Hae
Ninnin energianurkkaus

Fly, Timemachine, Fly!

Nyt se on täällä, mun uusi pyörä. BMC TimeMachine TM01. Se on mulle uusi, mutta käytetty se oikeasti on. On nimittäin Koivulan Venlan vanha. 🙂 Pyörä on käyny mm. Hawajilla MM-kisoissa viime syksynä, joten lujaa se kulkee. Ai niin, mutta oisko reisilläkin jotain vaikutusta? 😀

Jotain kiinnostaa kuitenkin, että mitä siinä on. No Sram Forcen vaihteisto, Rotor Q-Ringit (kammet ja eturattaat), FLYn kiekot ja kirsikkana kakun päällä Powertapin tehomittaus.

Aika moni on ollu huolissaan, että onko pyörä varmasti mulle sopiva, kun Venla on mua pidempi. Ihana, kun huolehditte! Nimittäin mieluummin pieni kuin iso pyörä. BMC:n koko on 50cm, kun Orbea oli 51cm. Ja mitat ovat BMC:n hyväksi. 🙂

FLY on tamperelaisen Signaturen oma kiekkomerkki. Powertap puolestaan on varustettu bluetoothilla, eli näen Polar V800:n näytöstä watit.

Tänään kävin ajamassa uudella pyörällä heti reilu 3h. Laittelin ajoasentoa paremmaksi ihan vaan fiilis-tuntumalla, käskin miestä ottamaan videota, että ite näen ajoasennon. Totesin, ettei ny ihan pielessä ja lähdin ajamaan. 😀

En ole triathlonpyörällä ajanu seitsemään viikkoon ja fiilis oli ihan huippu. Tuuli oli 6m/s, ja alkuun olikin kiva mennä sivumyötäiseen ja myötäiseen. Sitten kun tuuli kääntyi vastaiseksi ja satulan nokka alkoi painamaan, niin tää tyttö sippas.. Ois ehkä riittäny vähän lyhyempikin lenkki. 😀 3:25 oli ajoaika, kilsoja tuli 88,9, keskivauhti 26.0km/h ja keskisyke 140.

Voi olla, että vaihdan tuon ISM Adamo Racing satulan vielä kotona olevaan Selle Italia Diva Lady Geliin. Ainakin se päihitti ennemmin Adamo Roadin mun anatomian kannalta, mutta katotaas vielä mitä teen. Nyt ainakin tuntui, että nokka painoi inhottavasti.

Nimikin löysi paikkansa!

Nimikin löysi paikkansa!

Jos ittellensä nimen haluaa pyörään tai mitä vaan teippauksia, niin viestiä vaan Mainoskohon Kimmolle! Se niitä loihtii!! 🙂 Tytär kyllä kysyi, että koristelenko mä pyörää mitenkään muuten kuin nimellä. Kuulemma on tosi tylsä ja mun pinkki pyörä oli paljon hienompi! Ees raidat tai tankoteipit uusiksi? 😉 No ei, tuo on hyvä!!

Huomasin muuten tänään, että pyörän raidat turkoosi, pinkki ja keltainen ovat juuri mun kompressiosäärystimien värit! Eli ei tarvi vaatteitakaan päivittää! 😀

6 kommenttia

 1. Sanna kirjoitti:

  Hei haluaiskohan joku tosi nopea kuski lainata mun pyörää ja jättää siihen vähän nopeutta? 😉

  On se sievä ja jotenkin ihanan pikkunen. <3

 2. Jl kirjoitti:

  Aikakoneella pitää sitten varoa ettei aja yli 88 mailia tunnissa (krs. Paluu tulevaisuuteen)

 3. Bigblue kirjoitti:

  On se hieno! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.