Hae
Ninnin energianurkkaus

Varustepäivitystä

Kesä on tulossa, ja sen huomaa varustehankinnoistakin. 😉 Mitään isompaa en tarvi, mutta uudet pyöräilykengät vanhojen n. neljä vuotta vanhojen tilalle halusin. Uuden lestan, joka olisi kapeampi kärjestä kuin vanha. Uudet uimalasit. Lenkkarit on vielä tulossa.

On niille kaikille hyvä perustekin! 😉 Ensiksikin lesta. Se on aavistuksen liian leveä kärjestä ja aiheuttaa ongelmia useina päivinä peräkkäin pyörälleissä. Ja nyt mietin jo Mallorcan treenileiriä, että mitä olisikaan pyöräily loppuviikosta. Au! Ostin Selle Italian Divan. Myös Specializedin yksi lesta oli testissä. Diva on nyt pyörässä kiinni, mutta vaikea sanoa onko loistava ja millaisia säätöjä vielä pitää tehdä. Nokka ei saa olla liian alhaallakaan, ettei puudu kädet, kun paino on liikaa käsillä. Täytyy testailla. Satulan tilasin Bikesterista.

Pyöräilykengiksi halusin sellaiset, jotka on vähän nopeammat laittaa jalkaan ja kevyemmät kuin edelliset mohlut, jotka ovat olleet hyllyn halvimmat. Ja ei värikään paha oo, eli kyllä se valintaan vaikutti. 😀 Kengät tilasin Suomen Urheilupyörästä. Pitää vielä ostaa kengänpohjiin klossit, ja sitten saa säätää pyöräasennon kohdille. Ikävin homma tässä varustelupuolessa on nuo uudet säädöt, kun tärkeät osat menee vaihtoon.

Uimalasit oli periaatteessa heräteostos. Niitä oon kattellu jo kauan, ja viime kesänä yhdet Tyrin lasit olivat alkuun hyvät, mutta lopulta toinen linssi vuoti aina. Nyt kun olin tilaamassa lestaa, niin silmiin osui Zoggs Predatorit, ja samantien tuli mieleen kuin pari on niitä kehunu ja ne lähti tilaukseen! No kolme kertaa ne päässä olen uinut ja ovat olleet kyllä hyvät!

15 kommenttia

 1. Katja kirjoitti:

  Ei vitsi miten ihanan väriset noi uudet pyöräilykengät on!! Sopii kyllä täydellisesti sun pyörän ja ajovaatetuksen väriin 😉

 2. Sanna kirjoitti:

  Nuo kengät on niin herkut, että voit säilyttää niitä meidän hyllyssä aina, kun haluat. 😉

  • Ninni kirjoitti:

   Mihin hyllyyn sä niitä aattelit?! 😀 Mä en enää tiedä, missä mä säilyttäisin mun treenikamoja. Ei oo enää treenihuonettakaan, mihin vois tehdä oman kenkäkaapin, vaatekaapin, pyörät seinälle jne. Tilanpuute!

 3. SeppoK kirjoitti:

  Ompas makeet kengät, hitusen väriä lisää edellisiin

 4. Anna kirjoitti:

  Wautsiwau – hienot kengät!!
  Täydelliset lasit on kyllä vaikeat löytää. Testasin kaverin Predatorit ja oli kyllä mukavat. Ehkä seuraavat lasit on sellaiset 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Eikö ookin, ihanan pirteät! 🙂
   Joo, mä oon käyttäny ihan perus Speedoja monta vuotta, kun ei vaan oo löytyny. Tai oikeesti ne maksaa sen verran, ettei aina viitti vaan ostaa ja kokeilla epäsopiviksi. Headin yhtiä laseja testasin päähän Go Expo -messuilla ja ne on varmaan jossain kohtaa tilattava, jos tulee muutakin tilattavaa Varuste.netistä.

 5. samuli kirjoitti:

  Moi, tuota ISM adamo satulaa saa kapeammaksi kärjestä kun vetää parilla nippusiteellä kiskojen etuosasta kärkeä yhteen. Tämä teki ainakin itselleni satulasta mukavamman

  • Ninni kirjoitti:

   Hei, kiitos paljon tästä vinkistä!! 🙂 Kädessä nokkaa saakin hienosti taivuteltua, mutta kun sen laittaa pyörään kiinni, niin ei enää saakaan. Pakko tätä on testata kyllä. Otan Mallorcalle molemmat satulat mukaan, koska uuden toimivuudesta en oo varma.

 6. Marketta kirjoitti:

  Kiitti kuvista, ja varusteinfosta!! Ostin tri-pyörän, ja ajoasento pelottaa, mietityttää!!! Voisitko auttaa kuvin, ajoasennon kokemuksesta jne. Entäs juomapullo, oletko tyytyväinen? Pyörä on kyllä säädetty minulle viimeisen teknologian mukaan. Mutta…tiedät, varmuus, ja pienetkin vinkit auttavat! Kiitos paljon Sinulle 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Ajoasentoa on mun mielestä hankala säätää itse tripyörään. Mutta otan kuvia, kun huomenna säädän omaani ees jotenkin kohdilleen. 😉 Juomapullo on ihan uusi, joten en osaa sanoa vielä. Kahden viikon päästä paremmin tiedän siitä. 🙂

 7. Bigblue kirjoitti:

  Komppaan ylempää kommenttia! 🙂 Muakin kiinnostaisi ajoasento jne.

  Loistava blogi sulla 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Kiitos paljon! 🙂 Mä otan kuvia ja yritän saada omani väsättyä kohdilleen. Epävarma vaan aina oon, että onko se nyt hyvä vai ei. 😀 Mutta parhaiten sen saisi, kun menisi johonkin bike fittingiin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.