Hae
Ninnin energianurkkaus

Nautittavaa yksinäisyyttä

Siitäkin huolimatta, että viime viikon perheestä olinkin erossa kaukana poissa, niin oli tämä päivä harvinainen ja oikein mukava. Tytöt lähtivät eilen yökylään serkulle, ja perheen miehet aamulla klo 8 mökille. Mä siivosin huushollin tehokkaana parissa tunnissa, ja sen jälkeen lähdin Sannan kanssa kolmeksi tunniksi maanteille. Sitten hain tytöt, vein ne treeneihin ja tulin kaupan kautta kotiin. Yksin kotona lähes koko päivän, luksusta! Uskon, että aika monen muun äidin mielestä myös. 😉

Illasta saatiin vielä ihania vieraita ja nyt pizzat uunissa, saunaa ja yksi siiderikin.

Kun yksin siivoaa, niin saa popittaa musiikkia juuri niin kovaa kuin haluaa. Parasta! Ennen vanhaan mä aina siivosin pienetkin hetket, kun olin  yksin kotona. Koska oikeasti ehti näkemään kodin siistinä. Nykyään mä käytän sen ajan treeniin. Tänään molempiin! 🙂

8 astetta lämmintä ja kadut siivottu hiekoitushiekasta, niin tottahan sitä maantie kutsui Suomessakin. Nyt siis on korkattu maantie tälläkin pyörällä. Ärsyttävä 5 m/s tuuli, joka pyöri kyllä niin, että tuntui aina olevan vastatuuli. Mutta treeni, parasta!Kolme nollakolme neljäkolme, 75.7km, keskisyke 136 ja -vauhti 24.7km/h.

Mukavaa viikonlopun jatkoa lukijoille! 🙂

7 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Tykkään Sannan pyörän tarroista 😀

 2. Sanna kirjoitti:

  Kiitos hyvästä lenkistä Ninni! Näitä lisää, jotta mä en lopullisesti putua sun kelekasta! 😉

  • Ninni kirjoitti:

   Kiitos itelles! 🙂 Ja ääni tarvittaessa kuuluviin heti, muuten vastatuules ei kuule ollenkaan. 😀 Mutta koko kesä aikaa, ja parit kympin tempot nostattamaan vauhtia. 🙂

 3. Jassu kirjoitti:

  Tuo sun pyörä on niin hieno!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.