Hae
Ninnin energianurkkaus

Voihan impulsiivisuus!

Mä oon ollu 5 kuukautta ilman karkkia. Ennen Juhannusta aloitin, ja tiedättekö mitä tein tänään? Söin Tobleronen eli 100g suklaata. Tuo patukka on ollu pöydällä kuukauden, kun sain sen tyttäreltä nimpparilahjaksi, kun ei muistanu karkkilakkoa. Tänään se sitten vitutuksen seurauksena meni hujauksessa mahalaukkuun. Vähän kieltämättä kyllä lopuksi tuntui ällöltä. No voitte arvata, että kun vitutus pikkusen laantui, niin toinen ärsytys tuli tilalle. Miks mä menin syömään sen? No meni jo, eikä maailma siihen kaadu. 😉 Mutta kauan mä kyllä oon ilman ollu, eikä tämäkään patukka tarkoita sitä, että lähden hakemaan irtokarkkeja kaupasta. Elämä on!

Ja koska joku muistaa, että aloitin tänään uudessa työpaikassa, niin täytyy sanoa, että tämä vitutus ei aiheutunut siitä, vaan ihan muista asioista. 😉

Sunnuntaina oli ihanan talvinen keli, toisin kuin tänään, kun taas sataa vettä. Mä toivon niin tuota lunta. On paljon hienomman näköistä ja valoisempaa!

I

Viikko 47
Pyöräily 7h
Uinti 3h 20min
Juoksu 59min
——
Yhteensä 11h 19min

4 kommenttia

 1. Uraäiti kirjoitti:

  Hyvänen aika, yllättävää että makeanhimo säilyi noin pitkän karkkilakon yli! Vai säilyikö se? Oliko kyse enemmän ohimenevästä mielijohteesta kuin makeanhimosta?

  • Ninni kirjoitti:

   Enemmän se oli tosiaan ohimenevä mielijohde kuin makeanhimo. Oonhan mä toki muita herkkuja tänä aikana napsinu mm. jäätelöä. Toki tiettyyn aikaan kierrosta makeaa tekee ihan älyttömästi mieli.

 2. anni kirjoitti:

  Voi että lukisin mielelläni sun blogia Fitlandiassa, olisit siellä enemmän ”omiesi” joukossa.

  • Ninni kirjoitti:

   Ai. 🙂 Mä en oo oikein osannu lukea sieltä kuin omien tuttujen blogeja. Pitääkin käydä oikein kattomassa, että mitä sieltä löytyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.