Hae
Ninnin energianurkkaus

Crossfit ja paskat housuissa

Seuran voima- ja nopeustreenivuoro oli taas lauantaina Seinäjoen Crossfit salilla. Ehdin mukaan saamaan itteni taas kunnon kokovartalokipsiin. Syksyllä tähän onkin parempi mahdollisuus, eikä haittaa niin kovasti peekootreenejä kuin keväällä kovempia vauhtitreenejä.

Treenasimme alkuun takakyykkyä, ja sain pari todella hyvää vinkkiä. Mulla on paljon ollut ongelmana se, etten pääse tarpeeksi alas ja toinen, että tarpeeksi painoa kun laittaa tankoon, niin yläkroppa kaartuu pikkuisen eteenpäin ylösnoustessa. Oon saanutki jo petrattua alasmenoa, ja pitää nimeomaan muistaa levittää polvia sivuille. Se, ettei kroppa kippaa yhtään, niin vaikuttaa myös hengitys ja keskikropan jännitys. Täytyy vetää keuhkot täyteen ja puhaltaa ulos VASTA, ku on ylhäällä takaisin. Ja tällöin myös keskikropan pito pysyy paremmin. Lisäksi vatsa + selkä on jännitettävä ja polvia työnnettävä ulospäin ja luotettava reisiin. Silloin pysyy homma balanssissa ja 35 kiloa nousi useaan kertaan alhaalta asti hyvin. Tekniikka on sen verran hakusessa kuitenkin, että treenataan järkevillä painoilla ja lisätään, kun tulee paljon onnistuneita toistoja. 🙂 Voin sanoa, että sen verran tuli kyykittyä lauantaina, että kyllä on tuntunu reisis vielä tänäänkin ja eilisillan liikkumiset meni kyllä niin ku paskat olis ollu housuissa. 😀 No ehkä lauantai-illan pitkä maastopyörälenkki ei helpottanu reisien olemassa olon tuntemista.

Tuon lisäksi tehtiin paritreeni: 100 kahvakuulaheilatusta ylös asti, 100 punnerrusta ja 100 leukaa yhteensä, mutta toisen on lankutettava (oltava suorassa pidossa) sillä aikaa kuin toinen tekee. 15 minuuttia oli aikaa. Jäi vähän leukoja tekemättä mulla ja Jussilla, kun ei tahtonu enää käsivoimat riittää. 😀 No sunnuntaina uimassa sitten tuntui jokainen käsiveto ojentajassa. 😀 Eikä vieläkään oikeaa kättä saa ihan joka asentoon, kun ojentajaa kiristää.

Kahvakuulaa, punnerrusta, lankutusta ja leuanvetoa.

Kahvakuulaa, punnerrusta, lankutusta ja leuanvetoa.

Viime viikon treenit:
Uinti 3h 1min
Pyörä 2h 54min
Voima 1h 52min
Muu aerobinen 1h 9min
Juoksu 23min
—————————
Yhteensä 9h 21min

Tänään sitten levätään ja saadaan tämä DOMS eli lihaskrapula paremmalle mallille. Viikonlopun muita kuvia vielä tässä:

Tyttöjen kanssa vaateostoksilla, huoh. :D

Tyttöjen kanssa vaateostoksilla, huoh. 😀

2 kommenttia

  1. MatuCanex kirjoitti:

    Tyypillisin neuvo mulle noissa nosteluissa on ”lavat yhteen”; oiskohan siitä sullekin apua noiden mainitsemiesi lisäksi, jotka munkin pitäisi muistaa. Kaikki noi neuvot kun yrittää ottaa huomioon, niin asento on melko luonnoton, eli jotenkin siitä pitäisi päästä vielä rentoon suoritukseen.

    • Ninni kirjoitti:

      Tuonkin neuvon muuten oon jossain kohtaa saanu. Ei enää muista kaikkia. 😀 Pitää vaan yrittää muistaa, että mihin päin mikäkin osa pitää mennä, niin hyvä tulee! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.