Hae
Ninnin energianurkkaus

Vihdoin hiihtämässä, ja heti 3 tuntia! :)

Pyörälenkkiä, voimatreeniä ja HIIHTOA! Vihdoinkin on avattu hiihtokausi ulkona. Viime talvena en päässyt kertaakaan hiihtämään Joupiska – Ahonkylä väliä, kun ei ollu lunta. Nyt pääsin ja voi että mä nautin!! 🙂

Mutta ensin sunnuntain pyörälenkkiin, jonka tein kahden seurakaverin, Arin ja Jarmon, kanssa. Läskipyörillä oli kaksi kuskia, eli niillä sellasilla pyörillä, joissa on tosi leveet renkaat. Ja he lähtivätkin mettään. Me kolme sitten todettiin heti parkkipaikalla, kun ei päästy mihinkään, että valitsemme tiet. Tuli siitäkin huolimatta oikein hyvä treeni! 🙂

Puut oli kaartuneet hienosti tien päälle. 🙂

Sanna osti kortin Liikuntakeskus Pulssiin eli kuntosalille, jossa mä käyn. Saan siis välillä voimatreeneihinkin seuraa. Ja jonkun ottamaan kuvia, hah! 😀

Pari kuvaa koirista mettälenkiltä tähän väliin, ja sitten tärkeimpään asiaan. 😉

15 asteen pakkasella on melkoisen kylmä pyöräillä, mutta onneksi nyt voi hiihtää! Paljon vaan vaatetta päälle ja jotain tököttiä suksien pohjiin. Ei ollut näihin lukemiin sopivaa ainetta, mutta mitäpä väliä. Ei luistanu suksi, mutta ei se suurilla pakkaslukemilla muutenkaan paljon luista. Sai hiihtää perinteistä kaikki mäetkin ylös, sen verran hyvin suksi piti. 😀

Hiihdin 31,2km ja aikaa meni 2h 58min. Keskisyke 154, keskivauhti 5:43min/km. Ihanaa, kun pääsee hiihtämään. Tekee varmasti hyvää tuolle mun lonkankoukistajallekin!

Ensimmäiset kaksi kuvaa on otettu Ahonkylän reitillä keltaisissa valoissa, ja alin kuva valkoisissa valoissa Joupiskan kuntoradalla. Kuu loistaa metsän siimeksessä.

4 kommenttia

 1. -Katri- kirjoitti:

  Ah, mitä kuvia, heti tuli polte ladulle. Täällä ei vielä ole ladut kunnossa, mutta mua ei pidättele mikään, kun ne saadaan auki. Sitä ennen pysyttelen pellolla. Noi teidän karvanaamat on kyllä suloiset. <3

  • Ninni kirjoitti:

   Täällä tuli taas tänään lisää lunta, ja on kyllä loistavat ladut nyt, 20km lenkki on nyt mahollista hiihtää. Todella mahtavaa, kun viime vuosi oli mitä oli. Toivottavasti tekin saatte siellä vähän pidemmästi latua. Ne on! <3

 2. Mika kirjoitti:

  Aijai hiihtoa, kai sitä itsekin lähiviikkoina pääsee kokeilemaan 🙂

  Ootko osallistunut talvitriathloneille? Uudessakaupungissa on tänä vuonna, matkana juoksu – maastopyöräily – hiihto. Kuulostaa aika kivalta.

  • Ninni kirjoitti:

   Toivottavasti pääset! 🙂

   En oo ennemmin osallistunut, pitää kyllä laittaa harkintaan! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.