Hae
Ninnin energianurkkaus

Mikään kylpylä oo!

Eilen sunnuntaina oli vuorossa 120 kilsan pyörälenkki ja päälle 5km juoksua. Kyseessä oli äitienpäivä, mutta meillä ei ole enää montaa paikkaa, missä käydä. Mun äiti ja miehen mumma. Mun vanhemmilla vierailtiin jo lauantaina, ja mies kävi lasten kanssa mummallansa sunnuntaina mun lenkkeillessä. Toki haudoilla käydään myös.

Mä vältän hehkuttamasta äitiyden onnea, ja jakamasta korttien ja lahjojen kuvia. Niitä jaetaan niin paljon somessa, ja harmittaa kaikkien ei-vapaaehtoisesti lapsettomien puolesta. Enkä toisaalta halunnu laittaa nettiin myöskään lasten askarteluja. Se ei tarkoita sitä, ettenkö olisi onnellinen lapsistani. Sitä oon aina, se on itsestäänselvyys. Vaikka kyllähän hermotkin aina silloin tällöin menee, käsittääkseni se on normaalia. 😀 Leijonaemolta vaaditaan myös välillä vähän enemmän.

Toukokuu on treenien kannalta tosi tärkeä. Pitkät pyörälenkit vievät aikaa ja nostavat viikkotuntimääriä. Ollaankin sovittu miehen kanssa, että yritetään järjestää hommat nyt niin, että saan kaikki tarvittavat treenit tehtyä. Myös lapsien kanssa oon tästä jutellu. Lähinnä pitkät pyörälenkit vaativat siis aikaa, muuten mennään normaalisti. Esim. tänäänkin treenaaminen alkoi klo 19.30 uinnilla ja loppui klo 22 kuntosalilla. Mutta toukokuu on kyllä melkoinen mun kuu, kun oon kaksi viikonloppua leireilemässäkin. Kyllähän se vähän äitin luonnolle kolahtaa olla poissa, mutta kun oon läsnä, niin oon sitten oikeasti läsnä. Heinäkuussa lomaillaan kunnolla. 🙂

No itse lenkkiin siis. 121,5km. Seinäjoki-Peräseinäjoki-Alavus-Kuortane-Seinäjoki. Ja vielä pikku koukkaus, että sain 120 täyteen. Sanna oli seurana, mutta mä mielellään oon paljon veturina, koska yksin sitä pitää ironmanillakin mennä. Mutta en tiedä mitä oikein aattelin, kun mulla ei oo lenkistä kuin yksi kuva ja sekin otin sen jälkeen, kun videoin Sannan ajoa. 😀

Pyörä: 121.5km, 4:18:17, 28.2km/h, 143bpm.
Juoksu: 5km, 28:59, 5:46min/km, 156bpm.

Leveetä suoraa baanaa!

Leveetä suoraa baanaa!

Tänään olin Sonjan kanssa uimassa. Joka toinen kerta meillä on tekniikkapainotteinen treeni ja joka toinen kerta kova treeni. Tänään kuulin alkuverran jälkeen, että luvassa on 20x50m kolmosta eli lujaa. Ensimmäiset kymmenen sormilättäreillä 20 sekunnin palautuksilla ja loput kymmenen ilman sormilättäreitä 30 sekunnin palatuksilla. Sormilättäreiden kera tasaista vauhtia 48 sekunnin vinstoja (43, 47, 48, 48, 48, 48, 48, 48, 48, 48) ja ilman apuvälineitä 52 sekunnin vinstoja (51, 52, 51, 52, 52, 51, 52, 52, 53, 52). Oli kyllä kädet kovilla, ja maksimisyke oli 181. Hidastahan tuo mun meno on edelleen, mutta ehkä tekniikka kuitenkin on parantunut ja meno on taloudellisempaa.

Miehelle kommentoin, että Sonja laittoi mut taas koville, niin mies kommentoi siihen, että ”ei kai se mikään kylpylä oo!” 😀 Ei onneks oo. 😀 Oli kyllä hyvä mieli treenin jälkeen, kun sai itestä irti just sen, mitä piti, loppuun asti!

Hämärähommia.

Hämärähommia.

Viikon 19 tunnit:
Pyöräily 7h 19min
Uinti 3h 16min
Juoksu 2h 38min
Voima 40min
Yhteensä 13h 55min

2 kommenttia

  1. Carita kirjoitti:

    Ihan huikeeta!!! Äitienpäivähän on nimenomaan äideille, joten hyvillä mielin saat treenata 🙂 Tsemppiä jatkoon!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.