Hae
Ninnin energianurkkaus

Muutos100 alkaa huomenna!

Yhteistyössä MT Personal Training

Kun on kuukauden ollu lomalla ja siitä suurimman osan vain notkunu, viettäny aikaa kotosalla neljän seinän sisällä sateelta piilossa, niin oon niin valmis arkeen. Suunniteltu, organisoitu ja aikataulutettu arki on todellakin tervetullut! Mä saan niin paljon enemmän aikaiseksi, kun ylimääräistä notkumisaikaa ei ole.. 😀

No okei, kävin mä eilenkin kattomassa mustiin nahka-asuihin pukeutuneita hyväkroppaisia miehiä. :D Ettei ny ihan kaikki aika kotonakaan oo menny.. ;) Nahkamiehistä ei valitettavasti oo kuvaa!

No okei, kävin mä eilenkin kattomassa mustiin nahka-asuihin pukeutuneita hyväkroppaisia miehiä. 😀 Ettei ny ihan kaikki aika kotonakaan oo menny.. 😉 Nahkamiehistä ei valitettavasti oo kuvaa..

Kun kuukausi on menny notkuen, niin tiedättekö mitä se on tehny syömisille ja painolle. Jep, notkuu. Niinpä päätin lähteä Monnan ja Tuukan eli MT Personal Trainingin kelkkaan Muutos100-projektin osalta. Heidän kotisivuillaan tästä nettivalmennuksesta löytyy enemmän informaatiota, mutta tässä mitä se mun osalta käsittää. Eli koska mulla on oma treeniohjelma, niin toteutan sitä. Mutta saatavilla muille on treeniohjelma, joka sisältää mm. kehonpainotreeniä, kuntosalitreeniä, lenkkejä.. Aion kyllä muutaman kerran kehonpainotreenejä tehdä, hukkaan nimittäin ne ei mee koskaan. Sen verran kivoja näytti olevan videopätkät. 🙂

Ruokavalio on jokaisen kulutukseen laskettu henkilökohtaisesti. Eli 50 kiloinen ei syö samanverran kuin 100 kiloinen. Mulle on mun perusaineenvaihdunnan mukaan laskettu kuukaudeksi tiukempaa menoa ja sit pari kuukautta vähän vapaampaa, mutta kontrolloitua. Tiukempi meno sisältää kuitenkin sen verran safkaa, ettei pitäisi olla ongelmaa sen toteuttamisessa! Tähän kevyempään treenikauteen tää sopii nyt kuin nenä päähän. Ja lopulta kun jalka on kunnossa, niin fiiliskin painon myötä on!

Monna ja Tuukka, kaksikko kolmannen Muutos100-projektin takana.

Monna ja Tuukka, kaksikko kolmannen Muutos100-projektin takana. Monna kirjoittaa blogia myös täällä Fitfashionin portaalissa: Monna treenaa!

100 päivää mennään kohti muutosta, ja huominen aloitetaankin sitten heti alkoholin ja kaikkien herkkujen pannaan laitolla. Joo, söin tänään karkkia ihan sen takia, etten niitä hetkeen syö. Tyhmä ehkä.. Odotan jo tätä herkkuputken katkaisua ja ruokavalion ruotuun laittamista todella innolla!! Aloitan huomisen aamuni kulkaa banaanimunakkaalla! Mielenkiintoista etten sanoisi, ihan uusia tuulia nyt mun syömisissä! 🙂

8 kommenttia

 1. Monna kirjoitti:

  Mahtavaa kun olet mukana!! 🙂
  Banaanimunakas on hyvää ja karkit odottelee sitten kuukauden päästä! 😉

 2. Sanna kirjoitti:

  Tsemppiä karkittomaan koitokseen!
  Mä tuun muuten teille aamupalalle. 😉

  • Ninni kirjoitti:

   Kiitos! On helppoja hetkiä ja päiviä, ja sitten puolestaan vaikeita. Kuten tänään. Mutta ilman herkkuja selvitty!! 🙂

 3. -Katri- kirjoitti:

  Haa, jännä ja kiva kun lähdit tuohon mukaan, mä mietin sitä tässä viime viikolla myös ihan tosissani. Kun toisaalta tän osaa tän ruokavalion kiristelyn ja treenien monipuolistamisen ihan hemmetin hyvin, mutta kun ei ole vastuussa muille kuin itselleen, niin sit ei välttämättä osaakaan. Hyvä, että tuo Muutos100 sopii myös kaltaisellesi urheilijalle, jolla jo on oma treeniohjelma. On siinä haastetta Monnalle ja Tuukallekin, kun sua ohjeistaa! 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Sama juttu! Mä tiedän kuinka mun pitäis syödä ja hiilarit ruuista tulee ulkomuistista, kun tytöllä on diabetes. Mutta homma ei silti toimi, vaikka monia vuosia oon yrittäny, niin joku juttu puuttuu. Jos en kirjaa syömisiä ylös, niin syön liikaa ja paino nousee. Pitäis joku logiikka tähän saada.

   Nyt on hyvä sauma tähän ryhtyä, kun treeniä tulee vähemmän. Se on näkyny myös painossa. 🙁 Mutta nyt tsempataan tämä kanssa, ja jos kunnon treenikauden aikana painoa tiputtaisin, niin kalorivajehan ei voisi olla kuin 100-200. Nyt se on vähän enemmän, mutta ei vielä liikaa. 🙂

 4. Tiina / Parempia polkuja kirjoitti:

  Hei me ollaan samassa projektissa! 🙂 Täällä on myös intoa ja motivaatioita vaikka kuinka, vaikka vähän soveltaen olenkin mukana. Herkkulakko on kuitenkin must, samoin kuin säännöllinen ruokarytmi ja kaikki uudet kivat treeni-jutskat;) Tsemppiä matkaan!

  • Ninni kirjoitti:

   Täytyypä käydä luuraamassa sun blogia!! 🙂 Hyvää on tehny jo nää kolme päivää, tänään olisin kaupasta karkit ostanu, jos olisi viime viikko ollu. Nyt en ostanu, vaikka kuinka teki mieli! Kiitos ja tsemppiä sinnekin!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.