Hae
Ninnin energianurkkaus

Mallorca, päivä 1

Heissulivei täältä Mallorcan Alcudiasta! Eilen illalla saavuttiin, majoituttiin, syötiin, purettiin kamat, kasattiin pyörät (osalla vuokrapyörät), palaveerattiin ja sitten tulikin jo uni. Huonekaverina mulla onkin Maija Sastamalasta.

Majoitutaan Next Level Campissa, joka on osa Sunwing Resort -hotellialuetta. Erillinen rakennus 400m päässä päärakennuksesta. Tämä on vain treenaajille tarkoitettu. Hiljaisuus tulee klo 22, ja yöelämää ym. täällä ei ole. Eli kaikki Next Level Campissa majoittuvat treenaavat, syövät ja nukkuvat. 🙂

Alpit. Sinne se yks kone meni. 🙁

Kuulemma Mallorca on Euroopan hienoin pyöräilypaikka. Pyöräilijöitä täällä onkin paljon, ja joka kevät kuolee 5-10 pyöräilijää. Yksi leiriläinen kertoi, että viimeksi kun hän oli täällä, niin viikon aikana kuoli kaksi pyöräilijää.

Hotelli on ihan meren rannalla. Aamupalat ja ruoka on 400m päässä päärakennuksessa. Rannalla kulkee mukava kävelytie, jota pitkin aamulenkit onkin kiva tehdä.

Vesa valonnäyttäjänä. 😉

Tämä aamu alkoi klo 7.30 puolen tunnin aamuhölkällä, jatkui aamupalalla. Osa lähti vuokraamaan pyöriä ja kymmenen jälkeen startattiin pyörälenkille.

Näkymä hotellihuoneen parvekkeelta.

Aamupalaa.

Terveisiä täältä!

Ensimmäinen pyörälenkki oli maisemalenkki kaikki yhes koos. 84,8km, 3h14min, keskisyke 139 (pk1), keskivauhti 26,2km/h. Sellaisen 12km sai polkea kunnes pääsi maalaismaisemiin. Lampaita, viinitiloja, appelsiineja. Nousumetrejä kertyi aloituslenkillä 520.

Pyöräkengät lenkkareihin, ja muutamassa eri porukassa juoksulenkille. Täällä on eritasoista porukkaa, ja oma vauhti pitää löytää. Juoksenneltiin Satun kanssa ristiin rastiin 7,8km. Sekin pk1-sykkeillä (keskisyke 152), vauhdin ollessa 6:11 min/km.

Sitten suihku ja energiatauko, ja mereen. Täytyy sanoa, että oon kyllä niin helpottunut siitä, että oon valinnu Frankfurtin järviuinteineen meriuinnin sijaan. Kyllä tuo niin suolasta on, että oksennus meinaa tulla. Aallot oli tässä lahdessa vähän epätyypilliset meriaalloiksi, eli aika pistäviä.

Kuva: Aqua Plus / Tuuli

Kuva: Aqua Plus / Tuuli

Mulla tippui pyörälenkillä satulan taakse tulevasta juomapullotelineestä toinen ruuvi, vaikka sen olin kiristänytkin. Jotenkin molemmat ruuvit löystyivät tärinästä ja käytiin sitten uimisen jälkeen tekees pyöräkauppaan shoppailureissu. Ruuvi tosin oli ilmainen. Saa joku leirin miehistä kattoa nyt kuntoon tuon. Voi olla, että tarvii jonkun erilaisen vastakappaleen, koska löystyi uudestaan, vaikka matkalla yksi mies ruuvin kiristikin. Lopulta teline irti pyörästä ja juomapullo paidan taskuun, ja valmentaja-Kaitsu herrasmiehenä nappasin telineen kantoonsa.

Ruoka täällä on aivan sairaan hyvää ja sitä on todella paljon! Vaihtoehtoja riittää ihan jokaiselle! Kaikkea on paljon, alkupaloja, lämmintä ruokaa ja jälkiruokaa. Aamulla oli myös gluteenitonta leipää, mysliä ja makeaa tarjolla. Peukku sille!!

