Hae
Ninnin energianurkkaus

Pinkkiä juoksua ja jalkaprässin painot loppuu kesken ;)

Yhteistyössä Salming Sports

Mulla oli ensimmäinen jouluaatto jo tällä viikolla, kun posti toi Salming Runningin varustepaketin. Jee, olin ihan myyty näille varusteille! Ja mitkä värit. 😉 Joku on jo varmaan kyllästyny pinkkiin, mutta mä en. 😀

Salming Running hakee kengillään natural running -tyyliä. Ajatuksena seuraavat asiat:

Paketista siis paljastui juoksukengät, malliltaan Speed. Tosi kevyet (170g) ja pirteät. Vasta yksi vitosen juoksulenkki kengillä takana, joten hirveästi en niistä vielä pysty sanomaan, mutta hyvin pysy askellus poissa kanta-askelluksesta, mihin olen viime syksystä asti pyrkinyt. Joskus jollekin tuumasin, että mä oon niin vahva kanta-astuja, etten ikinä voi oppia päkiäaskellukseen. No eihän se tarvi päkiäaskellus ollakaan, vaan enemmän tasaisesti. Ja koko ajan parempaaan suuntaan. Tarvii vain aikaa! Newtoneilla oon tähän suuntaan harjoitellut ja nämä tukevat suuntaa nyt hyvin!

Juoksutakki on lämmin ja hengittävä, mutta silti veden- ja tuulenkestävä. Selässä on pieni tasku puhelimelle, energialle tai mitä lenkillä nyt mukana tarvikaan. Lisäksi hihansuissa on peukalon mentävät reiät, joten pysyy ranteet lämpöisenä. Puoli astetta lämmintä ja eipä tarvinnu raahata hanskoja mukana, kun kädet pysyi lämpöisinä!

Paidan materiaali on oikeasti ihana!! Pehmoista villan ja polyesterin sekoitusta, mielettömän mukava päällä. Mulla ei oo koskaan ollu tämäntuntuista paitaa ja pituutta hihoilla on oikeasti kunnolla. Sanon kerran vielä, että ihana! 😉

Trikoot tuntuivat myös hyville ja on tarpeeksi napakat. Lahkeissa vetoketjut, niin saa tarvittaessa lenkkarit jalassakin riisuttua pois. Täytyy sanoa, että on kyllä ollu oikeasti urheilijat mukana vaatteitakin suunnittelemassa.

Mikä loikkatreeni! :D

Mikä loikkatreeni! 10 palkkia. 😀

Huomaa, että vaatteet on pohjoismaissa suunniteltu, kun koot menee nappiin tämmöselle normisuomalaiselle. Ruotsista siis on tämä Salming Sportsin pääpaikka. Tuotteita saa mm. Prismoista ja täältä löytyy suomenkielinen facebook-sivu. Niin ja Ninnin Energianurkkauksen facesivuhan on täällä. Se siitä hehkutuksesta, vaatteet tosiaan tulee käyttöön! 🙂

Mitäs muuta oon tällä viikolla touhaillu… Testasin salilla pitkästä aikaa vanhempaa ohjelmaa ihan mielenkiinnosta ja tulipa tehtyä 150 kilolla nuo jalkaprässin toistot. En oo pitkään aikaan tehny prässillä ja kun oon tehny aina tällä, enkä levypainoprässillä, niin oli testattava. Jos prässiä tekisi jatkossa, niin levypainoprässiin pitäisi siis siirtyä. 😉 Kehitystä, jee!

Kävin myös Kuortaneella juoksemassa 6x1000m, vaikka jalka aina vähän ärtyy juoksulenkeistä. Tonnit kulki seuraavasti:

6:01 pk1
5:43 pk2
5:40 aerK
5:25 vk1
5:12 vk2
5:00 ana
6:41 lv

Juoksin kaksi ekaa tonnia putkeen ja sitten pidin aina juomatauon niin, että lähtö oli aina tasalta eli käytännössä 6 minsan välein oli startti kilsan juoksuun. Tuosta sitten parannetaan talven aikana tätä nopeutta, niin hyvä tulee!

Keskellä on lentopallokentät ja sääntönä on, että väistetään radalla olioita, kun sinne mennään ja tullaan. Nauratti kyllä, kun pojat kävi verrailemassa alkuun ja mä tulin takaa, niin moneen kertaa kuului, että ”varokaa, juoksija”. Tunsin kyllä itteni hiippailijaksi noilla pk-vauhdeilla, kun vähän eritasoisia menijöitä siellä usein näkee. Nytkin joku pikajuoksija juoksi vetoja. Mutta toisaalta treenaaja kuin treenaaja. 🙂

4 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Hyvännäköinen takki, näyttää istuvalta. =) Muutkin kuteet hienoja.

  Sun juoksuvauhti on nopeentunut(ko?). Näyttää hyviltä noi vauhdit.

  • Ninni kirjoitti:

   Joo, hienoja, istuvia ja ominaisuuksilta kyllä ajateltuja! 🙂

   Alkusyksystä juoksin yli 20km pitkiksen ja eka kymppi pk2 sykkeillä meni keskivauhdilla 5:55, joten aika samoissa mennään, kun kuitenkin nyt oli tasaista hallijuoksua. 🙂 Ekat kilsat toki parempia kuin marraskuun alun kuntotestissä, mutta siinä aina nousee jännityksestä sykkeet, joten oli sinänsä kiva vertailla vauhteja siihen. Tosin nyt otin lähdön aina kuuden minsan välein, joten tauot oli lopussa pitempiä kuin testijuoksussa laktaattimittauksista tulleet tauot.

 2. Satunnainen juoksija kirjoitti:

  Hienot vaatteet ja pitäähän sitä pinkkiä olla piristämässä pimeyttä. Kiitos mukavista ja monipuolisista kalenterinluukuista, jotka tulee kaikki luettua, vaikka yksittäin kommentointi on jäänytkin. Iloista joulunalustreeniviikkoa!

  • Ninni kirjoitti:

   No kyllä ja pitää olla pinkkiä myös kesällä piristämässä kirkkautta. 😀 Ole hyvä! Tosin suurin homma niissä on ollut kirjoittajilla, mä vain julkaisen ne. 🙂 Ja kiitos samoin, mukavaa joulun odotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.