Hae
Ninnin energianurkkaus

Joulukalenterin 11. luukku, Zero Point tarjous

Yhdestoista päivä joulukuuta, ja joulu lähestyy vauhdilla. Tämän päivän luukku on Zero Pointin, kompressiotuotteet Design from Finland. Tuotevalikoima on lisääntynyt siitä, kun mä keväällä 2013 ensimmäiset kompressiosäärystimet ja -nilkkasukat itselleni jalkaan sain. Niinpä Jussi Zero Pointilta kertoo, että miten tuotteita oikein voi käyttää ja samalla saatte 20% alennuksen, joka on voimassa sunnuntaihin saakka! Siinä loistava joululahjavinkki. 😉 Kiitos Jussi ja Zero Point! 🙂

Tuotteita ja eri värejä on jo monenlaisia ja suunnittelemme ja kehitämme niitä lisää jatkuvasti Espoon pääkonttorilla. Tällä hetkellä myynnissä on meidän Intense, HybridSilver, Calf Sleeves OX ja Ankle Socks OX – sarjat sekä vastikään julkaistu Merino Wool Compression Sock. Otetaan ensiksi käsittelyyn meidän polvitaipeeseen ulottuvat sukat eli Intense, HybridSilver ja Merino. Näiden suurin ero on kompressiopaineessa, sekä materiaalissa.

Zero Pointin tuotteet perustuvat erikoiskudontaan, jolla saadaan aikaan asteittainen kompressiopaine. Tämä tarkoittaa että kovin kompressiopaine on nilkan seudulla josta se asteittain laskee polvea kohti mentäessä. Tällä saadaan aikaan tehokkaampi verenkierto ja lymfajärjestelmän toiminnan tehostuminen. Olemme tutkineet yhdessä suomalaisten ja ulkomaalaisten huippukorkeakoulujen kanssa tuotteiden hyötyjä.

Intense tuotteissa on kaikista kovin kompressiopaine mitä Zero Pointin tuotteissa löytyy. Sitä suositellaan käytettäväksi ennen suoritusta lihasten aktivointiin, suorituksen aikana sen tehostamiseksi ja suorituksen jälkeen palautumisen tehostamiseksi. Suosittelemme että Intensen käyttöön totutellaan asteittain, sillä sen teho saattaa joskus tulla hieman yllätyksenä käyttäjälle. Monet tuntevat esimerkiksi jalkojen kihelmöintiä ensimmäisillä kerroilla. Intenseä tulee pitää jalassa noin 1-2 tuntia ennen suoritusta ja 1-2 tuntia suorituksen jälkeen parhaan tehon saamiseksi.

HybridSilver on Zero Pointin niin sanottu vapaa-ajan sukka. Se on suunniteltu rentoutumiseen, istuma- ja seisomatyöhön sekä esimerkiksi matkustamiseen tai nukkumiseen. HybridSilverissä on käytetty hopealankaa joka on antibakteerinen ja säätelee jalan lämpötilaa. Kyseisessä tuotteessa on matalampi kompressiopaine ja sitä voi pitää pitkäaikaisesti.

Merinossa on sama kompressiopaine kuin HybridSilverissä, mutta merinovillan ominaisuuksien ansiosta se on erinomainen esimerkiksi ulkoliikuntaan. Sukka lämmittää jalkoja vähän kastuneenakin ja lämmönsäätely sekä kosteudensäilöntä ovat ensiluokkaisia. Merinovillan avulla sukka tuntuu kylmällä lämpimältä ja lämpimällä säällä se pitää jalan taasen viileänä. Tuotteissa on käytetty eettisesti kerättyä merinovillaa. Olemme saaneet tästä tuotteesta erittäin paljon posiivista palautetta kuluttajilta, jotka ovat kokeilleet sitä sekä rentoutumiseen, matkustamiseen että juoksulenkillä tässä vähän kosteammassa kelissä.

Mun Merinot!

Calf Sleeves OX eli säärystin on Zero Pointin pitkäaikainen tuote. Säärystintä suositellaan käytettäväksi nimenomaan urheilusuorituksen aikana. Voisikin sanoa näin että esimerkiksi triatlon harrastajaa ajatellen suosittelemme että matkustettaessa kilpailutapahtumaan hän käyttäisi joko Merinoa tai HybridSilveriä, aktivoisi lihakset Intense sukkien avulla ja käyttäisi suorituksen aikana vähän helpommin liikkuvaa säärystintä. Suorituksen jälkeen sitten jalkaan laitettaisiin Intense sukka. Toki ihmiset ovat yksilöllisiä ja toiset voivat käyttää esimerkiksi Intensejä pitkänkin aikaa.

Ankle Socks OX on Zero Pointin nilkkasukka. Tämä tuote kompressio jalkapöydän lihakset ja nilkan seudun hieman matalammalla paineella kuin muut tuotteet ja suosittelemme sitä käytettäväksi urheilussa säärystinten kanssa, jolloin saadaan myös kokonainen kompressiopaine aikaan. Tuote sopii erittäin hyvin sekä jokapäiväiseen käyttöön, että esimerkiksi juoksulenkeille. Tuote on erittäin kehuttu esimerkiksi messuja kiertävien henkilöiden keskuudessa, sillä jalat eivät tunnu läheskään niin ”tönköiltä” pitkän päivän jälkeen kuin tavallisilla tennissukilla seistessä.

Tässä pieni selvitys Zero Pointin tämän hetkisistä eri vaihtoehdoista. Tuotteisiin pääsee parhaiten tutustumaan kokeilemalla niitä itse. Tämän takia annan teille blogin lukijoille käyttöön 20% alennuksen www.zp.fi verkkokauppaan, josta pääsette luomaan itsellenne pienen koepaketin ZPENERGIANURKASSA – koodia käyttäen! Voimassa 11-14.12.2014.

Jussi Nurmi / Zero Point

2 kommenttia

  1. Milla kirjoitti:

    Jee, nyt lähti joululahjatilaus! Kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.