Hae
Ninnin energianurkkaus

Joulujuttuja!

Toivottavasti teillä jokaisella on ollut mukava ja omanlaisensa joulu, ja ootte saanu sen viettää läheistenne kanssa. Kaikki eivät joulua vietä, mutta muuten sitten mukavia pyhäpäiviä.

Me siivoiltiin tiistaina työpäivän jälkeen sen verran, että olin tyytyväinen ja joulu voi tulla. Sitten vietetty joulua sekä omien että miehen sisarusten ja vanhempien kanssa.

Jouluaattona aamupalaksi riisipuuroa ja muutama joululahja, päivällä kinkkua ja laatikoita omien sukulaisten kera, iltapäivällä joulupukkia ja ruokaa miehen sukulaisten kera sekä hautausmaalla käyntiä. Illan päätti vielä tunnin juoksulenkki 15 asteen pakkasessa ja sen päälle sauna.

Lahjat yritetään pitää kohtuullisissa määrissä ja oon kyllä iloinen siitä, että lapset osaavat olla kiitollisia mm. lakanoista. Nuorimmainenkin olin todella tyytyväinen Angry Birds lakanoista, ei kaiken onneksi tarvi olla leluja.

Itse sain Superäiti avaimenperän ja ensimmäisen Baby lips -huulirasvan tyttäriltä, ihan parasta! 😀 <3 Lisäksi koko perheelle ostettiin kaiutin, jolloin puhelimen kautta voi kuunnella musiikkia, mutta ääni tulee langattomasti kaiuttimesta.

Ensimmäinen pakkaslenkki oli piristävä ja toivottelin muutamille vastaantulijoille hyvät joulut. 🙂

Tämä aamu valkeni Sannan kanssa fillarilenkillä. Lähdin, kun puolet perheestä vielä nukkui. Oli sen verran kylmä, että heitin suoraan toppavaatteet niskaan. No tuliha mettässä sitten hiki, mutta mieluummin hiki kuin kylmä. 😉

Meillä on Sannan kanssa aina pyörälenkillä ”kisa” kaatumisista. Ja niin vaan mä sain taas napattua kuvan, kun Sanna kaatui. 😀 Kertaakaan onneksi ei oo sattunut niin lujaa, että kuvaaminen olisi jäänyt, vaan lähinnä kaatumiset on vaan naurattanut. Sannaa taas ärsytti, että aina se on se, joka on rähmällään ja mä saan kuvata. 😀

No lenkin lopussa vedin mäkin sitten lempat ja suoralla pätkällä. 😀 Okei, oli siinä joku valli, jonka takia takapyörä lähti alta. Olisitte nähny Sannan ilmeen! Tein tällä sen onnelliseksi. 😀

Näillä pakkasilla vesipulloja on turha kantaa mukana, kun ne pienemmilläkin pakkasilla jäätyy. No Sanna keksi kyllä hyvän idean. Kiuhuvaa vettä pulloon, niin oli lämmintä juotavaa vielä tunnin jälkeenkin. Täytyy testata seuraavalla kerralla! 🙂

Loppupäivä menikin sitten rakkaista rakkaimpien kanssa. Oman perheen kera siis. Tässä kävelemme siskolle ja takaisin, ja pelattiin illasta Seinäjoen ringillä -peliä monta tuntia perheen kera.

Pian aattelin napata pari siskoa messiin ja lähteä kävelylle. <3 Ihanaa pyhäpäivien jatkoa!

8 kommenttia

 1. Sanna kirjoitti:

  Ettei joku nyt vaan luule, ettei tässä osata pyörällä ajaa, niin huomaattehan kuinka teknisesti vaativalla osuudella tuo Ninnin kaatuminen tuli! 😀 :-D:-D

 2. Satunnainen juoksija kirjoitti:

  Vautsi miten aktiivinen olet ollut Joulunakin. Hyvä kuva muuten sinusta se ’ei-urheilullinen’ vaatetus päällä. Meilläkin lapset sai pääosin käytännöllisiä lahjoja ja onneksi osasivat arvostaa niitäkin. Mukavaa Joulun jatkoa!

  • Ninni kirjoitti:

   Monta vapaapäivää putkeen, niin kyllä on ihanaa välillä syömisten lomassa liikkuakin. 🙂 Välillä jotain muutakin kuin hikisiä kuvia. 😀 Mukavia vapaapäiviä teillekin!

 3. -Katri- kirjoitti:

  Ihana jouluaaton look, myös juoksulenkkilook! 🙂 Ja Sanna, joo huomasin. :D:D Sitäpaitsi mäkin olisin pelkästä kauhusta vetäny maastoon kuten Sinä, kun oli tuollainen kosteikko ylitettävänä. 🙂
  Kivoja noi teidän yhteismaastolenkit!

  • Ninni kirjoitti:

   Lookki kuin lookki, milloin punanen ja hikinen, milloin vähän fiksumpi. 😀 Ja hei, ei mennä tuohon Sannan lankaan nyt ollenkaan. 😀 Kaverin kanssa kyllä aina mukavampaa kuin yksin.

 4. nimetön kirjoitti:

  Tuliko aamulla ostettua palautusruokaa prismasta? vähä sipsejä ja limsaa, vai onko synttärit tulos? Jos on CC-geeni niinku mulla niin maitoproteiini jutut kuten profeel on häjyjä mahalle.

  • Ninni kirjoitti:

   Pelottavan hyvin tiedät mun ostokset. Olisit tullu sanomaan, että tunnistat mut. 😉 Siitäkin huolimatta, vaikka omissa maailmoissa varmaan kuljin. Mutta joo, lasten synttäreitä on vietetty, joista kertoi lisäksi ostoskärryistä löytyneet kakun koristeet ja kuohukerma. 🙂 Profeelistä ei oo tullu mulle mitään ihmeellistä, mutta tietty montaa purkkia päivässä ei voi syödä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.