Hae
Ninnin energianurkkaus

Mallorca, päivä 2

Toisen treenipäivän aamu alkoi taas lyhyellä hölköttelyllä. Kolmisen kilsaa juoksua, koska aamupalan jälkeen sitä olisi tarjolla enemmänkin.

Koska ruoka on niin hyvää, niin kuvia siitäkin pitää laittaa. 😉

Aamupalan jälkeen sinne suolan sekaan uimaan pariksikymmeneksi minuutiksi. Ois pitäny ottaa Gopro mukaan, nimittäin näkyi merisiiliä ja meritähtiä!

57% leirin naisista. 80% täällä triathlonia treenaavista leirin naisista.

57% leirin naisista. 80% täällä triathlonia treenaavista leirin naisista.

Juoksulenkki tehtiin vähän jokaisen vauhdin mukaan. Mulla se tarkoitti 8km, joista 6km pk2 ja 2km aerobisella kynnyksellä. 44:52 eli 5:35min/km. Keskisyke 157 eli pk2.

Juoksun jälkeen energiatauko, ja sitten pyörän päälle. Kolmessa eri ryhmässä lähdettiin liikenteeseen ja ryhmä kakkonen mä mukaan lukien kohti tiettyä kukkulaa. Tänään oli tarkoitus saada eilistä enemmän nousumetrejä kelloon, ja reisiin.

Oli karannutta lammasta tien sivussa kolmeenkin otteeseen. Ja yksi vuohi juoksi tien yli, onneksi ajoissa ennen alas laskenutta pyöräilijää.

Aqua Plussan lenkille harvinaisella kahvilapysähdyksellä. 😉 Btw mun herkkulakko loppui lauantaina.

Renkaita vaihdettiin kahteen otteeseen.

Renkaita vaihdettiin kahteen otteeseen.

Nousumetrejä tulikin nyt 1000, ja loppuun tultiin vielä melkoiseen vastatuuleen. Myös alamäissä sai olla varovainen tuulen kanssa, kun oli sen verran puuskittaista, että nappasi välillä pyörään kiinni.  Sen verran itsesuojeluvaisto on tallessa, että serpentiinilaskuissa tuun melko varovasti alas. Mutkissa ei kunnolla aina tiedä, että kääntyykö vähän vai onko serpentiinimutka. Yritin aina tiirailla alaspäin, että näkyykö tietä. Mutta jyrkkää pudotusta, vain polven korkuinen kivimuuri tien ja pudotuksen välillä laittoi puristamaan jarruja vielä enemmän. Menee ehkä jarrupalat vaihtoon tämän reissun jälkeen. 😉

Ajoaika 4h, mikä sisältää yhdessä kylässä tien etsimisen hissukseen eestaas. Kilsoja kertyi 83. Keskisyke 141 (pysähdyksille tietty stopattu, joten vain ajon keskisyke).

Eiliseltä lenkiltä yks Maijan nappaama kuva.

Pitkän pyörälenkin jälkeen maistui taas ruoka!

Pitkän pyörälenkin jälkeen maistui taas ruoka!

Illan päätti venyttelyt ja Recovery Bootsit. Laitettiin housut tai pikemminkin pultut molempiin jalkoihin ja sit kone käyntiin. Puristi pätkän kerrallaan. Jalkapohjat ja nilkat, pohkeet, polvet ja alareidet ja sitten yläreidet. Kolmeen kertaan meni kunnolla jalat läpi. Kompressiota siis, ja aina tunsi sydämenlyönnit puristuskohdassa, valtimossa kiersi veri. Jalat tuntui kevyeltä tämän puolen tunnin session jälkeen. Mielenkiintoista onkin nähdä, että miltä huomenna. Edessä olisi aamu-uinti sekä sen jälkeen pitkä pyörä. Kuulemma minä ja 4 miestä. Että ”oottakaa!” 😀

Maija the jättiläinen ja Ninni the kääpiö.

Maija the jättiläinen ja Ninni the kääpiö.

4 kommenttia

 1. Marketta kirjoitti:

  Paljon olette saaneet jo aikaiseksi;) Tiedän, ei sinne olla tultu löhöilemään-koko rahan edestä kilometrejä, kokemusta ,näkemistä, ja kaikki tietenkin hyvässä seurassa. Joo, pyöräleireillä olleena, tiedän, mitä pyöräily parhaimmillaan, ja pahimmillaan voi olla. Viitaten edelliseen kirjoitukseen. Oletpa tehnyt viisaasti, kun jätit herkkulakon tänne kotia. Kaikkea hyvää teille kaikille sinne!!!

  • Ninni kirjoitti:

   Kyllä, treenattu on paljon! Ja varovasti otan nuo laskut kyllä, tiukkoja serpentiinikurveja, joista ulosajo kyllä vie hengen. Pitkät pudotukset. Joo, herkkuja on nyt kyllä menny ja paljon. Kääk! Kiitos! 🙂

 2. Hanna kirjoitti:

  Kiva lukea näitä sun Mallorcan postauksia! Mäkin kirjoittelin juuri Mallorcan reissuni ekoista päivistä, käy kurkkaamassa jos kiinnostaa 🙂 http://hmlondonedition.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.