Hae
Ninnin energianurkkaus

Pieni piiri pyörii

Joulu on ohi, hyvä niin! Lomat on kivoja, mutta arki on lopulta kuitenkin parasta. Huomenna siis töihin. 😉

Tapaninpäivänä aurinkokin näyttäytyi, ja olihan upee ilma pyörälenkillä auringon noustua. Lauantaina puolestaan triathlonistit oli vallanneet Seinäjoen uimahallin. Oli tultu ihan Tampereelta asti. 😉

Tänään puolestaan heräsin klo 5 ja olin Botniahallilla klo 6.50. Kolme tuntia pyöräilin rinkiä ympäri. Mukavampaa kuin trainerilla ajaminen, mutta silti niin tylsää. Suht vähän oli ajajia, noin kolmisenkymmentä. Joskus on ollut tuplatenkin.

Kiitos blogin lukijalle Artolle, kun sain osaksi aikaa juttuseuraa susta! 🙂 Ja kiitos myös kuvan ottamisesta.

 

Tänään on vielä aikaa osallistua Sun City Triathlonin osallistumisoikeuden arvontaan. Arvon sen huomenna samalla kuin juoksukouluosallistumisenkin, johon osallistuminen jo päättyi.

4 kommenttia

 1. Rahkamuija kirjoitti:

  Me mennään viikon päästä Röret runt -tapahtumaan, sielläkin ajetaan rinkiä aika pitkään. Saa nähdä alkaako jossain vaiheessa puuduttaan. 😀 Mutta kivaa kun pääsee keskellä talvee ajaan maantiepyörällä!

  • Ninni kirjoitti:

   Voi olla, että puuduttaa. 😀 Mutta pitää keksiä jotain juttuja aina välillä. Juttelua, kierrosten laskemista jne. Joo, on tuo kuitenkin eri kuin trainerilla ajaminen.

 2. Hannu kirjoitti:

  En ole päässyt rataa ajamaan, jotenkin voin vain kateellisena moisesta haaveilla kun traineria kotona hinkuttaa. Liekö se nyt oikea termi… Millasilla vauhdelilla ajatte? Joutuuko jarruttelemaan/hiljentelemään mutkiin? Onko tuo rata minkä mittanen? Miksi se on sininen?

  • Ninni kirjoitti:

   Porukka ajelee aika eri vauhdeilla. Mulla pyörii siinä kolmenkympin tuntumassa. Mittaria ei oo, mutta aina jos joltain vauhtia kysyn, niin se on 29-30. Mä ajan suurimman osan ajasta reunimmaista eli hitaimpien rataa. Mitä lujempaa, niin sen keskemmällä ajetaan. Vedot sitten lujempaa itelläkin. Mutkiin ei saa jarruttaa, eikä ole tarvetta. Muuten on letka perässä ja kolari varma. 😀 Mä olin nytkin ainut nainen, suurin osa pyörämiehiä, joten vauhditkin vähän erilaisia. Mutta hyvin siellä pärjää, kun tietää oman paikkansa ja säännöt. Meen ihan surutta ajamaan vedot sisemmälle radalle yksin/letkaan, riippuen kuinka paljon on porukkaa. Voi olla, että ne saa tehtyä uloimmalla radallakin.

   400m on Botniahallin rata ja en tiiä miksi se on sininen. 😀 Ihania kysymyksiä! 😀 Mutta mondopintainen se on. Pitää joskus kysyä, että miksi se on sininen. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.