Hae
Ninnin energianurkkaus

Juhannustreeni, tyyntä ja tuuletonta!

Tänään ohjelmassa oli vielä pidempi yhdistelmätreeni. 3,8km uintia, 60km pyörää ja 10km juoksua. Mietin pitkään, että missä sen teen. Appiukon mökillä merihirviöjärvessä on niin syvää ja sen myötä kylmää, että siellä uintia olisi huono tehdä. No mitä vielä, pintavesi oli 17 astetta! Hengitys siis lämpöisessä vedessä, mutta käsiveto kieppas aina vähän kylmemmän puolelta. Ei muuten tullu kylmä!!

Vahti

Vahti

Tarkoitus oli uida kolmesti vastarannalle, reilu 600m siivu, että saan uintimatkan täyteen. Näin tein, mutta olihan pitkä aika ja pitkä matka. Pariin otteeseen mies ja poika mut pysäytti. Ekalla kerralla oli tulossa isompi paatti, jonka alta halusin nopeesti pois ja kiristin vauhtia. Toisella kertaa kalastusvene, jossa vedettiin uistinta melko leveesti, joten odotettiin, että se oli vähän kauempana.

Mies kuvasi uintia myös videolle, ja sekös näyttää hienosti mun avovesiuinnin ongelmakohtia.

1h 25min ja keskisyke oli 130. Olisin toivonu parempaa aikaa, mutta tuollaisen sain. On se vaan tosi pitkä matka uida!

Mikä suo!

Uinnin jälkeen oli vuorossa pyöräily. Ajoin auton asfalttitien varteen, ja siitä pääsinkin heti maantielle. Yksi kuva oli pakko pysähtyä ottamaan, kun niin hieno tausta pyörälle löytyi. Eli siis tuo ylläolevan kuvan suo.

Pyörä kulki kerrankin hyvin. Joko pyörän huolto, tuulettomuus (vain 2m/s), oma palautuminen tai keskiviikon pitkä tempo oli avain tämän päiväiseen menoon. Tai kaikki yhteensä. Mutta olihan mukavaa! Siitäkin huolimatta, että 20 kilsaa tuli vettä ja kunnolla. Ei pitäny taaskaan Forecan sääennuste paikkansa, ja vettä tuli silloin kun sitä ei pitäny tulla. 😀

60km, 2h 1min, keskivauhti 29,6km/h ja keskisyke 143, nousumetrit 295. Ai niin, tästä tulikin mieleen, että pyörätestin tulokset tuli. PK-alue on vahva, mutta VK2-alue on heikko. Ironman-sykkeet ovat 150-156. 🙂

Sykkeet ja laktaatit

Sykkeet ja laktaatit

Pyörä takaisin auton katolle, läpimärkien sukkien puristus ja lenkkarit jalkaan. 5 kilsaa maantietä toiseen suuntaan ja 5 kilsaa takaisin. Mukavan rennosti meni juoksukin!

10km, 57:58, keskisyke 158 ja -vauhti 5:48min/km. Juosta saikin poutasäässä. Näitä toivoisin lisää, koska Frankfurtissa tulee olemaan helle. Tällä hetkellä kisapäivälle luvataan 24 astetta, mutta kuudelle edelliselle päivälle 30-31 astetta. Eli kisapäivän sää on ihan auki vielä. Mutta mä en oo koskaan tykänny juosta helteessä, se on mulle myrkkyä. Ja oikeasti haluaisin nyt tännekin sitä hellettä, että kroppa vois ees vähän tottua siihen. Nytkin oli kuuma, vaikka lämmintä ehkä 16 ja sateen raikastama ilma. 😉 Täytyy varautua 30 asteen helteeseen ja mahdolliseen märkäpukukieltoonkin. Enää kaksi viikkoa, kääk! 😀

Tyytyväinen treenaaja saunan raikkaana.

Tyytyväinen treenaaja saunan raikkaana toppatakissa.

Tytär kaverinsa kanssa vesisateessa ongella.

Tytär kaverinsa kanssa vesisateessa ongella.

Aivan tyyni järvi illalla.

Mä en oo mikään mökki-ihminen, joten mulle sopi päivän viettäminen paremmin kuin hyvin näin. 😉

2 kommenttia

  1. Soile kirjoitti:

    Mainion treenin teit, ja ilmeisen hyvillä mielin! 🙂 Oli kyllä varmasti niin hienoa pyöräillä kun ei ollut tuulta. Alkukesästä on ollut pelkkää puhuria!

    • Ninni kirjoitti:

      Joo, oikein hyvillä mielin! 🙂 Oli kyllä ihanaa, kun kerrankin oli vähemmän kuin 4m/s tuulta! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.