Hae
Ninnin energianurkkaus

Minä bussipysäkkien mainoksissa!

Joku Tampereella, Helsingissä tai Turussa asuva on ehkä törmännyt tällä viikolla muhun bussipysäkillä. 😀 Joulukuussa olin siellä Fitfashionin mainoskuvauksissa, ja nyt on mainoskampanja lähtenyt käyntiin. Mainoksia tulee bussipysäkkien lisäksi lehtiin, mm. Kauneus & Terveys, Kotivinkki ja Urheilulehti, sekä radiomainontaa. Voicen yhden mainoksen kuulinkin jo, kolme erilaista kaiken kaikkiaan. Aika hauskaa, ja mun mielestä kiva kamppis! 🙂 Hienoa olla mukana tässä.

Mainoksissa pyörii kymmenen bloggaajaa, joista yhdessä aina viisi kerrallaan. Näitä mainoksia on erilaisia, ja tässä Annan nappaama kuva Helsingin Sörnäisistä. Mainoksen kuvat A-lehdet/Joonas Vuorinen.

Annan ottama kuva.

Kuva: Anna (Too big to be me), kiitos!

Oli jännä nähdä, että mitkä kuvat sinne mainokseen oli valittu. Tai siis onko siellä ollut ollenkaan onnistuneita otoksia. 😀 Sainkin tänään mainoksissa käytetyt kuvat itselleni. Myöhemmin tulee lisää muita kuvia, kun kuvaaja Joonas Vuorinen ehtii niitä vaan läpi käymään. 🙂

Kuva: A-lehdet / Joonas Vuorinen

Kuva: A-lehdet / Joonas Vuorinen

Olin yllättäny eilen kaverini Tampereella bussipysäkillä. 😉 Siellä muuten näyttäis olevan enemmän lunta kuin Helsingissä.

Kiitos Nina kuvasta!

4 kommenttia

  1. Sanna kirjoitti:

    Pitää vissiin pyytää nimmari, kun seuraavaksi nähdään 😉
    Upeasta mallista upeita kuvia! ♡

  2. Emmi kirjoitti:

    Hyviä kuvia Ninni! Tsemppiä treeneihin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.