Hae
Ninnin energianurkkaus

Mallorcan treenileiri kutsuu

Lähden huomenna ensimmäistä kertaa yksin reissuun. Ilman miestä ja lapsia. Viikoksi! En oo vielä koskaan ollut niin pitkään erossa lapsista, enkä edes miehestä. Ja olemme kuitenkin pitäneet yhtä vuodesta 1998 lähtien. Joku vois kommentoida, että on jo aikakin. 😉 Mutta tosiasiassa opiskeluaikoinakin (ensimmäinen seurusteluvuosi) sunnuntaisin vein miehen junalle ja perjantaina hain. Sitten multakin loppui lukio ja opiskelukaupunki oli yllättäen Vaasa, missä mieskin oli. Näin muutimme yhteen, eikä kummallakaan ole ollut viikon kestäviä reissuja, ainoastaan lyhyempiä.

Pyörä on pakattu.

Mä kun oon meillä se suunnittelija ja organisoija, niin oon hoitanut paljon ensi viikon asioita taksikyyditysten sopimisista apteekkikäynteihin. Mahdollisimman paljon etukäteen, ettei jää miehen kontolle. Eikä tarvi murehtia reissussa, että muistaako se kaikki. 😀 Tai ehtiikö hakee koirille ruokaa, lapselle lääkettä…

Laukku on pakattu. Pyörästä renkaat ja sarvet irti, laukkuun ja muut kamat lisäksi. Pyörälaukkuun mahdollisimman paljon tavaraa ja loput sitten muuhun laukkuun. Energiaa on säkillinen mukana. Lisäksi vielä gluteenitonta leipää muutama pussi. 😉 Niin ja syksyllä itselleni ostama pyörälaukku tulee nyt ensi kertaa käyttöön, heinäkuussa seuraavan kerran.

Lisää kamaa laukkuun.

Lisää kamaa laukkuun.

Ihan yksin en tosiaan Mallorcalle treenileirille ole lähdössä, vaan lähden Aqua Plussan järjestämälle leirille ja sinne lähtee moni muukin. Muutama tuttukin naama. Huonekaveria en ole koskaan tavannut, kuulemma Katja Helsingistä. Viikko on täynnä treeniä, ruokaa ja nukkumista. 🙂 Treffaan huomenna Pirkkalassa porukkaa ja samalla kyydillä kohti lentokenttää.

Energiaa.. Jauheet vielä erikseen.

Energiaa.. Juomajauheet vielä erikseen.

Jos hotellissa on verkkoyhteydet kunnossa, niin kirjoitan blogiakin. Mutta parhaiten pääsee seurailemaan blogin facebook-sivulta touhuja, tai instagramista. Ninnin Energianurkkaus facebookissa ja Ninnjm instassa. Käykääs tykkäämässä facebookissa ja seuraamassa instagramissa! 🙂

Loppuun vielä kuvia viikon ulkoiluista. Poika sai uuden pyörän, kun vanha jäi pieneksi. Ja oli kyllä sata jänistä. Kertaakaan ei lenkin aikana kysyny, että koska käännytään tai ollaan kotona. Sen verran tuli helppoutta lisää, kun pyörässä on kolme vaihdetta ja renkaillakin lisää kokoa. Toki jouduin suklaamunalla hänet lenkille mukaan lahjomaan. 😀

Jollakin on menny hermot ja blokannu Kyrkösjärven luontoreitin.

Jollakin on menny hermot ja blokannu Kyrkösjärven luontoreitin.

Maaliskuun treenitunnit:
Pyöräily 19h 3min
Juoksu 14h 29min
Uinti 13h 52min
Voima 1h 8min
___________________
Yhteensä 48h 35min

6 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Oikein hyvää treenileiriä. Tulee olemaan varmaan hyvää treeniä ja ikimuistoinen kokemus. =)

 2. -Katri- kirjoitti:

  Mahtavaa ja onnistunutta treenireissua! Varmasti jännää ja ihanaa yhtä aikaa. 🙂

 3. Pia kirjoitti:

  varmasti on hieno leiri tulossa! Meillä menee vähän matkat ristiin, kun ollaan Peten kanssa lähdössä samoihin maisemiin vasta viikon päästä. Hyviä treenikilsoja ja mukavia hetkiä muutekin!

  • Ninni kirjoitti:

   No nyt menee ristiin! On täällä upeet puitteet kyllä! 🙂 Kiitos, ja samoin teille ens viikolle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.