Niin se päivä on menny vauhdilla! Klo 18 oli päivällinen, pikkupaussi blogin parissa ja pian venyttelemään sekä palaveeraamaan tästä ja huomisesta päivästä. Väsy on, joten unta ei varmastikaan tarvi odotella. 😉

16 kommenttia

 1. Hannu kirjoitti:

  [tässä on semmonen kade -hymiö]

 2. anni kirjoitti:

  Vaikuttaa todella kivalta tuollainen reissu! Oikeen odotin koska kirjoitat 🙂 mietin itse kuinka hyvin pystyisin palauttelee seuraavaan päivään, huh 😉

  • Ninni kirjoitti:

   Mielenkiinnolla odotan loppuviikkoa, kun tulee pitkää pyörää päivittäin, että mitä jalat tuumaa mm. lauantain puolimaratonista. o_O 😀

 3. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Ihania kuvia, mutta yks juttu mua järkytti. Kirjoitit että ”Kuulemma Mallorca on Euroopan hienoin pyöräilypaikka. Pyöräilijöitä täällä onkin paljon, ja joka kevät kuolee 5-10 pyöräilijää. Yksi leiriläinen kertoi, että viimeksi kun hän oli täällä, niin viikon aikana kuoli kaksi pyöräilijää.”

  Eli ööö… wut??? Tosi hieno pyöräilypaikka joo jos siellä kuolee jengiä. Kauheeta! Mihin ne oikein kuolee? 😮

  • Ninni kirjoitti:

   Ei tietenkään hieno paikka sen takia, että kuolee. Vaan se, että pyöräilijöitä on paljon ja sen myötä myös onnettomuuksia. Kolaria, ulosajoja jne. 🙁 Meille kerrottiinkin, että vuorilla pitää olla varovainen. Siellä on tosi kapeet tiet ja mutkissa pitää olla varovainen ja pysyä hyvin omalla puolella. Saaren paras ei kannata yrittää olla.

   • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

    Joo en mä aatellutkaan että siksi sitä hienona pidettäis 😀 Mut joo, aika kamalaa. Oohan varovainen!

    • Ninni kirjoitti:

     Joo, ei tietenkään. Oli vaan pakko laittaa, ettei kukaan saa väärää käsitystä. 😉 Joo, kamalaa on. Mutta kyllä pyörään vauhtia ehtii tuolla serpentiineille kertyä ja aitoja ei ole ja pudotusta on paljon. Ei mikään ihme siis. 🙁

 4. -Katri- kirjoitti:

  Siinäkö nukut? (viimeinen kuva) 😀

 5. Eija kirjoitti:

  Oi, onpa hienon näköistä! Aivan lämmin tuli itsellekin kun kuvia katseli. Nauti :)!

  • Ninni kirjoitti:

   Maisemat on upeet, kun vaan ehtis ottaa enemmän kuvia. 😉 Pitäis olla kamera kädes koko ajan. 😉 Nautin!

 6. Hanne kirjoitti:

  Ei voi sanoa muuta kun: voi että!! 🙂 🙂
  Huippua treeniviikkoa sinne, ole varovainen siellä vuorilla ja kuitennii ota kaikki tehot irti 🙂 <3

  • Ninni kirjoitti:

   Kiitos! Onneksi ei rohkeus riitä tai toisin sanoen on itsesuojeluvaistoa eli varovainen olen serpentiinilaskuissa ym. Kiitos! <3

 7. Heidi kirjoitti:

  Onpa hienon näköistä! Ja tuo Alppikuva, voih.. <3 Justiinsa tommoset lentokonekuvat saa mut haluamaan lentokoneeseen kaikista peloista huolimatta ensimmäistä kertaa elämässäni ja se on hyvä, kun sinne pitää ensimmäistä kertaa elämässäni mennä kun sitten joskus toiselle puolelle palloa muutetaan. 😀
  Koita nyt sitten olla kuolematta. :O Se on käsky. Nauti!

  • Ninni kirjoitti:

   Käskyn haluan kyllä toteuttaa! 🙂 Olkaa nyt hetken aikaa vielä Suomessa, koneeseen ehdit vielä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.