Hae
Ninnin energianurkkaus

Hapoilla altaassakin

Lepoviikko ohi, ja altaaseen vei tänään tie Sonjan kanssa. Kun altaan reunalla kuulin, että mitä on edessä, niin ei enää naurattanu.. 😀 15x100m. Ensimmäiset viisi kipaletta kakkosvauhtia ja sitten loput kolmosta.

Viiden ekan jälkeen pitempi tauko ja sit kymmenen putkeen lujaa. Edellisen kerran oon uinu 10x100m kolmosta viime vuoden tammikuussa niin, että on otettu aikoja ylös. Silloin ensimmäinen satanen meni aikaan 1:47 ja loput yli 1:50. Huonoimmillaan 1:58. Toukokuussa puolestaan oon itte kellottanu uintejani 1:51-1:56.

Nyt uin ensimmäiset viisi kaikki alle 1:50, nimittäin 1:46-1:49. Sitten Sonja tuli uimaan perään ja kirittämään mun läpsimällä välillä varpaille. Piti lähteä täysillä ja kiristää loppua kohden. Ei sellaseen pysty! 😀 Mutta edelleen mentiin 1:47-1:49 väliin, eli kaikki kymmenen alle 1:50. Jee! Nopeutta, kestävyyttä tai mitä lie, mutta jotain on tullu lisää. 🙂

Ens viikolla mä oonkin sitten jo avovedessä. Merivesi Mallorcalla on kuulemma 15-17 asteista, joten tarkenee käydä uimassakin. 🙂

2 kommenttia

  1. Mika kirjoitti:

    Miten uit nuo sataset? Onko siinä palauttavia taukoja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *