Hae
Ninnin energianurkkaus

Helsingin reissu ja Go Expo -messut

Tuli katsastettua tänään Go Expo -messut. Sitä ennen mulla oli treffit kahvilassa ravitsemusterapeutti Merja Kiviranta-Mölsän kanssa. Kävimme läpi ravintoasioita niin normaaliin arkeen kuin ironmanille ja ironmanilla tankkaamiseen. Sain uusia hyviä vinkkejä ja toivon, että ne helpottavat näitä arjen syömisiä. Merjalla oli myös realiteetit käsissä, kun kyseli vanhemmista ja sisaruksista, sekä aikuisiän painosta. Yli kolmikymppisellä synnyttäneellä naisella ei ole realistista saada kovin pientä rasvaprosenttia. Mun rasvaprosentti oli 24,8 inBody-mittauksen mukaan syksyllä. Alle 23 ei kannata tavoitella. 100-200 kalorin vajeella painelen menemään, ja paino tippuu mitä tippuu. Pääasia, että treeni jää kroppaan. 🙂

Siitä tulikin mieleen, että miten Sanna, Susanna ja Merja teidän nykyajan paasto eli herkkulakko sujuu? Mulla sujuu ja aion jatkaa sitä karkkilakolla Pääsiäisen jälkeenkin. 😉

Ihan yksin oli matkassa, kun viime vuonna oltiin Jaanaban ja Juhan kanssa, ja sai turista kaikesta yhdessä. Nyt bongailin tuttuja, että sai edes jotenkin sosiaalista kanssakäymisen tarvetta purettua. 😉 Törmäsin bloggaajiin Elina, Katja, Niklas ja Mirka. Oli kiva nähdä teitä!! Lisäksi kävin esittelemässä itseni ja juttelemassa blogin joulukalenteriinkin kirjoittaneiden Lehtosen Kaisan ja Bomanin Tiinan kanssa. Kaitsu-valmentajaakin puolisoineen näin Helsingissä, kun muuten ei oo ehditty nähdä (mä en oo ehtiny Nokialle). 😉 Tiina oli Finntriathlonin standilla, ja koska Pirkan pyöräily on aina Power Cupin kanssa yhtäaikaa, niin Tour de Tahko olisi 31.5.!! Innostuin siitä kyllä paljon! 207 kilsaa olis ajettavaa. 🙂

Suomen ja Bianchin lippulaivat! :)

Suomen ja Bianchin lippulaivat! 🙂 Kaisa Lehtonen ja Bianchin 11000 euron pyörä.

Seuraava pyörä omalla värillä, niin sopii kaikki pinkit vaatteet siihen?! :D

Seuraava pyörä omalla värillä, niin sopii kaikki pinkit vaatteet siihen?! 😀

Giantin versio.

Giantin versio.

Lähdin hakemaan kaksiosaista triathlonasua, uimalaseja, sykevyön sisältäviä urheilurintsikoita ja pyöräilykenkiä. Triathlonasun nappasin Katjan suosittelemana pinkin, että sopii pyörään. 😀 Oli 35 euroa sekä toppi että housut, joita ei kuulemma muilla sitten oo. 😉 Pearl Izumi on merkki, ja koko vaikutti sopivalta, mutta peiliä pukukopissa ei ollut, joten se on sitten eri asia miltä sen näyttää. 😀 Mutta hinta ei ollut paha, joten mukaan lähti. Sitten ihan vahingossa pinkki pyöräilytuuliliivi, samaa merkkiä. 😉

Shock Absorderin liivit, jotka on ainoat oikeasti tukevat rintsikat. Joidenkin onnellisten ei tarvitse triathlonpuvun alla liivejä käyttää, mutta mun on pakko. Viime vuonna mittautin ensimmäistä kertaa sopivan koon itelleni. Myyjä ottaa rinnan alta ympärysmitan ja lopuksi tarkistaa pukukopissa, että ne ovat oikeasti istuvat ja todella napakat päälle. Yllätyin silloin omasta koostani niin paljon, että otin saman palvelun vastaan nyt. Kaikista vanhoista rintsikoista koko on kulunut (ei ole lapulla, vaan painettuna kankaaseen) ja jälleen sai yllättyä, kun ympärysmitta oli kymmenen senttiä pienempi ja kuppikoko pari kokoa suurempi mitä ite olisin lähteny sovittamaan. Eipähän hölsky taaskaan. Ja siis tuo sykevyöllä varustettu liivi siitä syystä, että ironmanilla ei olisi mitään ylimääräisiä hinkkauksia, vaan minimoin kaikki. 😉

