Hae
Ninnin energianurkkaus

CupoNation ja mm. Fitnesstukun alennuskoodi

Yhteistyössä CupoNation

Nyt on mahtava alennus Fitnesstukun tuotteista: 30 euron tilauksesta 10 euroa alennusta! Ei ehkä kannata jättää käyttämättä. 😉 Tämä on huomiseen asti voimassa. Fitnesstukku alennuskoodi.

Fitnesstukustahan löytyy niin lisäravinteita kuin treenivarusteita ja -vaatteita. Lähinnä treenivaatteita kuntosalin puolelle, mutta löytyy myös juoksumatoista pilatesrulliin. Mitä vaan tarvii kuntosalin puolella, niin löytyy. Vaikka kuulokkeet soittimeen. 🙂 Täältä kaupasta löytyy ne Better Bodies -kuteet, mitä salilla näkyy. Joku päivä mä ostan vielä sellaset pinkkimustat pökät, sitten kun mulla on vielä vähän enemmän lihasta ja parempi kroppa. 😉 Löytyy tuolta mm. 2XU:n kompressiotrikootkin..

Ei oo muuten pitkä aika, kun ite hommasin SmartShake shakerin. Saa palautusjuomajauheen valmiiksi shakeriin, mutta ei tarvi sekoittaa tunteja ennemmin. Onpahan ennen tullu mitattua pussiinkin, ettei koko purkkia tarvi raiata treeniin mukaan. Ja joskus sekoittanu valmiiksi aamulla ja iltapäivällä nauttinu sitten ei niin juoksevaa juomaa. 😀 Tuossa pökätään vaan treenin loputtua kylmää vettä ja mönjät sekaisin. Niin ja siis treenin aikana voit käyttää juomapullona, ei tarvi montaa pulloa raiata mukana. 🙂

Yllättikö värivalinta? No ei muakaan. :D

Yllättikö värivalinta? No ei muakaan. 😀

Kyseinen Fitnesstukun alennuskuponki löytyy CupoNationin sivuilta. Siellä on itse asiassa melkoinen satsi erilaisia alennuskuponkeja nettikauppoihin, kandee tsekata! Löytyy Fitnesstukun lisäksi, Zalandoa, hotels.com, Nelly.com, Ifoloria, Booztia, Ellosta jne. On se toki suomen suurin alennuskoodiportaali. Jos siis tilaat jotain netistä, niin luuraa ensin tuolta alennukset.

Niin ja löytyy sieltä blogikirjoituksiakin. Yhteen kirjoitukseen haastateltiin muakin. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *