Hae
Ninnin energianurkkaus

Kaksi sinitiaista ja yksi keltasirkku

Tämän viikon kahdesta treenistä kuvitusta. 🙂 Simpsiöllä kävin Orbealla ajelemassa mäkeä ees taas. Lähdin Malkakoskelta Simpsiötä kohti, sitten mäkeä ylös neljästi ja takaisin Malkakoskelle, jossa muutaman kilsan loppuverra juosten. Lyhyt, mutta hyvä treeni!

Simpsiöllä on noin kilometrin pituinen mäki, joka on tämän alueen ainut pitempi mäki. Taidan jatkossakin käyttää vain sitä mäkivetoihin. Nuo Seinäjoen Kyrkösjärven ja sairaalan mäet on niin surkean lyhyitä. Juosten ne kelpaa. 😉

Ylläolevissa kuvissa näkyvä on Malkakoski ja viime lokakuussa Heidin kanssa siellä oltiin ottamassa kuvia. Esimerkiksi tuo blogin otsikkokuva on sieltä. 🙂

Tänään olin Harrin ja Kaisan kanssa maastopyörälenkillä. Jouduin vähän tai aika paljonkin sumplimaan tämän viikon treenejä, kun oli hierojaa ja mies työreissussa. Tänään olisi pitänyt tehdä lyhyempi pyörä, mutta tulikin muutama tunti pitempi. Nimittäin 4:01. 😉

Ensiapupakkaus ja serpentiinit mukaan ja menoksi. Sykevyö ei jostain syystä pelittäny, ja dataa en niiltä osin saanu. Keskisyke tuntemusten perusteella pk1, tosin poluilla sykkeet aina nousi.

Keltasirkku ja sinitiaiset. ;)

Keltasirkku ja sinitiaiset. 😉

Mukava lenkki hyvässä säässä ja hyvässä seurassa! Mutta se täytyy sanoa, että nuo Löfflerin housut saan kyllä heittää menemään. Joka kerta, kun mä niitä käytän, niin kiroan. Niiden pehmuste ei oo hyvä mun pagaroille! 😀

Huhtikuun treenitunnit on aika komeat:
Pyöräily 33h 32min
Juoksu 10h 9min
Uinti 8h 36min
Voima 3h 36min
Triathlon 2h 37min
______________________
Yhteensä 58h 34min

Mallorcan treeniviikkohan tuossa lukemassa vaikuttaa, oon vain yhden kerran ennemmin saanu 50 tuntia rikki. Se oli yksi helmikuu pari vuotta sitten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.