Olisin napannut myös kasan PowerBarin geelejä, mutta geelejä ei ollut, eikä pyöräilykenkiäkään muuta kuin parit vaihtoehdot. Onnisportilta sain testiini Blackrollin kaksi tuotetta, voin kertoa, että avaa muuten lavat nuo kaksi palloa!! Katotaan moittiiko Marjo-hieroja seuraavalla kerralla vasenta lapaa. 😉

Kamera oli kyllä vähällä käytöllä, mutta on mulla edes muutama kuva. Ois pitäny ottaa yhteiskuva Tiinan, Kaisan ja Kaitsun kanssa. Kaikki jäi. Höh.

Alla ostokset, tällä kertaa en viitti pelkissä rintsikoissa keikkua, vaikka hyvin treenitoppimaiset onkin ja jotkut niillä ihan treenaa. 😉

 

Kiitos blogin lukijalle, jolta sain lipun! Pari muutakin tuli onnelliseksi Messukeskuksen ovella. 😉

10 kommenttia

 1. Katja kirjoitti:

  Oli todella kiva nähä!!

 2. Katja kirjoitti:

  Vaatteet sopii täydellisesti

  • Ninni kirjoitti:

   Kiitos, hyvin ne onneksi sopi päälle, vaikka ei paljon nähnytkään ilman peiliä. 😀

 3. Merja kirjoitti:

  Moikka, kylläpä ootkin tenht hyviä löytöjä. Itse palasin taas vasta puoliltaöin Brysselistä – eli käynti jää nyt viikonloppuun, jos vaan saan mahtumaan aikatauluihin.

  Olikos tuolla muuten myös märkäpukuja? Uintitreenini ovat alkaneet sen verran sujua, että ehkä sitä uskaltaisi Vantaalla kokeilla ensi kesänä viimein trialthoniakin 😉 Kaiken muun hulluttelun lisäksi.

  Herkkulakko sujuu hyvin, arkisin ja kotiviikonloppusinkin. Mutta myönnän, että eilisessä kokousmatatonissa meni muutama pieni suklaakin, ainakin viiden kaffekupin kera… Tänään taas ruotuun. Se on kumma, ettei voisi sitten ottaa vain sitä yhtä. Ehkä siis parempi olla taas ottamatta ensimmäistäkään.

  Hyvää viikonloppua!

  • Ninni kirjoitti:

   Mä en muuten huomannu, että oliko myynnissä märkäpukuja ollenkaan. Ainakin mallit oli esillä Headilla.

   Ja ei muuta kuin Vantaalle!! 😉

   Hyvä, hyvä! Pääasia, että arki sujuu hyvin. Neljä viikkoa vielä tätä lajia jäljellä. 😉

 4. -Katri- kirjoitti:

  Oi apua, miten upee triathlonpuku!!! Sopii todella hyvin sulle! Olispa ollut kiva käydä noilla messuilla.
  Mä en pystynyt herkkulakkoon, niinpä en ole mukana. 🙂 Kyllä mä silti jotain herkkuja oon vähentänyt, hyvä minä! Tsemppiä teille muille, jotka pystytte lakkoilemaan. 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Kiitos! Kuvakulma on hyvä. 😉 Messuilta voi löytyä jotain kivaa, mutta aika moni on sieltä tyhjinkin käsin lähteny kotiin.
   Vähentäminenkin on oikein hyvä. Joillekin sopii lakko ja joillekin ei, uskon näin. 🙂

 5. susanna kirjoitti:

  Minä ja mun herkkulakkoni..
  Kaikkea muuta oon kyllä pystyny välttelemään, mutta ne karkit.. kun ne vaan huutaa mun nimeä sielä hyllyllä tai kotona kaapissa 🙂
  Sen olen kyllä pystyny pitämään, että vain lauantaisin saa syödä karamelliä.
  mä en vaan pysty totaali kieltäytyjäksi 🙁 , ja kun tiedän, että syödä ei saisi niin kahta kauheammin niitä tekee mieli..
  Mutta hyvä sä.. jatka sinä alkanutta herkkulakkoa ja näytä esimerkkiä 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Voi Sussu! 😀 Mutta kun edes karkkipäivä, niin parempi sekin kuin useana päivänä. 🙂 Meillä oli vloppuna kahdet synttärit ja tulevana lauantaina taas yhdet. Ärsyttävää! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.