Hae
Ninnin energianurkkaus

Lepoviikko takana

Lepoviikko takana, ja taas innolla odotan uutta treeniviikkoa. Energiaa on, toisin kuin viime sunnuntaina, kun lepoviikko oli tervetullut. ūüėČ T√§ll√§ viikolla tuli hiihdetty√§ nelj√§sti, kaksi omaa treeni√§ ja kaksi puolestaan lasten kanssa, pari uintitreeni√§, juoksu- ja voimatreeni.

Mä pyrin siihen, että jos muksut kysyy mua johonkin liikuntajuttuun mukaan, kuten nyt hiihtämään, niin lähden aina. Viikonloppuna olin sekä pojan että tytön kanssa. Mukavat lenkit tehtiinkin, lapsen omaa vauhtia ja jaksamansa matka.

Juoksulenkillä ei tuntunut lonkankoukistajassa yhtään, jee vihdoin!! Edellisestä täysin kivuttomasta juoksusta tai juoksun jälkeisestä kivuttomasta olosta on jo 2,5 kuukautta aikaa.

Eilisaamun seuran uintivuorolla tuli eteen uusi tilanne. Jouduin 25m starttiin uimaritytt√∂√§ vastaan. No ensimm√§inen kerta telineest√§ hyp√§ten, ja eih√§n siit√§ hyv√§√§ seurannu. ūüėÄ Melkein mahalleen ja pohjia my√∂ten. Toinen l√§ht√∂ sitten tutummin altaasta suoraan, niin oli v√§h√§n helpompi meik√§l√§isellekin. Mutta enh√§n m√§ silti tyt√∂lle p√§rj√§nny, menojaan meni. ūüėČ

Testasin starttien jälkeen hypätä altaaseen kerran vielä, ja siinä olikin sitten lasit silmillä. Niin joo, ja aika tais olla n. 21 sekunttia.

Tänään 2,5 tunnin hiihtolenkille sain seuraa Jyväskylästä asti Kaisasta. No ei Kaisa mua varten Seinäjoelle tullu kuitenkaan, mutta lenkkitreffit saatiin sovittua.

Näitä arkipyhiä voisin kyllä ottaa kalenteriin vaikka joka toinen viikko, kun saa aina niin kivasti silloin treenattua. Mutta nyt ne on loppu, ja tavalliset ehjät viiden päivän työviikot alkaa taas. Mutta arkia on arkea, mukavaa kuitenkin.

7 kommenttia

 1. Satunnainen juoksija kirjoitti:

  Heh, sinun lepoviikko kuulostaa monen aktiiviviikolta.

 2. Satunnainen juoksija kirjoitti:

  Taas tulee jostain syystä minun kommentistani näkyviin vain eka lause.

  • Ninni kirjoitti:

   No h√∂h! ūüôĀ L√§hteek√∂ se viesti enterist√§, vai kirjoititko pitemm√§sti ja vain p√§tk√§ tulee julki? Onpa harmi! Testaas nyt viel√§ muutamaan kertaan. ūüôā

 3. -Katri- kirjoitti:

  V√§√§r√§nlaiset hymi√∂t poistaa mun viesteist√§ kaiken hymi√∂n j√§lkeisen osan, oon joskus huomannu. K√§nnyk√§ll√§ naputtelemalla t√§ytyy ainakin hymi√∂ tehd√§ ihan perinteisin menoin, jos haluaa sellaista k√§ytt√§√§. Ja m√§ ainakin k√§yt√§n. ūüôā ūüôā ūüôā
  Lonkankoukistaja varmaan tykk√§√§ hiihdosta, luulisin. Toivotaan, ett√§ typer√§t kivut hellitt√§√§ ja voi taas treenata miten haluaa ja niin paljon ku haluaa. Voihan uinti. ūüôā On se ihan eri asia startata vedest√§ kuin hypp√§√§m√§ll√§. Eik√∂s jotkut triathlonstartitkin tehd√§ laiturilta hypp√§√§m√§ll√§? Muistelen n√§hneeni jonkun kuvan sellaisesta startista. Jestas, ett√§ m√§ pelk√§isin hukkuvani sellaiseen heti sinne massan alle! Ja varmaan hukkuisinkin johonkin mutaan.

  • Ninni kirjoitti:

   Aika j√§nn√§ tuo hymi√∂ist√§ johtuva viestin katkeaminen, kiitos Katri t√§st√§ tiedosta! ūüôā Lonkankoukistaja todellakin tykk√§√§ hiihdosta!! Se oli my√∂s yksi syy miksi niin kovasti odotin hiihtokauden alkua.

   Vuonna 2013 Kuopiossa toiselle kierrokselle l√§hdettiin joko p√§√§ edell√§ tai jalat edell√§, m√§ valitsin p√§√§ edell√§ -kaistan ja siit√§ onkin sitten kisaraportissa hyv√§ kuvakollaasi. ūüėÄ Ja noita startteja on tosiaan, ite en sellaiseen kisaan oo viel√§ eksyny. Taitaa Suomessa suurin osa olla rannalta.

 4. Satunnainen juoksija kirjoitti:

  Kokeilenpa vielä kerran pätkiikö viesti. Jätän nyt nuo hymiöt pois. Mahtavan näköiset hiihtokelit siellä. Nauti! Olen kade. Kyllä hiihto vaan on niin mukavaa ja monipuolista liikuntaa.

  • Ninni kirjoitti:

   Nyt onnistui, hienoa!! Sun pit√§√§ jatkossa k√§sin n√§pytell√§ sitten hymi√∂iden merkkej√§, jos se on todellakin se syy. M√§ nautin, hiihto on kyll√§ loistava talvilaji. Pystyy tekem√§√§n pitk√§√§ treeni√§ j√§√§tym√§tt√§ ja rasittamatta jalkoja liikaa. ūüôā Tuo vaihtelua kes√§√§n t√§m√§ laji. Toivottavasti siell√§kin p√§√§see kohta kunnolla hiiht√§m√§√§n.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.