Hae
Ninnin energianurkkaus

Tonttu Torvinen

Ennen joulua Tonttu Torvinen oli jättäny mulle paketin. Oli tainnu tontut kuunnella, kun murehdin kuinka Frankfurtissa juominen riittäisi hellekelillä. Jos vaakatasossa oleva pullo tippuisi pompussa, kuten Kuopiossa 2013 kävi? Kannattaisko olla sellainen, josta saa juotua usein ilman, että pulloa ottaa käteen? Tulisko pillipullosta juotua useammin? Kysymyksiä pää täys..

No mulle sitten ilmestyi ennen joulua juomapullotelineitä pyörään sekä muutamat tuubit ja avorenkaat.. Torvinen ei ole oma mieheni, mutta läheltä menoa seuraava mies. 😉

Nyt mahtuu mukaan 2,5 litraa juomista. Mutta hei, punaiset pullot on ihan vääränväriset pinkkiin pyörään! 😀

Oon yrittäny käydä kolmen viikon välein hieronnassa, aina koko kroppa. Tänään oli jälleen käsittelyn vuoro, vaikka viimeksi kävinkin viime viikolla. Saimme työpaikalta joululahjaksi lahjakortit Marjolle, joten viime viikolla Marjo hieroi jalat auki, mutta kyllähän oli työsarkaa tänäänkin. Ja kun kuuli, että huomenna on lepopäivä, niin avas sitten ihan kunnolla mm. sääret. Ja täytyy sanoa, että otti pojat kipeetä.

Mulla on sellanen lihastyyppi, että menee kyllä tukkoon tosi helposti. Nyt oon toki juossu ja pyöräilly paljon, ja uinu myös paljon lättäreillä sekä tietty hiihtäny. Yläkroppakin oli siis niskaa myöden jumissa, minkä toki oon huomannu esim. uidessa. Yläkropan hieronnasta olikin ehtiny kulua jo neljä viikkoa. En voisi kuvitella olevani ilman hierontaa, ei tulisi treenaamisesta mitään ilman. 😀 Tänään etureidet oli kireämmät kuin takareidet, sääret joutui avaamaan, pakarat kiristi ja kaiken huippu oli tuo yläkroppa. Olikin puhetta, että ens kerralla aloitetaan yläkropasta, kun mun jalat ottaa aina sen tunnin, vaikka yrittäiskin nopeammin. 😉

Kävin tänään aamulla juoksemassa ja on muuten melkoisen kylmää se kuravesi, mitä auto voi heittää päälle! o_O Vähän ärsytti, mutta onneksi olin matkassa juosten, niin pysyin lämpimänä kotiin asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.