Hae
Ninnin energianurkkaus

Lepoviikon touhuja

Käväisin tiistaina junalla pikaisesti Tampereella. On tuo pendolino kätevä, kun matkaan menee n. 1h 10min. Matkan tarkoitus oli käydä kuuntelemassa Tom Söderdahlin luento aiheesta Kestävyysurheilijan henkiset eväät.

Kaikenlaisia iskulauseita..

Kaikenlaisia iskulauseita..

Oli mielenkiintoinen luento, ja saas nähdä mitä sitä onkaan edessä heinäkuussa. Jos ammattilaisella tuntuu helkutin pahalta siirtyä pyöräilystä juoksuun, niin mitä tällaisella tavallisella tallaajalla. 😀 Tärkein ohje heinäkuulle tuli isoilla kirjaimilla MALTTIA! Koska ensimmäisellä kerralla ei oikeasti tiedä kuinka pitkä päivä se onkaan ja mitä on tulossa, niin pitää mennä todella maltilla. Ja nähdä ne seitsemän kirjainta koko ajan edessä. On se jännä, että siihen on vielä kolme kuukautta ja mun jännittää jo nyt! 😀

Tää viikko on ollut lepoviikko, ja maanantaina säikähdin oikean jalkapohjan tuntemuksia. Ei kunnon särkyä, mutta olemassaolon oon tuntenu pari päivää. Tunnin pyöräily, 45 minuutin juoksu, eikä pari uintia ole sitä pahentanut. Ja tänään hieroja avasikin sitten todella jumissa olevat pohkeet ja penikat. Sai kyllä purra hammasta yhteen, mutta avattu nyt on. 🙂 Ja toivottavasti säteilykin jalanpohjan ulkosyrjälle on tämän myötä ohi. Nyt tietysti tuntuu jaloissa vielä hierojan kädet.

Kyrkkärin vesitilanne. Vettä on laskettu, kun asuntomessualueelle ruopataan uimarantaa.

Kyrkkärin vesitilanne. Vettä on laskettu, kun asuntomessualueelle ruopataan uimarantaa.

Täytyy sanoa, että ilman ohjelmaa en osaisi ottaa lepoviikkoa näin rauhassa. Varmasti tulisi levättyä vähemmän, ja aloitettua pitemmät treenit heti, kun tuntuu jo palautuneen eli viikonloppuna tulis tehtyä taas paljon enemmän kuin mitä ohjelmassa on. Nyt mennään rauhassa siis. Käyn lauantaina Botniahallissa pari tuntia testailemassa kevyesti uutta satulaa ja kenkiä, ja sunnuntaina käyn Viisarinkääntöhölkässä juoksemassa 6km. Kahtena keväänä sen oon käyny juoksemassa, joten kiva nytkin. 🙂 Sain siihen luvan, vaikka onkin kova juoksu näin lepoviikolla. 😉

Uusia seuravaatteita.

Uusia seuravaatteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.