Hae
Ninnin energianurkkaus

Kiireisen viikon touhuja

On ollu kyllä niin kiireinen viikko, ettei oo ees blogia ehtiny päivittämään. No nyt tulee sitten koko viikon edestä kuvia. 😉

Oon ehtiny käymään tällä viikolla Jyväskylässäkin Zero Pointin ja BungyPumpin koulutuksessa. Samalla reissulla näin Kauramoottori-blogin Lassea ja Niobiumia-blogin Niobea. Kiitos treeni- ja ruokaseurasta! Tuli käytyä samalla reissulla 50m altaassa. On se vaan jännä kuinka nopeesti treeni tuossa pitemmässä altaassa oikein meneekään! 🙂

Oon käyny juoksemassa urheilukentällä cooperin testinkin kolmesti, kaikki eri sykkeillä. Tämän treenin piti olla keskiviikkona, mutta koska silloin olin Jyväskylässä ja oli luvattu vesisadetta pikkuusen enemmänkin, niin vaihdoin keskiviikon ja torstain treenien paikkoja. Ei pitäny sataa torstaina. Eipä.

Viikko ei oo sujunu kaikella tapaa niin hyvin kuin olisi voinu, ja huonon päivän kruunasi vielä renkaan puhkeaminen. Ensimmäistä kertaa tuubi hajoaa. Mulla ei ollut mukana paikkausvaahtoa, jossa olisi paine mukana. Mutta jotain litkua ja ilmapatruunoita oli. Nyt halusin testata, mutta eihän mulla ollu mitään avaajaa mukana, millä olisin saanu venttiilin edestä pois niin, että olisin saanu litkun sisään. Testasin sitten ilmapatruunoja, mutta en saanu ilmaa renkaaseen. Muualle kyllä.

Vettä alkoi satamaan jo niin lujaa, että päätin välttää vilustumisen ja soittaa miehen hakemaan. Kuusen alla värjöttelin ja odottelin, ja sitten kotona suoraan lämpöiseen saunaan. 🙂 Sitten mä tänä aamuna harjoittelin, miten sen litkun sinne sisään saa ja kuinka ilmapatruunat toimii. Nyt osaan taas jotain. Itse asiassa ostin toisen välikappaleen/suuttimen mikä lie patruunan ja venttiilin väliin ja sillä sain toimimaan. Alkuun ruuvasin venttiilin pois pihdeillä, mutta mies muisteli meiltäkin löytyvän oikean mustan avaajan.

Päivän leikkikalut.

Päivän leikkikalut.

Jäistä hommaa.

Jäistä hommaa.

Eihän tuo litku siis mitään reikää korjannu, mutta oli hyvä testailla. Illasta vaihdettiin uus tuubi. Sain vanhan väännettyä vanteelta irti, mutta ei puhettakaan, että uutta ois vanteelle saanu. Mutta onneksi on mies. 😉 Hirvittää kyllä, että ironmanilla rengas menis..

Valmiina huomiselle pitkälle pyörälenkille.

Valmiina huomiselle pitkälle pyörälenkille.

Tänään oli oikein mukava 14 kilsan juoksulenkki, ja päälle palauttavaa pyöräilyä maastopyörällä. Täällä ei kovin montaa ulkoilureittiä ole, ja tekojärven ympäryslenkki on yksi suosituimmista pitemmistä lenkeistä. 15,5km. Yhdellä maanomistajalla on kaupungin kanssa riitaa, ja siellä on sitten vajaa 100m maasuikale suljettu kahdesta kohtaa. Eikä mitkään pienet esteet, vaan kasvavat vaan. Ympärillä puita tervattu jne..

Nyt kello on jo niin paljon, että lopettelen nämä höpinät tältä illalta. Vaikka aamulla taitaa joutua nukkumaan normaalia pidempään, kuten aina kerran vuodessa äitienpäivänä. 😉 Tai ehkä mä suunnittelen huomisen 120 kilsan lenkin vielä ja sit nukkumaan. Öitä!

4 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Mua jäi kiinnostamaan tuo Cooper treeni enemmän, millä eri sykkeillä ja missä järjestyksessä? Oon itekin nimittäin tässä suunnitellut cooperia, mut tuollainen x 3 vois olla kivempi! 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Eka pk-sykkeillä, sitten 2 minuutin kävelypalautus, toinen aerK-sykkeillä ja taas 2 minuutin kävelypalautus ja viimeinen vk-sykkeillä. 🙂 Helpompi tuo on kuin täysiä. 😉

 2. JL kirjoitti:

  Tämän takia mä ajelen sisäkummirenkailla ja en käytä ilmapatruunoita. Mulla on semmonen pieni sievä 15cm pituinen pumppu sisäkummin kera lestan alla laukussa.

  • Ninni kirjoitti:

   Mulla on kans pieni pumppu, mutta ongelma on siinä, etten saa sillä rengasta täyteen. Siksi patruunat, mutta niiden käyttö vaatii vaan vähän opettelua. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.