Hae
Ninnin energianurkkaus

Kuutamolla hiihtääs mainoskuvaukseen

En tiedä onko kukaan ehtiny kaipaamaan mun kuulumisia joulukalenterin luukkujen välissä, mutta tässä niitä vihdoin. Itellä olis ollu paljonkin sanottavaa tai lähinnä treenikuulumisia, mutta kun oon painanu tukkaputkella menemään, niin en vaan oo ehtiny alas istumaan ja blogia kirjoittamaan.

Flunssasta oon päässy ihan hyvin jo eroon, mutta skippasin kyllä viime viikolla uinnit vielä. Lonkankoukistajaa kiristää edelleen, vaikka se taas torstaina hierottiinkin auki. Toki sen jälkeen en oo taas juossu ja koukistaja on parempi. Kaksi juoksutonta viikkoa ehtikin jo olemaan ja keskiviikkona kävin vähän testaamassa (45min). Hieroja kyllä totesi, että aivan kuin tässä jalassa olisi joku halko.. Nyt vaan pitäis se halko saada pois sieltä. Rauhallisesti kuitenkin flunssan jälkeen treenin pariin, mutta viikonloppuna sitten jo uskalsikin treenata.

Lauantaina olin pitkällä maastopyörälenkillä. Alkuun vähän yksin ja sitten Sanna kaveriksi. Kierrettiin pitkin mettiä. Mielettömän upeasti kuu valaisi meidän menoa ja ollaan me kyllä melkoisen rohkeita, kun tuolla mettässä uskallettiin mennä! 😉

Siitäkin huolimatta, että tällainenkin vastaan tuli.

Se, mikä todellakin ärsyttää on tämän allaolevan kuvan näky. Sauralakson laavu on ollut tässä, samoin vessa ja puuvaja vieressä. Enää ei oo mitään jäljellä, kun joku idiootti on polttanut koko paikan. Tässä on käyny joskus meidänkin perhe paistamassa makkaraa.

Pitkospuut oli vähän liukkaat, mutta isommilta vahingoilta säästyttiin, vaikka alussa suo olikin todella märkää. Sanna ajoi vaan kerran suohon, mutta kun ei kaatunu, niin ei oo kuvaa. 😀 Tässä jo paljon kuivempaa. Pimeää on, vaikka kuu valaiseekin menoa.
Lopuksi käytiin vielä tsekkaamassa, että oliko suomenhevonen saanut ansaitsemansa seppeleen itsenäisyyspäivänä. Ja olihan se!

Kun Seinäjoella ei pääse hiihtämään, niin lähdin sitten Helsinkiin. 😀 No joo, nyt on viikonlopusta lähtien Seinäjoellakin ollu mahdollisuus hiihtää ensilumenladulla ja täytyy joku päivä mennä testaamaan. Mutta tuli tosiaan eilen käytyä siskon kanssa Kivikon hiihtohallissa. Ensimmäinen kerta mulle siellä. Kivat oli tilat, mutta latu jo kulunut monien hiihtäjien jälkeen.

Sitten tänään suuntasin Fitfashionin mainoskuvauksiin A-lehdille. Meikki ja kuvat, lounas ja kotiin. Siitä on pitkä aika, kun on saanu istua jonkun meikattavaksi. Tiimi oli tehokas, eikä aikaakaan kun homma oli purkissa. Oli kivaa! Mielenkiinnolla jään odottamaan, että millaisia kuvia tuli ja millainen mainoskampanja on tulossa. 🙂

Vaatteet ja pyörä Fitfashionin väreissä.

Vaatteet ja pyörä Fitfashionin väreissä.

Treenitunteja napsahti viime viikolla kasaan 8h 30min.
Pyöräily 5h 40min
Hiihto 1h 16min
Voima 47min
Juoksu 45min

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.