Hae
Ninnin energianurkkaus

Tempoa, trikisan osallistuminen arvottu ja alennuskoodi Uniikkilandian turvarannekkeeseen

Tänään piti olla treeniohjelman mukaan juoksu urheilukentällä ja huomenna puolestaan 3 x 10km pyörätempo. No tänään olikin yleisurheilukisat kentällä ja toisaalta SSU-Triathlonin sekä Seinäjoen Pyörä-Poikien yhteinen 10km pyörätempo Kiikun suoralla. Näiden lisäksi treeneihin vaikutti miehen lähtö illalla työreissulle muutamaksi päiväksi. Eli treenien vaihto päikseen, kun tänään oli pitempi aika treenata ja huomenna aikaa treeniin on vähemmän.

Eka kymppi pk, toinen aerK ja sitten olikin jo treenitempo vuorossa. No ei meitä ollu ku kolme osallistujaa ja lähdin ennen yhtä pyöräilijää, kuten viime elokuussakin taisin lähteä. Tavoite oli päästä kääntöpaikalle ennen Mikaa. Tavoite täyttyi, Mika meni käännöksen jälkeen vasta ohi. 😉

Vettä satoi, ja sivutuuli. Vaatetta oli päällä pitkähihasta ja takkia, mutta shortseilla kuitenkin matkassa. Nimittäin kotona sitä vettä ei satanu. 😀 Kengät ja sukat ihan märät, mutta aika kympille oli 17:23. Se ei ole ennätys, ja itse asiassa on sekunttia huonompi aika kuin viime vuonna tähän aikaan lämpöisemmässä kelissä. Alle 17 minuutin on tavoite tänä kesänä tuo ajaa! Tämän päivän aika tarkoittaa keskivauhdiksi 34,6km/h, ja keskisyke 176.

Pyöräilyn päälle vitonen juoksentelua samaa suoraa pitkin!

Pyöräilyn päälle vitonen juoksentelua samaa suoraa pitkin!

Arvoin eilen illalla osallistumisen Sun City Triathlonille. Osallistujia oli vain 22 kipaletta, joten tein vanhanaikaisen arvontakoneen, ja mies toimi onnettarena.

Voittaja oli Piia kommentilla:

Onnea Piia, perusmatka Vaasan Sun City Triathlonilla kutsuu! Laitellaan sähköpostia, niin saat ilmoittautumisesi näkymään listoilla. 🙂

Uniikkilandia.fi -sivuston Virpi lupasi blogin lukijoille turvarannekkeen kaiverruksineen hintaan 12,72 euroa (normaalihinta on 15,90). Ja tästä summasta lahjoitetaan 1 euroa / ranneke Uusi lastensairaala -hankkeelle!

Eli jos urheilet tuolla ilman mitään tunnistetta ja puhelin on salasanan takana, niin ei oo kallis investointi!! Suosittelen kyllä. Mikäli joku haluaa tilata rannekkeita enemmän kerralla (5kpl tai yli, esim. urheiluseurat), saa rannekkeen tällöin kappalehintaan 11,80 euroa – ja tästä myös lahjoitetaan euro per ranneke hankkeelle. Näille tilauksille ei ole koodia vaan suuremman tilauksen voi jättää sähköpostitse osoitteeseen info@uniikkilandia.fi.

Alennuskoodi verkkokauppaan on LS2017Ninni ja on voimassa kesäkuun loppuu asti.
Kaupasta löytyy muitakin kaiverrustuotteita, mm. muksuille vaatteisiin kivoja koruja. Kantsii tsekata!

Odottelen vielä ilmoitusta, että mies on päässyt perille ja sitten unta palloon. Öitä!

3 kommenttia

  1. Piia kirjoitti:

    Wasa triathlon, täältä tullaan \o/ Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.