Hae
Ninnin energianurkkaus

4h pyöräily ja 70min kolates

Sunnuntaina oli taas kello herättämässä, kuten lauantainakin. Lauantaina lähdin Jaanan kanssa juoksemaan, sunnuntaina Harrin kanssa pyöräilemään. Treffit oli sovittu klo 7 sunnuntaina, joten muu perhe jäi vielä nukkumaan mun lähtiessä. 🙂

Lunta oli tullu 15-20 senttiä yön aikana, ja olikin mielenkiintoinen sää ajella pyörällä. 😀 Oli aurattuja teitä ja auraamattomia teitä. Vauhti ei päätä huimannu, mutta treeni oli hyvä.

3h 59min, kilsoja 57,6 ja keskisyke 139. Tuli kierrettyä Nurmon ja Kiikun kautta keskustaan ja siitä Ahonkylän kautta Tuomikylä ja Rengonharju.

Opinpa senkin, että jollakin voi mennä parikin tuntia treenin jälkeen ennen kuin syö mitään. Mä puolestaan mietin aina ruokaa loppulenkistä! 😀 Mutta onneksi niin tekee myös Darby Thomas, ettei se huonosta kunnosta kerro. 😉

Muistin myös pyöräillessä, että pitäisi ostaa PowerBarin geelejä, koska niitä on tarjolla myös ironmanilla. Ei tarvi siellä kaikkea energiaa kantaa mukana, niin olisi syytä testata noita ja katsoa oppiiko maha niistä tykkäämään, vai sanooko heti ei.

Tää oli viimeinen treeni ennen lepoviikkoa, joten jaloissakin jo vähän tuntui heti pyörälenkin alussa. Ohjelmassa luki hiihtotreeni, mutta jostain syystä monot eivät olleet tulleet. Tai niin luulin.. Nimittäin kotiin tullessa lapset olivat lumitöissä ja kertoivat, että olivat löytäneet pahvilaatikon oven vierestä lumen alta ja arvelivat siellä olevan mun monot. Tämä on toinen kerta, kun löydetään pari päivää myöhemmin paketti porraspäästä. Vaikka paketin päällä on puhelinnumero, niin yksi firma ei näköjään ota mitään yhteyttä, vaan jättää vain paketin oven luo sivuun. Sen verran sivuun, ettei sitä kuitenkaan heti huomaa. No ladut toki olisi olleet klo 7 tukossa, ja treeni oli tehtävä aamusta, kun iltapäivästä pidettiin nuorimmaisen synttärijuhlat. Mun vauva täyttää tänään jo 9 vuotta. Aika menee vauhdilla!

Tiesin, että kotiin päästyä mulla olisi vielä lumityöt edessä, koska mies reväytti reitensä lentopallopelissä. 70 minuuttia meni sitten kolatessa, ja hyvä kolates treeni tulikin! 😉

Viikon 5 treenitunnit:
Pyöräily 6h 20min
Juoksu 3h 29min
Uinti 2h 24min
Voima 30min
———————-
Yhteensä 12h 43min

8 kommenttia

 1. -Katri- kirjoitti:

  Rispektin arvoisia kyllä nuo sun omistautumiset treenille eli viikonloppusinkin kello soi, jotta ehtii tehdä treenin. Mulla olis paljon opittavaa, vaikka joka päivä haluankin treenata. 🙂 Maastopyöräily on kivaa, vaikka nää tämänhetkiset kolateskelit aiheuttaakin vähän km-vauhdin ja kadenssin laskua. 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Tuossa kohtaa mä osaan tehdä oikean valinnan, mutta sitten esim syömisissä homma kusee. :/ Mutta tosiaan treeniaika yritetään jostain aina löytää, vaikka välillä se hankalaa onkin, jos miehen työreissu osuu viikolle.

   Maastopyöräily on muuten ainut laji, jossa en koskaan seuraa vauhtia. Riippuu niin alustasta, että millanen vauhti on. 🙂

 2. MatuCanex kirjoitti:

  Ironmanilla on saman firman urheilujuomaa sekä patukoita myös. Kalmarissa oli patukoissa vaihtoehtoin Cookie, joka on ihan hyvää ja sitten jotain pinkkiä ällötystä ja kun fillarin päältä otti ensimmäisen patukan puolikkaan minkä pystyi niin välillä tuli kouraan tuota syömäkelvotonta sanonko mitä. Pyöräilyssähän ei vielä geeliä jaettu vaan vasta juoksussa eli ehkä sun kannattaa noihinkin totuttautua. Kisaoppaassa ne jossain vaiheessa kertovat mitä makuja on tarjolla, mutta tässä vaiheessa joutunee katsomaan jostain Etelä-Afrikan kisasta mallia oletuksella että kai ne niitä samoja sitten omassakin kisassa tarjoavat.

  • Ninni kirjoitti:

   Mä luurasinkin noita makuja kans yks päivä. Ainut ongelma patukoissa, kakuissa ym. on, että mä keliaakikkona en voi niitä ottaa. Eli siihenkin pitää varautua ja syödä vain sitä, mikä varmasti on gluteenitonta. Mutta eikös ironmanilla saa ottaa huoltajiltakin jotain? Puolikkaalla se oli hylkäyksen paikka, mutta mitens ironmanilla?

   • MatuCanex kirjoitti:

    Kalmarissa oli viime vuonna seuraavasti:
    It’s allowed to have your own supplies handed to you after the aid stations in Degerhamn after 53 km and at
    Gröndalsvägen after 122 km. You need to arrange a personal helper to hand you your supplies. It is not allowed to
    receive any kind of help at any other point on the course.

    Patukoiden ja juoman lisäksi pyöräilyssä oli tarjolla banskua, eikä sitten muuta

 3. Eva kirjoitti:

  Kirjoitit aikaisemmin Salming kengistä. En nyt löydä sitä textiä. Mutta saadaanko ne tuotteet jostakin Suomesta nyt ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *