Hae
Ninnin energianurkkaus

Pikasta triathlontreeniä

Tänään sovittiin Sannan kanssa, että mennään vihdoin Tanelinlampeen. Se on syvä, ja kylmä. Mutta yllätys, yllätys. Siellähän on viime päivinä lämmennyt, ja asteita olikin jo 14!! Nyt on viime aikoina tullu uitua tuollasissa asteissa, ja siellä kyllä tarkenee. Tuo Headin neopreenipanta on kyllä ollu hyvä, kun lämmittää otsaa ja korvia. Ne on päästä ne tärkeimmät osat. Sormet ovat ainoat, joihin tulee vähän kylmä, mutta uida pystyy.

Varustauduin toppatakilla, että uinnin jälkeen on varmasti lämmin! 😀

Muutama kierros lampea ympäri, ja sitten pois. Huomenna sitten vähän useampi kierros. 🙂 Pyöräilin ja juoksin vielä uinnin päälle. Pyörällä 20km ja juosten 5km. Mukavaa oli, vaikka ei kovin herkällä ollu jalat. Varmasti tuntuu sunnuntain treeni, vaikka ei mitään lihaskipuja tms. ookaan. Nyt on siis ihan oikeasti avattu avovesikausi. Vaikka oonkin jo 1,5 viikkoa sitten ekan kerran uinu, mutta nyt käydään jatkossa useammin, säännöllisesti.

2 kommenttia

  1. Sanna kirjoitti:

    Lyhyt, mutta mukava uinti. Meinasi olla kamalaa, mutta onneksi pikkukalat ja hirviöt ymmärsivät pysyä poissa tieltä. 😉 Kiitoa tsempeistä ja seurasta niin ja makeista nauruista! Tuliko riittävästi kuvia? 😛

    • Ninni kirjoitti:

      Kiitos ittelles!! 🙂 Mä nauroin vielä kotonakin, kun kuvia purkasin, sille sun vahingolle. Vain sä voit olla noin hyvä kuvaaja!! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *