Hae
Ninnin energianurkkaus

Palautuminen käynnissä

Kotiuduttu on. Kotiväki oli tyytyväinen tuliaisiin, vaikka kaikkea haluttuja juttuja ei lapsille löytynytkään. 😉 Sunnuntai meni klo 18 asti yökkärissä, olinhan kotona vasta klo 4.30 la-su välisenä yönä. Sitten oli pakko lähteä koirien kanssa mettään.

Laitoin ilmapatruunat pyörälaukun sijaan matkalaukkuun, koska jos ne poistetaan (ei ole ennemmin multa poistettu), niin ei tarvi pyörälaukkua avata. No purkasin heti sunnuntaina kamat ja kasasin pyörän. Totesin, että patruunat oli viety, mikä on ihan ok. Mutta että polkimetkin!! Sellanen kiva satasen paukku tuli siitä. :/

Tänään olikin hyvä herätä, kun oli valkoinen maa ja lisää hiutaleita leijaili. Voihan paska. 😀 No ei muuta kuin hierojalle, joka totesi kropan olevan melkoisen viritetty. 😉 Ja pohkeetkin kuin pikkupallot. Oon käynyt nyt maaliskuun loppupuolelta asti kahden viikon välein hierojalla, kun normaalisti käyn kolmen viikon välein. Sen verran kovaa treeniä, ja tunnen omat jalat ja niiden vaatiman käsittelyn. Tää on hyvä juttu nyt! Kävin torstaina juuri ennen leiriä ja nyt sitten heti leirin jälkeen. Tänään muuten Polarkin näytti, että ollaan tasapainossa. Ei enää erittäinen rasittunut tai rasittunut. Osa leiriporukasta jäi toiseksi viikoksi Mallorcalle. Kävivät kisaamassa sunnuntaina ja sitten vielä treenaavat tämän viikon. Ja lämpötila sen kuin nousee, melko hienot kelit siellä. Oli kyllä kiva porukka meillä, ja nauraakin sai ja paljon. Mm. nimeltä mainitsematon Sastamalan mies aiheutti muutamaan otteeseen hauskoja tilanteita. Katseli lenkillä itseään näyteikkunasta, ja ajoi edellä ajavan miehen jalkaan. 😀 Onneksi ei tullu kaatumista tai muitakaan vahinkoja. Samainen mies olisi tarvinnu vaimon ohjeita, kun vasta viimeisenä päivänä tajusi laittaa jääkaapinkin päälle ja huomasi meidän terassin pyykkinarusta, että miten sen sai vedettyä pitemmäksi. 😀 Seuraavalla kerralla ekana päivänä käymään naisten huoneessa. 😉 Luvan sain näiden julkikirjoittamiseen, niin tottahan ne pitää jakaa. 😀Eilen olin vähän väsynyt, mutta teki hyvää käydä vähän polskimassa uimahallissa. Tekniikkaa vaan. Ruoka on maittanu vähän turhankin hyvin, samoin herkut. Mähän lopetin herkku- ja karkkilakkoni reissuksi. Herkkulakon kokonaan, mutta karkkilakkoa aattelin jatkaa kotiin palattua. Mutta vähän on sokerin syöminen jääny päälle, mutta eikö se tästä, kun vaan päättää.

Tää viikko mennään rauhassa peekoolla, että varmasti kroppa palautuu leiristä. Fiilis on hyvä, ja kovasti mielessä kaikkea kisoja ja ohjelmaa, mitä vois keksiä. 🙂 Kuvituksena kollaaseja, mitä pökkäsin faceen ja instaan.

12 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Siis mitä hittoa noiden polkimien kanssa? Oliko ne vaan viety, vai oliko jätetty lappu että turvatarkastus on ne ottanut? Ei kyllä luulisi olevan niissä mitään miksi niitä ei saisi olla ruumassa. 😮 Tuon itse varmaan maantiepyöräni lentokoneessa toukokuun alussa, ja ei todellakaan ole kiva jos sieltä turhaan poistellaan osia kyydistä.

  Tuolle näyteikkunapeilailulle kyllä naurahdin ihan ääneen 😀 Sama voisi käydä mulle, mutta vielä mies asialla! 😛

  • Ninni kirjoitti:

   Ei ollu mitään lappua. En ymmärrä! Tulee vaan mieleen, että joku on vittuunnuksissaan ne ottanu. Ku kerran laitat näitä patruunoita laukkuun, niin otetaan ny polkimetkin pois. Ei oo koskaan enemmin mitään poistettu, vaikka yhdellä reissulla oli pyörälaukkukin avattu (Security Checked -tarra jätetty).

