Hae
Ninnin energianurkkaus

Duudsoneita ja nastarenkaita

Meidän perheen lapset on ehtiny jo muutaman kerran Duudson Activity Parkissa käymään. Nyt ystäväperhe voitti 9 vapaalippua puistoon, ja me lähdimme heidän seuraksi. 5 tuntia siellä vierähti, ja hauskaa oli! Sekä lapsilla että aikuisilla. Tosin ite tuli ainakin heittäydyttyä juttuihin mukaan ja naurettua omalla kustannuksella. 😀

Lapset sai kerrankin ampua kuminauhalla äitiä naamaan. Ja kyllä mä olen tuolla takana. Silmistä tunnistaa. ;)

Lapset sai kerrankin ampua kuminauhalla äitiä naamaan. Ja kyllä mä olen tuolla takana. Silmistä tunnistaa. 😉

Tykeillä ammuttiin tennispalloja radalla juoksevaa eli mua kohti. Oli kiire. :D

Tykeillä ammuttiin tennispalloja radalla juoksevaa eli mua kohti. Oli kiire. 😀

Mä en ihan noin ylös uskaltanu pompata kuin poika, ja trampan reunalle oli yllättävä päästä tai itse asiassa tuon reunan yli. :D

Mä en ihan noin ylös uskaltanu pompata kuin poika, ja trampan reunalle oli yllättävä päästä tai itse asiassa tuon reunan yli. 😀

Kolme matsia ja kolme tappiota mulle. Tää oli hauskaa!! :D

Kolme matsia ja kolme tappiota mulle. Tää oli hauskaa!! 😀

Mä olin tässä lajissa porukan haka, osuin kunnolla kolmeen koneesta syöksyneeseen palloon! ;) Ja ne muuten tuli lujaa ja alas.

Mä olin tässä lajissa porukan haka, osuin kunnolla kolmeen koneesta syöksyneeseen palloon! 😉 Ja ne muuten tuli lujaa ja alas.

Mulla on ollu muutaman vuoden maastopyörässä Nokian Hakkapeliitat alla ja jopa viime vuonna mainitsin, että nämä riittää hyvin. Sain eilen yllättäen Sannan miehen Schwalben Ice Spiker Pro -renkaat alle, ja ei voi olla totta, mikä taivas aukeni!! Mikä pito ja luotto alla olevaan pyörään. Uskomatonta millaisilla renkailla oonkaan ajanu. 😀 Tänään lähti jostain kumman syystä tilaus matkaan. Nokian rengas on kapeampi, nastoja on paljon vähemmän, eikä reunoilla ollenkaan, joten kieli keskellä suuta on saanu ajella. Ja kun muutama vuosi sitten kaaduin inhottavasti, niin sen jälkeen oon ollu tosi varovainen. Eilen ei tarvinnu pelätä ollenkaan! 🙂

Lunta tuli Seinäjoellekin, mutta harmi vaan, kun tänään on jo taas musta maa. Kyllähän valaisi metsässä tuo lumi. Oli ihanan näköistä! Nyt oli viimeinen tee mitä haluan viikko ja suunnilleen viiden tunnin viikko. Huomisesta lähtien treenaan taas ohjelman mukaan. Odotan sitä kyllä! 🙂

 

2 kommenttia

 1. Mika kirjoitti:

  Huh huh mitkä nastarenkaat! Varmasti ihan loistava pito. Miten iso hintaero on nokialaisiin?

  • Ninni kirjoitti:

   Nokialaiset on tosi kapeat, nää Schwalben omat melkein samanlevyiset kuin kesärenkaatkin.

   Oon ostanu nuo nokialaiset käytettyinä, malli on W106. Jossain tarjouksessa (Suomessa) nyt 29.90 euroa kipale. Nuo Schwalben omat oli tarjouksessa (Saksassa) 55 euroa kipale. Eli hintaeroa on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.