Hae
Ninnin energianurkkaus

IronMobile sovellus

Viime viikonloppuna mun Kalmarin kisan seuraaminen tais olla niin onnetonta, että valokuvaaja Tinke vinkkasi IronMobile-appsista. Ja mä haluan vinkata siitä nyt teille. Ainakin Applestoresta saa, muista puhelimista en tiedä.

Kisa valitaan etusivulta

Hintaa on 0.99 euroa, joten sopii monen kukkarolle. Puhelimella kisan seuraaminen helpottuu erillisen appsin avulla, kun nettisivun kautta tämä homma ei niin selkeää ole.

Reilu tunti sitten käynnistyi Kööpenhaminan ironman. Osalla tasan klo 7, osalla esimerkiksi klo 7.50. Lähtö on järjestetty ikäryhmittäin ja aika lähtee rullaamaan siitä, kun ylität starttimaton. Toisin siis kuin Frankfurtissa. Kööpenhaminassa on 80 suomalaista, ja yleensä tulee seurattua aika monen suomalaisen menoa. Mutta tutut ihmiset klikkasin sovelluksen listasta seurattavaksi, ja niitä seuraan sielläkin, missä en pääse tietokoneelle.

Kööpenhaminan ironmanista ei tule lähdöstä eikä reitistä livekameran kuvaa, ja se kyllä harmittaa. Ainoastaan iltapäivällä maalikamera aukeaa. Mutta seurataan live blogia, facebookia ja twitteriä sekä ironmobilea.

Nimen tai numeron avulla voidaan valita seurattavia henkilöitä erilliselle listalle.

Nimen tai numeron avulla voidaan valita seurattavia henkilöitä erilliselle listalle.

Yksittäisen henkilön menoa voi seurata, tai sitten seurata esimerkiksi tietyn sarjan tilannetta.

Sen huomasin Kalmarin ironmania seurattaessa, että T1 eli pyörävaihtoaika tulee ensimmäiseen pyöräosuuteen. T2 eli juoksuvaihdon ajalle on puolestaan oma kohtansa ”Bike2Run”.

Pääsee myös kisasivuille suoraan.

Pääsee myös kisasivuille suoraan.

Tsemppiä jokaiselle Kööpenhamissa meressä polskivalle ja pyöräilyosuutta aloittavalle!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.