Hae
Ninnin energianurkkaus

Mutta ei oo hyttysiä!

En muista koska olis ollu näin pitkä aika bloggauksien välillä. Maanantaina viimeksi ja seuraavan kerran tänään sunnuntaina. Toisaalta on ollu kiirettä ja toisaalta ei oo ollu mitään asiaa.

Jo viikko sitten tuntui, että flunssa tekee tuloaan ja kyllähän se sieltä sitten tulikin. Joten tällä viikolla olen kerran käynyt salilla, kerran uimassa ja kerran pyöräilemässä. Lapset saa flunssan koulusta ja mä nappaan sen niiltä tai sitten kaupasta tai mistä vaan. Eipä tuolle oikein mitään voi.

Muutama kuva viikon jutuista. Firman pikkujouluihin kuului mm. Murhamysteeri-illallinen by Tuoni Studiot. Mä olin Tiffany Taylor, julkisuuteen ja joulupukiksi haluava äänekäs, ylimielinen, kaikki pinkkiä, liikaa meikkiä, ja mm. sokkogynekologit-realityohjelman läpikäynyt nainen. 😀

Työhöntulotarkastukseen kuuluvissa verikokeissa kävin torstaina ja tulokset oli kaikki niin kuin pitääkin. Hyvä, hyvä!

No mistä tuo otsikkolause sitten tuli? Sanna oli ollut tykypäivänä kuuntelemassa seikkailija Timo Polaria. Timo oli sitä mieltä, että suomalainen on aina puoli vuotta myöhässä. Nyt haaveillaan kesän lämpöisistä keleistä, mutta kesällä ärsyttää hyttyset jne. Nyt pitää vain aatella positiivisesti täällä pimeässä ja rännän keskellä. Ei ole hyttysiä! 😉 Mä näen kyllä tässä itteni.. Nimittäin syksyllä odotan lunta ja hiihtokelejä. Ja hetken päästä sitten kevättä, lumen sulamista ja maantiepyöräilyä. Keväällä kesää ja kesällä syksyn viileitä kelejä, juoksemista ja maastopyöräilyä. 😀 Eikä muuten oo hirvikärpäsiä, mitä oli alkusyksystä!

Kuus narttua kuvassa, ikähaarukalla 7kk – 5v. Leot mun, grosset Sannan.

2 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Haha en melkein kestä tota sun asua ja meikkiä, aika hienot on. =D

  Toivottavasti pääset tulevalla viikolla treenaamaan jo ihan kunnolla.

  • Ninni kirjoitti:

   Kiitos! Asusta tuli kyllä ihan hyvä! 😀

   Mä toivon kans, että pääsis pikkuhiljaa treenin pariin. Vielä nokka vuotaa, mutta jospa pikku hiljaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.