Hae
Ninnin energianurkkaus

Joulukalenterin 23. luukku, Elina Jouhki

Yksi yö enää jouluun, 23. luukun teksti kuuluu Elina Jouhkille. Muistatte varmaan Team Elina Jouhkin, jossa mäkin olen mukana?  Mm. pinkki käsivarsinauha ja pyörän pinkit teippaukset ja Roosanauha kertovat tästä, jos suu ei kerro..

Elina osallistui Norjan triathlonin puolimatkalle selätettyään rintasyövän, ja pärjäsi kisassa niin hienosti, että sai paikan MM-kisoihin 2013. MM-kisat jäivät kuitenkin väliin leukemian vuoksi. Elina sai kantasolusiirron ja kaikki näytti hyvältä 2014 vuoden alussa. Suunnitelmissa oli osallistua Frankfurtin ironmanille kesällä ja tempaista samalla rintasyövän, kantasolusiirron ja Syöpäsäätiön puolesta isommalla porukalla. Mutta Elina sairastui uudelleen leukemiaan, ja tällä kertaa ennuste oli todella huono.

Keväästä on kulunut pitkä aika, ja Elina taistelee edelleen. Hänellä on tahtoa elää! <3 Kysyin Elinalta, että jaksaako hän kirjoittaa terveiset lukijoille. Haluan näiden terveisten myötä muistuttaa, että mikä oikeasti on tärkeää ja muistakaa läheisenne jouluna.

Jos vähänkään kiinnostaa, niin luuratkaa lisää Kantasolurekisteristä. Jos et pysty kantasolurekisteriin liittymään, niin aina on myös mahdollisuus lahjoittaa Syöpäsäätiön keräykseen rahaa.

Kiitos Elina!

Etupihamme kalliolla vuorimäntyjen katveessa on jouluvaloista muotoiltu karhu, joka on nähnyt jo monta joulua. Kotona pöydillä on tonttuja ja tähtiä, joita on kaivettu kellarissa olevasta vanhasta laatikosta, jonka päällä lukee ”joulutilpehöörejä”.  Kaikkia nurkkia ei ehkä ole siivottu ja lievää epäjärjestystäkin on havaittavissa, mutta niitä ei iltahämärässä huomaa…

Joulu merkitsee minulle ennen kaikkea yhdessäoloa perheen kanssa ja hyvää mieltä. Sairauteni rajoittaa osallistumistani jouluvalmisteluihin, mutta on mukavaa katsella hyörinää ympärillä. Haittaako tuo, jos jauhoja vähän lentelee lattialle…

Toivon, että moni muukin oikaisee jouluvalmisteluissa, mikäli niistä tuppaa tulemaan stressiä. Nykyään saa valmiina monenlaisia herkkuja ja pääasiahan on rento ja nautinnollinen olo.

Hyvää ja tunnelmallista joulua!

Elina Jouhki

2 kommenttia

  1. Sanna kirjoitti:

    Kiitos Ninni tästä uskomattoman hienosta kalenterista. Upeita ihmisiä ja upeita juttuja. Tästä on hyvä aloittaa hiljentyminen joulun juhlaan. Jeesuksen syntymäpäivä on jo ihan lähellä. 🙂
    Kiitos Elina kauniista sanoistasi. Antaa jauhojen pöllytä ja rentoudutaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.