   No älä! Sitä me naurettiinkin, että naiselta tuon vielä ymmärtää, mutta että mies. 😀 Mies, johon hän törmäsi, totesi, että anteeksi olis saanu, jos olis kattellu naisia, mutta että omaa kuvaansa. 😀

 2. Bigblue kirjoitti:

  Mahtavan kuuloinen reissu, kiva kun jaksoit päivittää blogia, vaikka aikamoisia päiviä vietitte 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Oli hieno reissu! 🙂 Ens keväänä uudestaan, jos vaan rahaa löytyy ja kotoa tulee lupa. 😉 Se pieni hetki, mitä liikeni, niin se kului blogin parissa. 😀

 3. -Katri- kirjoitti:

  Mä oon täällä ihan ittekseni fiiliksissä siitä, että sun treenireissu meni noin hyvin. 🙂 Hienoa, että tuollainen reissu oli mahdollista toteuttaa ennen kesän tärkeitä kisoja. Mulla meinaa vissiin kans joku herkuttelu tai syöpöttely nostaa päätään, koska huomaan, että oon lihonu vähän. Mä oon mielestäni kyllä vähentäny tosi paljon sokerin syöntiä, mutta ruokailut on vissiin muuten vähän lapasesta, kun paino nousee. Se ei ole lihasmassaa. Tai sit mulla on vaan treenin puutetta tämä ja täytyy alkaa tehdä töitä enemmän ja säännöllisemmin. Luulen kyllä, että lihominen johtuu enimmäkseen liian löysistä ja vähistä treeneistä. Täytyy ottaa niskalenkki itsestäni ja viedä lenkkipolulle. 🙂 Herkkulakon voisin aloittaa vaikka heti. Aloitan sen nukkumalla yön ja jatkamalla huomenna. 🙂 Hyvää yötä ja palautumista!

  • Ninni kirjoitti:

   Ihana Katri, kun jaksat olla iloinen toisten jutuista! 🙂 Toivottavasti sun herkkulakko alkoi tänään hyvin. Mulla on ollu tällä viikolla vähän huonoa tuo syöminen, kun niin se herkuttelu vaan helposti jää päälle. En edelleenkään oo saanu kiinni niskasta itteäni, kun on ollu kaikenlaista menoa ja herkkua. :/

 4. Priitta kirjoitti:

  Hei Ninni,

  Pitkästä aikaa löysin blogiisi, olen kovasti aktivoitunut lukemaan muiden blogeja kun omaani päivittelen. Sinä olet kyllä uskomaton energiapakkaus, mistä ihmeestä ammennat sen kaiken? Upeaa menoa :). Susta on tullut suorastaan ammattilainen, huikeaa kehitystä niistä vuosista kun sinua aikanaan muuta kautta seurailin ;).

  Go Ninni! Olet inspiroiva ja mahtava esikuva meille muille liikkuville äiti-ihmisille, ajan riittäminen taitaa olla vain asennekysymys :).

  • Ninni kirjoitti:

   Heissulivei Priitta! 🙂 Mitä enemmän treenaa ja touhuaa, niin sitä enemmän sitä haluaa tehdä. Huomaan lepoviikolla helposti jämähtävän, ja löysinä päivinä ei saa sitäkään vähää aikaiseksi, mitä normipäivinä. 😀 Joo, paljon on menty niistä vuosista eteenpäin. Tais olla silloin ekan puolimaratonin aikaan, eikös? Se oli muuten 2:20. Ja Endorfiinikoukussa Elina juoksi lähelle kahta tuntia. 🙂

   Kiitos! Ja niinhän se on, että asennekysymys se on. Aikaa riittää siihen, mihin haluaa. Tsemppiä sinne! 🙂

   • Priitta kirjoitti:

    Samoista olet sinäkin siis lähtenyt, niin muistelinkin :). Oma puolikasvauhti olisi nyt tuota sinun alun luokkaasi, tästä on siis mahdollista ponnistaa vaikka mihin! Oikein siis paikallistit minut ;).

    • Ninni kirjoitti:

     Kyllä, tulevaisuudessa siitä voi napata vielä puoli tuntia pois. Enpä olisi koskaan ennemmin uskonu. 😀 Tsemppiä!!

 5. Mika kirjoitti:

  On kyllä outoa että polkimet katosivat, kai reklamoit lentoyhtiötä?

  Nyt vaan innolla odottelemaan mitä kisoja on luvassa, ootko jo päättänyt missä seuraava startti?

  • Ninni kirjoitti:

   Juu, homma meni eteenpäin. 🙂

   No en oo vielä varmaksi päättäny. Joku puolimaraton tässä kevään aikana. Mitään trikisaa en ehdi ennen Frankfurtin ironmania, mutta jos palautuminen on kohdillaan, niin elokuussa sitten puolimatka. Mutta sitä katon Frankfurtin jälkeen sitten. Pitäiskin päivitellä omaa kisakalenteria. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.