Hae
Ninnin energianurkkaus

Viikonloppu

Välillä viikonloppuisin herään herätyskelloon omien harrastusten takia ja välillä lasten. Lauantaina oli taas lasten harrastusten vuoro. Kello herätti 7.15 ja turnauspaikalla olimme yhdeksältä, toinen tyttö pelasi klo 10-13 ja toisella alkoi turnaus samassa paikassa klo 14 ja loppui 17.30. Kaksostytöt pelaavat periaatteessa siis samassa joukkueessa, mutta heidän joukkue on jaettu kahteen eri porukkaan, että kaikki saavat mahdollisimman paljon peliaikaa. Ja pelaavat nyt siis eri pooleissa (lohkoissa). Yleensä turnaukset ovat eri paikoissa ja/tai eri päivinä.

Kotona olimme klo 18.20 ja klo 19 mulla oli treffit serkun kanssa hiihtobaanalla. Välillä on pakko tehdä treeniohjelman ohi tai tarkemmin sanottuna vaihtaa treenien paikkaa. Lauantaille oli merkitty uinti ja juoksu, ja sunnuntaille hiihto. Lauantaina en ehtiny uimahalliin, joten vaihdoin treenien paikkaa.

Onnea on iso suku, vaikka harmittavan vähän ollaan sukulaisten kanssa tekemisissä, kun isovanhempia ei enää ole. Mutta täytyy kyllä sanoa, että onneksi on facebook, niin tietää ees jotain. No tämä hiihtolenkin seuralainen on siis aikoinaan kilpaillu hiihdossa, että ei mikään turha mies. 😀 Lähinnä aattelin, että pysynköhän mukana, mutta serkku sanoi tekevänsä pk-lenkin valmistautuessaan Jämille.

Latu oli jäinen, ja suksi ei pitäny ollenkaan. Mutta ainakin luisti. 😀 Tarkoitti siis 2h 46min tasatyöntöä ja voin kertoa, että lopussa tuntui käsien lisäksi vatsalihaksissa! 😀 35,6km, keskivauhti 4:41min/km ja keskisyke 150 eli pk1.

Kotiin tullessa kympin jälkeen sauna oli lämmin ja iltapalaksi tacoja.

Tänään aamulla tytär kommentoi, että etkö sä mennytkään kuudelta juoksemaan? No en menny, kun illalla just kympiltä tulin hiihtämästä. Tosin kommentti kyllä kertoo hyvin mun aikatauluista.. Menin kyllä sit kympiksi uimaan ja sitten shoppailemaan Keskiselle lasten kanssa heidän toiveesta. Tai oikeastaan poika piti sinne lahjoa mukaan. 😉 Syystä, että miehellä oli menoa iltapäivästä iltaan.

Kauppareissun jälkeen koirien ja pojan kanssa mettään, ja juuri ehdittiin aurinkokelillä. Pitkästä aikaa oli kamerakin mukana. Muutama kuva. 🙂

Se tämän päiväinen juoksulenkki menikin sitten taas iltaan. Klo 21.05 starttasin. Koska lenkille lähtö venyi näin myöhään, niin pikkusen lyhensin ohjelmassa ollutta lenkkiä. Juoksu ei jotenkin kulje nyt ollenkaan, ärsyttävää. Mutta eikö se tästä taas.

Kun näitä aamuherätyksiä tulee usein viikonloppuisinkin, niin mm. tällä viikolla miehen ollessa työreissussa menin kahtena iltana nukkumaan lasten kanssa yhtä aikaa (n. ysin maissa) ja sainkin reilun yhdeksän tunnin yöunet. 🙂

Viikkotunnit:
Hiihto 3h 59min
Uinti 3h 9min
Juoksu 1h 43min
Voima 46min
———————
Yhteensä 9h 30min

Serkulle vielä kiitos hiihtoseurasta ja unohdin eilen laskuista yhden uinnin. 😉

4 kommenttia

 1. Satunnainen juoksija kirjoitti:

  Olet oikea tehopaketti! Kiva, kun talvella hiihto on tuomassa lisää vaihtelua harjoituksiin, vaikka tokikin triathlonistilla vaihtelua tulee muutenkin. Saa kuitenkin hyvää ja monipuolista pitkäkestoista treeniä hiihtämällä. Mukavaa viikkoa sinulle!

  • Ninni kirjoitti:

   Voi kiitos! 🙂 Hiihto tosiaan tuo ihanaa vaihtelua tähän treeniin, tykkään ehdottomasti!! Ja kiitos samoin, mukavaa viikkoa! 🙂

 2. Mika kirjoitti:

  Tutun näköinen iltapala tacotubseineen 🙂

  Hienon näköinen urheiluosasto ja new balanceakin hyllyssä. Onko ostoksista tulossa oma postaus? 😀

  Miten sulla muuten kulkee noi myöhäiset iltatreenit? Itse en meinaa millään jaksaa vetää täysillä kasin jälkeen. Kuudelta-seitsemältä vielä ihan ok mutta silloinkin pitää syödä tasaisesti ja riittävästi ennen.

  • Ninni kirjoitti:

   Ne on kyllä hyviä nuo tacot! 🙂

   Ei jääny itelle käteen, kun parit sukat, parit proteiinipatukat ja urheilujuomajauhetta. 😀

   Normaalisti suht ok. Oon enemmän iltaihminen kuin aamuihminen. Aamun juoksulenkit ei kulje ollenkaan, tai pitää yli tunti juosta, että kroppa herää. Mutta en tosin tee koskaan illalla myöhään veekoota, kun ei kulje niin hyvin. Mutta nyt tulin kipeeksi, joten ei ihme, että ei tuntunu hyvältä. Meillä on keskiviikkoisin uintivuoro klo 20.45-21.45, ja toisinaan uintitreenistä tulee hyvä ja toisinaan käynti hallissa on ihan turha. Eli vaihtelee. Paras aika treenille on iltapäivä, jos ite saan valita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.