Hae
Ninnin energianurkkaus

Aina ei voi onnistua, ei ees joka kerta.

Viikonloppu vierähti JymyLentis 25v -lentopalloturnauksessa. Sekä lauantaina että sunnuntaina riitti pelejä. Lauantaina oli hieno ilma, ja ehdin lenkillekin muun porukan discoillessa Duudson Activity Parkissa. 🙂

Suunnitelmissa oli lähteä Sannan kanssa 60 kilsan lenkille, mutta ensinnäkin lähtö vähän myöhästyi. Ja luojan kiitos, onneksi! Nimittäin nyt meidän ohitsemme ajoi pari ambulanssia, paloauto sekä poliisiauto. Jos olisimme lähteneet vähän ennemmin, niin olisimme voineet olla juuri kolaripaikalla väärään aikaan. Nyt näimme vaan auton katollansa, ja uutisen mukaan oli pyörähtänyt tiellä katon kautta ympäri monta kertaa.

Pidensimme lenkkiä hienon ilman takia ja koska sunnuntaille puolestaan oli luvattu vettä koko päiväksi. Lenkistä tulikin 81 kilometriä ja oli ihanaa ajella tuulettomassa säässä, vain 1m/s. Lenkin päälle taikuroin 5km juoksulenkin.

Nykyään joka treenissä Frankfurt on mielessä. Niin matka, vauhti kuin fiiliskin. Millainen tuuli pyörälenkillä, millaiseen keskivauhtiin on mahdollisuus, miten henkinen kantti.. Kuinka pahalta juoksu tuntuu alkuun jaloissa, kuinka pitkään pystyy juoksemaan ilman kävelyä, kuinka paljon vauhti hidastuu, kestääkö pää.. 😉

Sunnuntaina turnauksen jälkeen mulle iski kauhea hedari, ja ilta menikin sitten sängyssä. Migreenityyppinen päänsärky ei kovin nopeasti häivy. Treeni jäi tekemättä, vaikka pientä maastopyörälenkkiä sateessa suunnittelinkin.

Voi mikä uintitreeni tänään. Sonjan kanssa altaalla ja tuloksena
400m av
4x100m II
1000m III
400m I
400m III
400m lv

Kakkosvauhtisia satasia tehdessä jo tiesin, että tänään ei oo mun päivä. Ei ole mahdollisuus tonnin uintienkkaan. Edelleen ilman märkäpukua ja peesiä haaveilen alle 19 minuutin ajasta. Siitä oon haaveillu jo monta vuotta ja edelleen haaveilen. On rasittavaa nähdä joka 50m välein seinällä olevasta digitaalisesta kellosta kuinka vauhti on suunnilleen kahden minsan satasen vauhtia vaikka kuinka tekis töitä. Se syö oikeasti naista. 19:43. No ei auta, hyvä treeni tuli, vaikka vauhti ei hyvää ollutkaan. No tuosta seuraavasta nelisatasen vedosta ei kannata ees puhua, koville otti. 😀 Aina ei voi onnistua, ei ees joka kerta.

Viikko 17
Pyörä 5h 49min
Uinti 3h 2min
Juoksu 1h 10min
Voima 50min
__________________
Yhteensä 10h 53min

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.