Hae
Ninnin energianurkkaus

Joulukalenterin 6. luukku, Runforest tarjous

24 luukusta kolme luukkua on muita kuin urheilijoiden/valmentajien vinkkejä/ajatuksia. Tulossa on kaksi tarjousluukkua ja yksi arvonta. 🙂 Tässä ensimmäinen tarjous.

Runforest sai itselleen itsenäisyyspäivän luukun. Runforest haluaa antaa Ninnin energianurkkauksen lukijoille 10% alennuksen tuotteistaan verkkokaupasta. Voit vaikka ostaa uudet lenkkarit, joilla kulkea Suomen upeassa luonnossa tai vaikka suunnata tuntemasi sotaveteraanin luokse. Jos ei ole enää elossa, niin voit tehdä kuten minä ja suunnata askeleesi kohti hautausmaata.

Myös Runforestilta löytyy oma joulukalenteri, jota kannattaa seurata. Verkkokaupasta löytyy tunnettujen merkkien kenkiä ja vaatteita. Asics, Nike, Saucony, Brooks, Salming Running, Mizuno, Newline, Kari Traa, Casall, Skins, 2XU… Esimerkiksi mainitsemisen arvoinen on monen tuntema merkki ja malli, naisten Asics Nimbus, tarjouksessa vain 129,50 euroa.

 

10% alennus on voimassa 31.12.2014 asti. Koodi: Energianurkkaus10

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.