Hae
Ninnin energianurkkaus

Mallorca, päivä 3

Tämä päivä aloitettiin aamu-uinnilla hölkän sijaan. Vesi oli aika kylmää, mutta ei haitannut hengittämistä. Ainoastaan varpaita vähän paleli. Kolmas kerta toden sanoo, nimittäin tää uinti oli ensimmäinen, mikä onnistui. Sain jotain uinnin näköistä aikaiseksi, enkä yökännyt kuin kerran. 😉 Johtui osin siitä, ettei aallokkoa ollut, eikä tullut aallosta sellaista komeeta hörppyä sisuksiin. Uinnista hyvä mieli!

Maijan kanssa kuopassa.

Aamupala ja sen jälkeen pitkälle pyörälenkille. Eiliset ryhmät päivittyivät uuteen uskoon. Ykkösryhmästä tippui neljä miestä kakkosryhmään ja kakkosryhmään jäi minä ja kaksi miestä, loput siirtyivät kolmosryhmään. Lukuunottamatta valmentajaa, joka nousi ykköseen.

Renkaisiin ilmaa.

Renkaisiin ilmaa.

Minä ja seitsemän miestä, eli Lumikki ja seitsemän kääpiötä lähti matkaan. Hah, mä oon vitsikäs. 😉 20 kilsaa olin letkan viimeisenä, ja sitten nostin itteni toiseksi. On helpompi mennä jonossa enemmän keulilla kuin perällä, johon vaikuttaa muiden liikkeet ja tekee menosta haitaria.

Ensimmäinen pysähdys oli Porto Cristossa meren äärellä hienossa paikassa. Myös ykkösryhmä oli ajautunut samaan paikkaan. Iso jätskiannos on mun! 😉 Monessa paikkaa on pitänyt ottaa lampaista kuva, kun niitä on kaikkialla. Tässä yksi kuva, joka on miesten puskatauon aikana napattu. Kuvasta voi löytää lampaita. 😉

Sitten lähdettiin kipuamaan kohti Sant Salvadorin luostaria. Serpentiiniä ylös 5km. Vaihteet loppuivat kesken, ja runtata sai kyllä viimeiset pari kilsaa korkeilla sykkeillä. Mutta kyllä näiden maisemien takia sinne ajoi. Upeen näköistä! 🙂 510m merenpinnan yläpuolella.

Tällaista maisemaserpentiiniä ajeltiin. Upeaa ja pelottavaa!

Tällaista maisemaserpentiiniä ajeltiin. Upeaa ja pelottavaa!

Mä olin porukan heikkokuntoisin, ja jouduin muutamaan kertaa vähän himmailemaan miesten menoa, kun sykkeet sen verran nousivat. Mutta kyllä hei mäkin muutaman kerran olin vetämässä. Tosin aika äkkiä sinne sitten sen jälkeen joku mies veturiksi ilmestyi. 😀

Omaan mittariin kilsoja tuli 139, mutta osalla tuli yli 140. Jollakin 142. Mä ainakin yhdessä kohtaa unohdin laittaa kellon tauon jälkeen heti päälle. Ei paljon ehditty ajaa, mutta jotain. 5h 25min meni aikaa (nousumetrit 1210) ja keskisyke mulla oli 146. Ois voinu olla pitkäksi lenkiksi matalampi, mutta tällä kertaa näin. Reissun aikana tais mennä iso jäätelöannos, yksi jäätelöpuikko, 0,8l cocista, kaksi snickersiä ja neljä geeliä. Yritin pitää huolta, etten väsähdä noiden miesten kanssa. Ja onnistuin mun mielestä ihan hyvin.

Tuuli oli 7m/s ja puuskittainen. Oli välillä vaikea ajaa ala-asennosta, kun tuuli rieppoi pyörää. Enkä muutenkaan uskalla ajaa lujaa alhaalta, haluan pitää kädet turvallisesti jarruilla. Maksimivauhti oli mulla 57,5km/h.

Kuva Aqua Plus / Tuuli

Kuva Aqua Plus / Tuuli

Pyörän päälle juostiin vielä 3km aerobisella kynnyksellä. Juoksu tuntui yllättävän helpolta tuommoisen lenkin jälkeen. Oli kyllä oikein hyvä juttu!! Vauhti oli jopa 5:30 min/km ja keskisyke 162.

Sitten syömään mm. tällaisia alkupaloja.. Sen jälkeen venyttelyt ja nyt unta palloon. Täytyy sanoa, että nyt tämä nainen on tosi väsy, mutta iloinen kaikista hyvistä treeneistä. Huomenna onkin lyhyempi treenipäivä. Öitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.