Hae
Ninnin energianurkkaus

Onnistunut kaksvitonen!

Viikko 4 päättyi omalta osaltani 25 kilometrin juoksulenkkiin tuolla lumisessa pöperössä. Lauantain Vaasa-treeni sai jatkoa, kun juoksuseuraa sain Wasa Triathlonin Niinasta. Ironwomanista, joka blogiini kirjoitti vieraskynänä Barcelonan ironmanista.

Oli tosi raskas keli juosta, kun 15km juostiin auraamattomalla alustalla. Ei sitä lunta hirveästi ollut, mutta pitoa ei paljon ollut, ja tuntui, että päkiä vähän pyöri, ja pelkäsin polvia ja rasitusvammoja. Välillä tosin oli kunnon lumikasoja ylitettävänä, kun tuuli oli sellaisia aukeilla paikoilla kasannut.

Ehkä yhtä punanen eilen, mutta pikkuisen enemmän vaatetta päällä ja valkoisella taustalla. 😉

Lenkki oli kuitenkin oikein onnistunut, eikä vauhti hiipunut loppua kohden. Päinvastoin se nousi, kun päästiin auratulle alustalle. Vähän polvissa tuntui loppukilsoilla, mutta ei pahasti. Lonkankoukistaja oli tosi hyvä, jee!

25km, 2h39min, keskisyke 153 ja -vauhti 6:22min/km.

Hyvä fiilis lenkistä ja treeniviikosta! Ja sain viikonloppuna la-su yönä yli 10 tunnin yöunetkin, palautuminen käyntiin la treeneistä, ja sitten kohti su treenejä. 🙂 Ai niin, ennen juoksulenkkiä kävin nivelsiteet nyrjäyttäneen tyttäreni kanssa testaamassa hiihtämistä. Nivelsiteiden menosta aikaa on kulunut 2,5 viikkoa ja paraneminen on onneksi ollut tosi hyvää ja nyt päästiin hiihtämään. Sitä kun on odotettu jo sen parisen viikkoa. 🙂 Mutta mun monohan on hajalla, niin teippasin sen ja eiväthän ne teippaukset kestäneet. 😀 Niinpä pökin sitten melkoisen monta kilsaa tasapökkää ja yksi isompi mäki oli pakko kävellä alas, kun latukin oli hajalla. Ei onneksi näkyny ketään sauvalla sohijaa. 😉

Viikko 4:
Hiihto 45min
Voima 55min
Uinti 2h 57min
Pyörä 2h 59min
Juoksu 4h 59min
————————
Yhteensä 12h 37min

2 kommenttia

  1. Satunnainen juoksija kirjoitti:

    Wau, hurjia lukemia olet paikutellut viikon ja etenkin viikonlopun aikana menemään. Olet kyllä teräsnainen!

    • Ninni kirjoitti:

      Viikonloppuna tuli kyllä sekä juoksusta että pyörästä pitkät ja hyvät treenit! 🙂 Välillä onneksi ehtii treenaamaankin kunnolla. 😉 Tosin nyt on kyllä koko tammikuu ollu määrällisesti hyvää, ja kohta yksi kuukausi taas vähemmän aikaa ironmaniin, huh!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.