Hae
Ninnin energianurkkaus

Ei Moon City Triathlonille

Neljä päivää on menny sairastaessa. Maanantaina se alkas todella kovalla kurkkukivulla, tiistaina kroppa nosti lämpötilaa kurkkukivun lisäksi, keskiviikkona räkä alkoi toden teolla vuotamaan ja yskin myös joka välissä. Tänään onkin sitten nenänpielet jo rikki, yskin monesti niin pitkään, että kyökkään, hengästyn ekaan kerrokseen portaiden nousemisesta ja tuskan hikeä pökkäs pienen pöydän kantamisesta minuutin ajan.

Oli tarkoitus osallistua huomenna Moon City Triathlonille Vaasassa. Olisi tarkoittanut tunnin uintia puoli kasista puoli ysiin uimahallissa, sitten pyöräilyä klo 22-01 Botniahallissa, jossa pyöritään kehää ympäri 12h monen pyöräilijän voimin. Klo 01-03 olis ollu vuorossa juoksu nurmikenttää ympäri, koska pyöräilijöille on varattu radat. Mahtava kuuden tunnin pitkä lajinomainen treeni olisi ollut kyseessä. No ei nyt oo, harmittaa! Mutta jos jotain hyvää, niin viikon päästä oon jo paremmassa kunnossa, kun Lappi kutsuu.

Haaveilen siis vain treeneistä ja luen muiden ulkoiluista. Aurinko on sulattanut talon vierustalta lunta, kevättää jo, vaikka on vasta 12.2. Uskomatonta! 🙂 Nauttikaan terveistä päivistä ja sairaana olevat levätkää kunnolla, ei auta kiirehtiä treenaamaan, vaikka haluja oliskin.

Tämmösiä vertailuja sitten teen, kun ei muutakaan tekemistä oo. ;)

Tämmösiä vertailuja sitten teen, kun ei muutakaan tekemistä oo. 😉

8 kommenttia

 1. Sanna kirjoitti:

  Ajelin Popjokea kohti ja tie oli sula ja kuiva. Kävipä mielessä, että jokohan tarkenis turkiksissa kokeilla uutta rukkia? 😉
  Parantelehan rauhassa itses kuntoon nyt. Yritän kaikin keinoin välttää tuon taudin. Kamalalta on (oot) kuulostanut. 😛

  • Ninni kirjoitti:

   Viime vuonna se oli jo maaliskuuta, kun kävin Honkakylällä testaamassa kakkospyörää. Ens viikolla toivottavasti pääsis treenaamaan!

 2. Merja kirjoitti:

  Tsemppiä kovasti! Täällä menossa viides päivä. Alkoi yli 39 kuumeella ja lihaskivuilla. Nyt jäljellä lähinnä yskä – ja toki ketutus. Lääkäri totesi oireiden perusteella influenssaksi, ja varotteli kovasti lähtemästä liian aikaisin liikkeelle. Jälkitautina kun voi saada jopa sen keuhkokuumeen. Täälläkin siis katsellaan ikkunasta sulavia lumia ja yritetään pysyä positiivisena. Noh, onneksi takana oli parikin hyvää (kovaa) treeniviikkoa ja nyt olisi ollut kevyt.. Tuli sitten tosi kevyt 😉

  Pikaista oaranemista!!!

  • Ninni kirjoitti:

   Influenssa on kyllä katala tauti, tyttäreillä oli vuosi sitten. Tää on ihan perusflunssaa, kai. Ainakaan kuume ei too tuolla tasolle noussut, eikä lihaksia oo särkeny. Kiitos, ja pikaista paranemista sinnekin! 🙂

 3. annikka kirjoitti:

  Kummat säärystimet ovat enemmän mieleesi? -mun makuun noi zeropointit on kesäkäyttöön aavistuksen liian paksut, compressportilla on mielyttävämpi materiaali kesäkäyttöön. Talvisin taas zeropointit on ihanteelliset juoksuhousujen alla… 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Sain vasta nuo Compressportin omat, enkä oo päässyt niitä vielä testaamaan kuin näin lepopäivän ”palautteluun”. 😀 Mutta ensivaikutelma kyllä on, että ovat huomaamattomammat ja kevyemmät. Joten ymmärrän, jos tuntuu paremmilta kesällä. Täytyy testailla treeneissä ja tietty kesälläkin sitten. 🙂

 4. Marketta kirjoitti:

  Pikaista paranemista, kaikille meille flunssan kourissa oleville! Meni varmaankin viisi vuotta edellisestä flunssasta. Tapasin koulukavereitani viikonloppuna, hali, hali, ja pöpöt vaihtoivat omistajaa! No, flunssa-aalto on liikkeellä halipa tai ei. Hyvää lomaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.