Hae
Ninnin energianurkkaus

Kesän kalenteria

Kesää kohti mennään, enää 9,5 viikkoa jäljellä kesän kohokohtaan. Frankfurtin ironmaniin. Eli 3.8 kilometriin uintia, 180 kilometriin pyöräilyä ja 42.2 kilometriin juoksua. Aikaa tuon suorittamiseen on 17 tuntia, sen jälkeen maali suljetaan. 3000 kisaajaa starttaa yhtäaikaa. Frankfurtin lähtö on vaihdettu rantaan, kun ennen lähtö tapahtui vedestä.

Kuva Triathlete-lehti. Ironman Frankfurt. Linkki.

Treeniä, treeniä ja treeniä. Alkukesä on suunniteltu pelkästään Frankfurt ajatuksena. Loppukesänä tehdään mitä huvittaa ja mitä kunto kestää. Eli on täysin arvoitus kuinka ensimmäisestä ironmanista palautuu ja tuleeko loppukesästä perusmatkan kisaa pitempää kisaa. Kovasti haluaisin yhden puolimatkankin (1.9km, 90km, 21.1km) tälle vuodelle.

Kuva Triathlete-lehti. Frankfurt Ironman.

Kuva Triathlete-lehti. Ironman Frankfurt. Linkki.

Toukokuussa on luvassa jopa kaksi training campia. Ensimmäinen on Turussa 22.-24.5., TTW Training camp (osallistuminen saatu blogin kautta). Sinne lähdetään edustamaan Seinäjokea yhdessä Sannan kanssa. Leiri on tarkoitettu kaikentasoisille ja sinne mahtuu vielä mukaan! Lisätietoja löytyy täältä. Täällä on myös ensimmäinen harjoituskisa, jos vesi on vaan tuohon aikaan tarpeeksi lämmintä.

Seuraava leiri on sitten 35v synttäripäiväni kunniaksi. 😀 Mä rupeen nimittäin kisaamaan ikäsarjassa. Aqua Plussan Training camp on Jämillä 29.-31.5. Tämä treenileiri on tarkoitettu täys- tai puolimatkan menijöille. Täälläkin on vielä pari paikkaa vapaana, lisätietoja löytyy täältä.

Molempien leirien leiriohjelmat löytyvät myös linkkien takaa, eli pääsee etukäteen ne näkemään.

Kuva Triathlete-lehti. Ironman Frankfurt.

Kuva Triathlete-lehti. Ironman Frankfurt. Linkki.

Kesäkuun ohjelmasta löytyy muutama kisantapainen triathlontreeni sekä tärkeä viimeistelytreeni. 5.7. on kauden päätapahtuma ja siellä olisi tarkoitus mennä maltilla ja päästä maaliin asti.

Loppukesä on täysin auki. Kaikki riippuu siitä miten mä palauden Frankfurtin kisasta. Elokuussa haaveilen suorittavani puolimatkan. Vähintään kuitenkin perusmatkan. Perusmatka Kuopiossa tai Vaasassa ja puolimatka Tahkolla tai Turussa.

Kuva Triathlete-lehti. Ironman Frankfurt.

Kuva Triathlete-lehti. Ironman Frankfurt.  Linkki.

22.-24.05. TTW training camp
29.-31.05. Jämi training camp
05.07. Ironman Frankfurt
08.08. Kuopio triathlon, perusmatka?
15.08. Finntriathlon Tahko, puolimatka? /
16.08. Turku Triathlon Weekend, puolimatka?
22.08. Sun City Triathlon, perusmatka?

8 kommenttia

 1. Sanna kirjoitti:

  Ihan mullakin vattassa kääntää, kun ajattelen kivaa kesää ja Frankfurtin kisaa. Voin vain arvailla, paljonko sun ajatukset tuossa kisassa viipyy, kun tääläkin fiilistellään jo päivittäin.

 2. anni kirjoitti:

  Osaatko sanoa onko toi kuopio kuinka ruuhkainen ilmottautumisen kanssa? Uskaltaako jättää miten viimetinkaan? 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   En kyllä yhtään muista koska viime vuonna ilmoittauduin ja myyntiikö paikat kokonaan loppuun. Ei niin nopeesti ainakaan paikat mee kuin Finntriathlonissa.. Ite kyllä aion tehdä päätöksen heinäkuun loppupuolella ja jos päätän kisaan lähteä, niin toivottavasti sitten vielä mahtuu. 😉

 3. Mika kirjoitti:

  Järkevältä kalenterilta vaikuttaa, katse pelkästään siinä ironmanissa ja muita kisoja sitten aikanaan jos siltä tuntuu. Laitoin eilen kalenteriin syksyn maraton-päivän ylös. Et ikinä arvaa missä ajattelin juosta. Notta Nurmoosa! Vai miten se siellä teillä päin sanotaan 😀 Täydellinen ajankohta ja sijainti, kisastahan mitään muuten en tiedä.

  • Ninni kirjoitti:

   Missä Nurmoossa (!) on maraton syksyllä? Mä en tiiä. 😀 Pitää tulla ainakin kannustamaan, jos en ite osallistu. 😉

 4. soile kirjoitti:

  Taisit joskus syksyllä kirjoittaa, että saattaisit tällä kaudella laittaa lapun rintaan suunnistuksenkin puolella? Saatan kyllä muistaa ihan omianikin

  • Ninni kirjoitti:

   Ihan oikein muistat! 🙂 Kattelin just viikko sitten kalenterista niitäkin, mutta en vielä tiedä minne meen. Johonkin kuitenkin. 😉 Samoin puolimaratonit ja maastopyöräkisa puuttuu tuosta. Täytyy miettiä päivät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.