Hae
Ninnin energianurkkaus

Pyörä ja voltit

Mulla ei normaalisti arkivapaita päivätyön vuoksi ole. Mutta tänään lasten lähdettyä kouluun ja hyppäsin pyörän selkään ja lähdin 2,5 tunnin lenkille. Menin ihan uutta polkua, joka muuttui suoalustaksi ja lopulta kadotin polun ja rämmin hikisenä traktorin jälkiä risukossa. Onneksi monen vuoden suunnistustaustalla suuntavaisto on kunnossa. 😉 En päässyt tosin sinne, mihin alunperin polun piti johtaa, mutta tulin kuitenkin kohti Kyrkösjärveä ja lopulta pääsin paremmalle alustalle ja tielle. Puikkasin kuitenkin pian takaisin mettään, tällä kertaa tutulle polulle, koska tiellä hikisenä parin asteen pakkasessa alkoi tulla vilu.

Kyllä mä niin kaipaan talvipyöräilykenkiä lämmittämään varpaita ja täysjoustopyöräkin olis kiva. 😉

Tähän loppuu treeni, kun harjoitus päättyy ja juosten ajo on kielletty.

Jälleen tuli vastaan ilmoitus, että juosten ajo kielletty. Tässä sentään vaan paperilapulla ja hevosreitin varrella. Muistatteko sen yhden Isokyrön sillan, jossa on oikein vanhan ajan plakaatti asiasta. Täällä siitä reissusta. 🙂

Kivenmaan laavu on yksi mun lempipaikoista.

Kivenmaan laavu on yksi mun lempipaikoista.

Tammikuussa 2009, ku aloitin juoksemisen ja ostin kunnon juoksukamppeet, ostin myös Haltin kerraston. Se on kestäny siis melkein 6 vuotta ja nyt hajos yhdestä saumasta. Mulla on ollu myös toinen kerrasto, mutta se ei oo ollu näin hyvä ja tätä Haltin omaa oon pitäny paljon! Täytyy ostaa uusi. 🙂

Kävin eilen uimassa kaksi kertaa. En tiiä onko tällaista tapahtunu mulle vielä ikinä. Iltapäivällä Maijan kanssa ja vielä illalla seuran vuorolla. Oli pakko mennä opettelemaan käännöksiä, mitä Maijan kanssa päivällä tsekattiin. Hauskaa! Joskin vähän ajoitus vielä hankalaa. Välillä liian lähellä seinää ja välillä sopiva. Liian kauaksi en oo vielä kertaakaan jääny, mutta menny jopa niin ympäri, että ponnistin jostain muusta kuin seinästä. 😀

On mulla kuulkaa oikein videotakin teille, olkaa hyvät! Kaikkea sitä ihminen treenaa, josko avovedessäkin homma pelaisi paremmin. 😉 Ja siis pikkusen on tässäkin vielä tehtävää eli en ihan synnynnäinen pro ole tässäkään. 😀

8 kommenttia

 1. mika kirjoitti:

  Yksityinen video?

 2. Soile kirjoitti:

  No hei, toi on paljon hienompi käännös kuin se mitä mä kerran yritin… Siis kerran olen koittanut ja menin niin ympäri että kasvot osoitti uudelleen päätyä kohti kun olis pitänyt lähteä uimaan. En kokeillut toista kertaa =)

  • Ninni kirjoitti:

   No ei muuta kuin kokeilemaan uudestaan ja uudestaan. Ensin vain pelkkiä kuperkeikkoja ja sitten seinä avuksi. Varmasti onnistuu. 😉 Toki avovedessä tällä ei mitään tehdä.

 3. Sanna kirjoitti:

  Voi mikä ihana pyöräreissu ja mä oon ollut töissä! Niin epäreilua!
  Lototaan, lototaan, että saatais vaan ajella pitkin mettiä ilman huolenhäivää. 🙂

  Ja toi käännös on muuten hieno!

  • Ninni kirjoitti:

   Kuules vuorotyöläinen, mä oon yleensä päivällä töissä, kun sä treenaat. 😉 Joo, lototaan, vaikka en lottoakaan. 😀

   No, on se käännös. 😀

 4. MatuCanex kirjoitti:

  Aivan turhaa vaatimattomuutta; toi sun käännös on todella vakuuttavan näköinen.

 5. Ninni kirjoitti:

  Uimarit sille kuitenkin naurais, sen verran alkeellinen. 😀 Mutta tulee ees joten kuten ja ehkä triathlonin treenaajalle siedettävästi. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.