Hae
Ninnin energianurkkaus

Nautintoa naapurista

93.6, 2 ja 2.1. Siinä on nautinnon mitat. Toisella tapaa ilmaistuna 179, 12 ja 57. Tosin voisi noita numeroita käännellä eri kantilta moneen kertaan. On kilsoja, minuutteja, keskivauhtia ja keskisykettä, mitä nyt keksikään. 😉

Koska mononi on edelleen hajalla, ja Salomonilta pitäisi ensi viikolla saapua uudet tilalle, niin lähdin hiihdon tilalta Botniahalliin pyöräilemään. Kiitos vaan Terhille, joka otti maahantuojaan yhteyttä. 🙂

Kuva viime talvelta.

Aamulla klo 5.30 kohti Mustasaarta ja Botniahallia. Siellä 179 minuuttia eli 2h59min rinkiä pyörällä ympäri. 93,6km ehti tulla mittariin. Sanna oli ensimmäistä kertaa pyöräilemässä hallissa, ja molemmat teimme omaa treeniä. Alkuun kun hallin kiertäminen ison porukan mukana on vähän hirvittävää. Normaalisti kolme tuntia menee hallissa melkoisen hitaasti. Okei, no nopeemmin kuin trainerilla. Mutta tällä kertaa en kattellu seiniltä minuutteja, enkä laskenu kierroksia. Laskin puolestaan, että montako kertaa meen Sannan ohi. Sanna tämän siis aloitti, että saa multa laskettua sitten omat kilometrinsä, kun itsellä ei ollut mukana. Mulla ei yleensä mittaria kans oo, mutta eilen illalla asensin Polarin Speed-sensorin taas pyörään. Lisäksi tein muutamat kovemmat vedot, että syke nousi vauhtikestävyyden puolelle. Ihanaa, kun aika meni vähän nopeampaa!

Muuten sama setti tänään kuin vuosi sittenkin, mutta pyörä eri värinen ja ei laseja. ;)

Muuten sama setti tänään kuin vuosi sittenkin, mutta pyörä eri värinen ja ei laseja, ja pullo oli keltainen. 😉

Lopuksi 2km pk-juoksua, johon meni reilu 12 minuuttia aikaa.

Tänään oli eri värinen puffi ja Salming Runningin lenkkarit.

Tänään oli eri värinen puffi (Finntriathlon) ja Salming Runningin lenkkarit. Vuosi sitten Kuopio Triathlonin puffi ja Newtonit.

Tämän jälkeen Vaasan uimahallille uimaan 50 metrin radalle. Seinäjoella kun ei tällaisesta voi kuin unelmoida. Aika menee todella nopeesti tuolla 50m radalla, ja vaikka radalla on kuusi uimaria, niin siitä ei oo mitään ongelmaa. Sen verran leveät on baanat, että kolmekin sopii rinnakkain ohitustilanteissa. Ja pysyy laskuissakin paremmin mukana, kun kerran käyt päädyssä, niin satku on täynnä. 🙂 Niin ja siis uitua tuli yhteensä 2,1km ja aikaa tuo treeni otti 57 minuuttia.

Täytyy sanoa, että on kyllä naapuriseuran eli Wasa Triathlonin tyypeillä loistavat treeniolosuhteet, kun ottaa vielä huomioon pyöräbaanat rannikolla ja meren. Paremmat kuin meillä, täytyy myöntää. Höh! 😀

4 kommenttia

 1. Sanna kirjoitti:

  Miksi se ruoho onkin aina vihiriämpää sielä aidan toisella puolen? No mitäs me aidoista, tehdään niistä silta ja käydään vieraissa. 🙂
  Tekis mieli sanoa, että paras treeni ikinä. Kivaa oli ja totehen meni. Kiittää!

  • Ninni kirjoitti:

   Sulle tulikin kaksi ihan uutta juttua, pyöräily hallissa ja 50m allas. 🙂 Kiitos itelles!

 2. -Katri- kirjoitti:

  Oo, olipas teillä kiva triathlonpäivä! Ihan parasta, kun treeni kulkee, sille on aikaa ja saa vielä kaverin mukaan. Oon vähän kade, että teillä on siellä halli, jossa voi pyöräillä, meillä kun poljetaan hallissa trainerilla. Täytyy varmaan joskus vierailla Botniahallissa.
  Mä vedin eilen omanlaiseni triathlonin, ajoin maastopyörällä, hiihdin ja juoksin. Fillaroinnin jälkeen tosin oli vähän normaalia triathlonia pidempi varusteiden vaihto, kun siinä lepäilin ja leivoin ja venyttelin ja siivoilin muutaman tunnin, mutta hiihto ja juoksu meni peräkanaa. Kiva treenipäivä oli. Ihanaa, kun vapaapäivänä on aikaa pitkille erilaisille treeneille. 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Ei muuta kuin Botniahalliin vaan, 5.80 euroa maksaa. Ei paha. 🙂 La ja su klo 7-10 on vuorot, joten aikaisin saa startata, jos haluaa kolme tuntia pyöräillä. Ja kun sinne asti lähtee, niin pakkohan se on. 😉

   Sunkin treenipäivä kuulosti oikein hyvältä!! Peukku sille! Vapaapäivät on kyllä loistavat, kun on aikaa treenillekin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.