Hae
Ninnin energianurkkaus

Triathlonpyörä Orbea Ordu myynnissä! MYYTY!

Mulle ei oo mikään pyörä merkinny niin paljon kuin mun eka triathlonpyöräni, Orbea Ordu. Kaikella on kuitenkin aikansa, ja nyt tämä ihanuus on myynnissä. Myyn sen tällaisena kuin se kuvassa on, eli Zippeineen poikineen.

Orbea Ordu vm. 2011:
Koko: S eli 51
Vaihtajat ja jarrut: Shimano 105
Kiekot: Zipp 606
Renkaat: Continental Competition
Eturattaat: O.symetric 50-38
Takapakka: Shimano Ultegra 10-pakka 11-28
Satula: Selle Italia Diva Lady gel flow

Pyörä on hiljattain huollettu, vaihdettu mm. kampilaakeri, takalaakeri, ketjut, rissapyörät, Continentalin renkaat. Huollon jälkeen ajettu n. 300km. Noilla vanteilla ei ole ajettu trainerissa. Jos O.symetricin ei-pyöreät rattaat ei kelpaa, niin löytyy kyllä tilalle Shimanon pyöreätkin rattaat.

MYYTY!

Jos joku ei tiedä, niin pinkkiyshän on teipattua. Turkulaisen Mainoskohon käsialaa. Oikeasti pyörän väritys on musta-puna-valkoinen. Eli pinkit raidat ovat oikeasti punaiset. Kiekoissakin Zipp-teksti on pinkkiteippi. Mutta onhan tämä ny paljon hienompi pinkkinä kuin vanhana punaisena. 😉

Vanhoissa väreissä, vanhoilla vanteilla.

8 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Hieno pyörä mutta mä oon liian lyhyt! ?

 2. Ninni kirjoitti:

  No voi harmi! Joku saa tästä kyllä melkoisen karamellin! 😉

  Tuosta tuli mieleen, että voisinkin tähän laittaa, että mä oon 166cm pitkä.

  • Maarit Käppi kirjoitti:

   Ihana pyörä! Olen 168 cm pitkä ja ostin vasta keväällä maantiepyörän, mutta kyllä houkuttelisi! ?

   • Ninni kirjoitti:

    Mäkin ajoin yhden kesän maantiepyörällä ja sit pyörä jo päivittyi triathlonpyörään. ?

 3. Tarja kirjoitti:

  Myytkö pelkät kiekot??? Mullekin pykälää liian iso..

 4. Anniliini kirjoitti:

  Mäkin ajanu tän kesän maantievillarilla ja ”vähän” kuumeillu riatloonipyörää 😉 kyllä toki maantiepyörälläkin pääsee lujaa kunhan on ruutia jaloissa. Taitaa olla tuo sun herkkupala liian pieni mulle kun oon 174?

  • Ninni kirjoitti:

   Tiedätkö, juuri kuuklasin kokotaulukon.. Itse asiassa tuo S-koko on 163-174 senttiselle. M-koko puolestaan 175-185 senttiselle. Eli olisi sulle oikea. 😉 Mulla on satula melkein alimmillaan, vain vajaa sentin pystyy tiputtamaan. Mutta toki mulla on lyhyet jalat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.