Hae
Ninnin energianurkkaus

Mallorca, päivä 6

Aamu alkoi vähän ikävissä merkeissä, kun huonekaverini Maija oli ollut yön huonovointinen. Luultavasti ruokamyrkytys, joten häneltä jäi tietenkin päivän treenit tekemättä. Muilla oli triathlonpäivä.

Maijalle evästä aamupalaksi.

Kuva Aqua Plus / Tuuli

Vähän kuin kisastartti, vaihtopaikka valmiiksi ja sitten menoksi. Neljä naista, loput miehiä. Myös tanskalaiset starttasivat yhtäaikaa, mutta heidän matkansa olivat lyhyempiä. Kaksi meistä suomalaisista naisista meni 1500m uintia, 42,5km pyörää ja 7,8km juoksua. Kaksi muuta naista ui lyhyemmin ja toinen myös juoksi lyhyemmin. Leirillä on koko ajan menty sillä periaatteella, että myös itse on saanu vaikuttaa matkoihin ja kovuuteen. 🙂 Kuka itsensä parhaiten tuntee kuin jokainen itte.

Kuva Aqua Plus / Tuuli

Kuva Aqua Plus / Tuuli

Niska ja kaula teipattuna, niin verillä sitä jo ollaan. Suola on pahaa haavoihin.. Kuva Aqua Plus / Tuuli

Niska ja kaula teipattuna, niin verillä sitä jo ollaan. Suola on pahaa haavoihin.. Kuva Aqua Plus / Tuuli

Mullahan oli siis sykerajat tähän ”kisaan”. Aerobisella kynnyksellä piti mennä. Uinti sujui ihan kivasti, osan matkasta peesaten, sai hyvin sitäkin treenattua. Pyöräiltiin pitkien heinien keskellä Alcudiasta Sa Poblaan. 42,5km tuli matkaksi. Välillä vastatuulta ja välillä myötätuulta. Alla olevat kuvat on otettu palauttelulenkuralta, eli pyöräilijät kuvassa on jotain noubadeja. 😉

Kuva Aqua Plus / Tuuli

Kuva Aqua Plus / Tuuli

Kuva Aqua Plus / Tuuli

Kuva Aqua Plus / Tuuli

Uinti 29:24
Vaihto 03:59
Pyörä 1:25:06, keskisyke 151, keskivauhti 30.0km/h
Vaihto 1:00
Juoksu 43:35, keskisyke 160, keskivauhti 5:33min/km
——————-
Triathlon 2:42:55

Jokainen ui laiturin välit, ja rantautui joko suoraan tai vinosti rantaan. Matka 1500m siis arvio, itsellä kello näytti matkaksi 1600m, mutta noihin kellojen matkoihin ei voi sataprosenttisesti luottaa. Pyöräiltiin liikenteen seassa, ja väisteltiin muuta liikennettä. Mm. ite odottelin liikenneympyrässä omaa vuoroani, väistin ambulanssia jne. Juosten käytiin kääntymässä yhden huoltotien päässä, eikä muu liikenne hirveästi haitannu. Ei toki pyörässäkään suurimmaksi osaksi.

Treeni tuntui muuten hyvältä, mutta juoksun alussa ja lopussa väänsi mahaa. Geelit ehkä, kun se meni sitten myöhemmin ohi. Juosta yritin sellaista vauhtia, että ei joutuisi raastamaan, mutta kuitenkin vähän tekemään vauhdin eteen töitä. Oli oikein hyvä kisanomainen triathlontreeni, eipä tällaisia saa Suomessa vielä tehtyäkään.

Pitääkö mun esittää väsynyttä vai iloista?! :D En tiiä mikä tämä niistä ny oli. :D

Pitääkö mun esittää väsynyttä vai iloista?! 😀 En tiiä mikä tämä niistä ny oli. 😀 Kiitos Maijalle vaihtoalueen kuvista ja tästä hienosta ilmekuvasta! 😀 

Se olis huomenna edessä sitten vielä puolimaratonin juoksu aerobisella kynnyksellä, saas nähdä miltä tuntuu jaloissa. Contadorin kompressiopöksyissä olin tänäänkin illalla, ja ei ihan turha mies niitä mulle jalkaan laittanut, nimittäin Ruotsin Patrik Nilsson. 23v ironman, joka voitti viime vuonna mm. Malesian ironmanin. Ennätys vaatimattomasti 8:12 viime vuodelta. On tällä hetkellä ainoa pohjoismaiden tyypeistä, joka on menossa pro-sarjassa kohti Hawajin mm-kisoja.

4 kommenttia

 1. Merkku kirjoitti:

  Tosi mukava lukea näitä sun matkakertomuksia! Meinaatko reissun jälkeen pitää huilipäivää tai paria?

  • Ninni kirjoitti:

   Joo, ehdottomasti tulee lepoa. 🙂 Kiva, kun oot jaksanu lukea. 🙂

   • Merkku kirjoitti:

    Mitä muuten sun v800 antaa palautumisehdotukseksi tuollaisen treeniviikon jälkeen? Meneeko mittari rasituskuormituksessa erittäin rasittuneen puolelle jo?

    • Ninni kirjoitti:

     Joo, keskiviikon duathlonin jälkeen mittari veti erittäin rasittuneeksi ja siinä ollaan vieläkin. (To, pe ja la siis treenattiin erittäin rasittuneena.) Tänään klo 16.30 vaihtuu rasittuneeksi. 😉 Tiistaina klo 1 ollaan tasapainossa. Voi olla, että laskee nopeemmin, kun tänään ei tuu tehtyä yhtään mitään. Kunhan laukut saan purettua. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.