Hae
Ninnin energianurkkaus

Parasta, kun treeni tuntuu!

Rikkinäinen viikko, kun arkena on pyhäpäiviä. Ens viikolla vielä samanlainen. Ehtii ihanasti treenaamaan. 😉

Vuosi alkoi aamun metsälenkillä koirien kanssa, märkää oli. Ja jatkui saman tyypin eli Sannan kanssa pyörälenkillä pääkallokelissä. Oli paikoin turvallisempaa olla pyörän päällä kuin jalan. Nyt kyllä kiitän hyviä nastarenkaita tuosta luottamuksesta pyörään. 😀

Kuten kuvista näkee, niin ei ollut puhettakaan päästä hiihtämään. Ei ollut 1.1. lunta oikein yhtään, välillä jossain. 2h 45min tais tulla mittariin aikaa, keskisyke pk1. Löydettiin jopa mulle ihan uus polku tuolta Jouppiskan/Ahonkylän mettistä!

Tänään starttasin juoksulenkille varhain. Räntää satoi vaakatasossa kovassa tuulessa. Vastatuuleen ei paljon nähnyt mitään, ja naamaan sattui jäiset pisarat. Mutta säällä kuin säällä, muuten tästä ei tuu mitään. 😉 Kun aamu valkeni, niin uimahalliin juoksulenkin päätteeksi. Lättäreillä tuli sen verran uitua, että naureskelin lumitöitä tehdessäni ja raskasta lunta kolatessa, kun niin tuntui käsissä. Ei meinannu saada välillä ees kola eteenpäin, kun kädet oli niin väsyneet. Mikä sen ihananpaa, kun treeni on menny perille! 😀

Viikko ennen joulua oli umahallissa hiljaista ja sain lähes aina oman radan käyttöön. Nyt porukka on taas liikkeellä, ja välillä vetoja tehdessä on hankalaa, kun on eri tasoisia uimareita samalla radalla. Kiitos vaan ajattelevaiselle rata/seurakaveri Harrille, joka venytti tänään omaa treeniään mua aatellen, että mä sain omat vetoni tehdä rauhassa, eikä muita radalle tulisi. Vähänkö loistavaa! 🙂

Kun vuorokauden on satanut putkeen lunta, vaikkakin pientä hiutaletta, niin kyllä sitä maa on jo ihan kunnolla valkoinen! Jee, pian pääsee hiihtämään!! 🙂 Ja viihtyy muutenkin tuolla pihalla sekä lapset että mä.

2 kommenttia

  1. -Katri- kirjoitti:

    Jep, ihan erilaista on ulkona, kun on vähänkin lunta ja kaikki viihtyy paremmin. Mä pääsin tänään jopa meidän pellolla vähän hiihtämään, ihan parasta urheilua tälle päivälle. Tykkään ja peukutan sun asennetta, että säällä kuin säällä treenataan. Sää on oikeesti vain pukeutumiskysymys, lajin voi sit vaihtaa jos jokin ei onnistu sään takia. Tai treenata sisällä, jos ei keli kelpaa. 🙂

    • Ninni kirjoitti:

      Tänään pääsin oikein kunnolla hiihtämään, jee ja toisenkin kerran jee! 😀 Kyllä, nimenomaan noin. Ei muuta kuin lajia tai treenipaikkaa vaihtamaan, jos sää ei miellytä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.