Hae
Ninnin energianurkkaus

Loppu, slut, finito. Mallorcan leiri.

Terveisiä kotimatkalta! Seitsemäs ja leirin viimeinen päivä on takana. Tarkoittaa sitä, että loputkin tavarat oli laitettava kasaan. Pyörän purkasin laukkuun jo eilen illalla.

Leirin päätti pitempi juoksulenkki. Suurimmalla osalla puolimaratonilla, muutamalla seiskalla/kympillä.

Puolimaratonin idea oli se, että tällaisen treeniviikon jälkeen jalat tuntuisivat väsyneiltä ja olisi samanlainen fiilis kuin ironmanilla.

Joka aamun lakaisinlakaisinkone.

Matkaan lähdettiin Pirjon ja Satun kanssa samaa matkaa. Kierrettiin kahden kilsan lenkkiä ja viiden kilsan lenkkiä, ja aina juomapullon ohi. Eli juomista 2, 7, 9, 14, 16, 21.1 kilometrien kohdalla. Ensimmäiset 9 kilsaa meni mukavasti, mutta sitten alkoi jaloissa painamaan ihan huolella. Kuin laakista reidet muuttuivat tosi tönköiksi.

Mietin vaan, että tältä se sitten tuntuu myös ironmanilla. Kääk! Pirjon askel oli keveämpi ja aavistuksen kiristi vauhtia viimeiselle vitoselle, me Satun kanssa jatkettiin samaa ja tultiin maaliinkin yhtä aikaa. Mä halusin juosta vielä omaan kellooni puolimaratonlukemat, ja juoksin 30m pitemmälle kuin muut jo maaliin tulleet. 😀

Maalisuoralla.

Maalisuoralla.

Mielettömän hyvä treeni. Nyt tiedän ees jotain kuinka pahalta jaloissa voi tuntua. Mutta mikä pääasia, vauhti oli hyvää. Aika 2:00:54, keskisyke 161 ja vauhti 5:44 min/km. 🙂

Treeniviikko oli upea! Kiitos Aqua Plus ja Next Level Camp! Nyt täytyy vaan muistaa, että totaaliväsy iskee todennäköisesti alkuviikosta. Ja treenivauhdit tippuu, ainakin pyörävauhdit.

Next Level Campin väkeä, melkoisia ammattilaisia.

Next Level Campin väkeä, melkoisia ammattilaisia.

Patrik Nilsson ja mää.

Patrik Nilsson ja mää.

Tällaiseen reissuun riittää hyvin viikko. Sain treenattua viikossa todella hyvin ja jos olisi kaksi viikkoa, niin pitäisi kyllä himmailla ekalla viikolla kunnolla. Mä oon kyllä tähän viikkoon tosi tyytyväinen, ja siitä kiitos kuuluu miehelleni, joka tämän mahdollisti!

Sain myös luvan Aqua Plussalta kertoa treeneistä blogissa niinkin tarkasti kuin mitä päivittäin oon kirjoitellut. 🙂 Hirveästi ei rahaa paikan päällä mennyt, kun meillä oli puolihoito. Buffet ja ruoka oli hyvää! On muuten niin erilaista ajaa pyörällä autojen keskellä paikassa, jossa pyöräiijöitä kunnioitetaan. Suomessa homma ei todellakaan pelaa. Mutta silti en ihmettele sitä, että Mallorcalla pyöräilijöitä niinkin paljon menehtyy. Pyöräilijöitä on paljon, ja ulosajot ja kolarit mahdollisia. Ja se kun ei aina ole itsestä kiinni.

Pyörän ajoasentoon tulee muutoksia, kammet vaihtuvat lyhyempiin ja aikaajotankojen väliä yritän kaventaa kärjestä.

Mallorcan viikon treenitunnit:
Pyörä 19h 31min
Juoksu 5h 27min
Triathlon 2h 37min
Uinti 1h 56min
—————
Yhteensä 29h 33min

Kiitos seurasta kaikille leirillä olleille! 🙂 Toivottavasti pysytään terveinä, kun flunssaa leiriläisille pukkaili. Kaksi oli kuumeessakin, ja kolmannella nousi koneessa kuume. Tsemppiä treeneihin!

4 kommenttia

  1. Carita kirjoitti:

    Ootsä aika pakkaus 🙂

  2. Marjut kirjoitti:

    Olipa melkoinen reissu. Mä totuin lukemaan päiväraportit sängyssä ennen nousemista, enkä tiedä, miten pääsen enää ylös 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.