Hae
Ninnin energianurkkaus

Palautumista testaamaan

Huomenna tää naikkonen suuntaan auton nokkansa kohti Sastamalaa, ja käy osallistumassa Stormin teräsmieskisaan. Matkoina 300m uintia, 20 kilsaa pyörää ja 7,5 kilsaa juoksua. Normisprinttiin (750-20-5) kisa eroaa sillä, että uinti on lyhyempi ja juoksu pidempi. Mullehan sopis eniten sellanen kisa, missä eroa saa tehtyä pyörällä ja juoksu olis lyhyt, ettei kaikki pääse ohi. 😀 Eli tuo pidennetty juoksuhan ei oo siis ollenkaan mun juttu! 😀

Lahjalakki päässä. 😀

No tarkoitus on käydä tsekkaas, että missä vaiheessa palautuminen on menossa. Eilen kävin uimassa ja juoksemassa seiskan, ja juoksu tuntui niin raskaalta ja olo on muutenkin turvonnu, raskas ja kamala. Mutta katotaan huomenna onko sama fiilis kuin eilen, vai parempi. Tietty toivon parempaa.

Pohje vaivas eilenkin koko lenkin ajan. Pyöräily ennen juoksua lämmittää lihasta ja on hyväksi, mutta pelkkä juoksu tuntuu enemmän. Se on nyt vaivannu pari kuukautta, en tiiä mikä on syy. Syvällä lihaksessa jumia, mutta mistää johtuu jatkuvasti jumiin meno. Maanantaina se taas avattiin, ja oli pari päivää ok, mutta jo ke alkoi kävellessäkin tuntumaan. Ei pahene juoksun aikana, tai ei oo ainakaan ennemmin pahentunu. Pitäis varmaan käydä lääkärillä ultrauttamassa se, että näkis onko kaikki ihan ok.

Todistetusti uinkin lakki päässä!

Todistetusti uinkin lakki päässä!

Kipupisteen pystyn paikallistamaan parhaiten säären kautta. Pohje on niin paksu ja iso, että pohkeen kautta kohtaa saa ettiä pitkään. Nyt mulla on tuossa kinesioteippi, josta toivon olevan hyötyä. Ees henkistä! 😀 Värihän nyt tietty on surkea, mutta pistetään säärystin päälle, niin ei näy. 😉

Viikonloppuja itse kullekin!!

 

4 kommenttia

  1. Jaanaba kirjoitti:

    Ristus tota lakkia. Muistat vielä mennä uimahalliin sen kanssa joskus! =D Hyvää kisaa.

  2. Soile kirjoitti:

    Lakki on ihan huikee! Kanssakilpailijat jäis äimistyneinä rannalle ruikuttaan kun tuo päässä lähtisit kisaamaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.