Hae
Ninnin energianurkkaus

Tennarit naulaan ja The Blog Awards Finland -gaalaan!

Perjantaina oli The Blog Awards Finland, jossa palkittiin Suomen blogiparhaimmisto 11 eri kategoriassa sekä lukijoiden suosikkiblogi. Myös mä olin gaalassa mukana, joskin en tietenkään ehdolla, vaan kutsuvieraana 450 muun ihmisen kanssa. Meillä oli Fitfashionin bloggaajien kesken etkot Monnalla, joissa osa ehti nauttimaan muutaman lasin viiniä ja osa laittoi itseään.

Yökkärissä ja lökäreissä. :D

Yökkärissä ja lökäreissä. 😀

Mä kuuluin jälkimmäiseen, kun jäi vähän valmistautumiset puolitiehen. Yritimme vielä peitellä mun hienoja rusketusraitoja Monnan itseruskettavalla voiteella, jonka Emmi tasaisesti levitteli. 😀 Selästä tuli paljon parempi, mutta eihän se kuitenkaan kokonaan rajoja poista. Niin, ja tuli ommeltua vähän mekkoa ja teippailtua tissejä. 😀

Mä muuten oon tuolla taulun kuvassa! :D

Mä muuten oon tuolla taulun kuvassa! 😀

Lähdimme A-lehdille kimppataksilla. Maria Veitolan juontamassa gaalassa palkittiin ensimmäisenä bloggaajat, sen jälkeen syötiin, kateltiin ilotulitusta ja kuunneltiin Ricky-Tick Big Band & Julkinen sana -bändia. Annan ja Monnan kanssa vietettiin vielä pienet jatkot Monnalla, jonka jälkeen lähdin yökyläpaikkaani kohti.

Oli todella hieno ilta! Ihana nähdä pitkästä aikaa kanssabloggaajia! <3 Meillä tytöt antoivat mulle tehtäväksi tuoda nimmarit mm. vloggaajilta, mutta enhän mä niitä tunnistanut. 😀 Olihan siellä Benjamin Peltosta jne.

Aloitin Helsingin reissuni jo torstai-iltana, ja suuntasin Kipalle yöksi. Kipalla on hieno asunto, jossa treenimahdollisuudet on otettu huomioon!! Kiitos vielä!! <3 Perjantaiaamun aloitin Malminkartanon portaista, jatkoin töillä ja päätin Blog Awardsien jälkeen iltani jo ajoissa. Lauantaina puolestaan lähdin Pohjanmaata kohti ajoissa. Reisissä, pakaroissa ja pohkeissa tuntuivat portaat ja pohkeissa varmasti myös korkkarit! 😀 Mietin ensin, että käynkö uimassa Mäkelänrinteen uimahallissa, mutta päätin jatkaa matkaani oikeaan suuntaan ja pysähtyä Ylöjärvellä. Oikea päätös, puolet uintitreenistä oli koko allas omassa käytössä, puolet treenistä oma rata. 🙂

Mä oon huono reissaaja. Lähden ihan mielellään, mutta sitten murehdin miten kotona menee jne. Sitten onkin jo kiire kotiin, ei malta notkua yhtään. Nyt en tullut suoraan kotiin, vaan menin Kuortaneelle. Siellä oli Triathlonliiton nuorten alueleiri 10-20 -vuotiaille ja meidän tytöt oli siellä. Oli kiva päästä sinne seurailemaan päivän treenejä!

Tytöt ovat innostuneet mm. uinnista. Kysyivät ennemmin, että voisivatko opetella uimaan vaparia. Ja koska ite en oo koskaan osannu uida muuta kuin mummorintaa, koiraa ja alkeisselkää, niin samantien kysyin Sonjalta, että voisiko opettaa. Mun on turha opettaa, kun itellä ei tietotaito ole niin kohdallaan. Huikeeta on tyttöjen kehitys!! Mulla meni pari kuukautta, että pystyin uimaan altaanmitan, tytöillä yksi kerta! On siinä lapsella ja aikuisella iso ero.

Nyt olivat siis mukana Sannan tytön kanssa leirillä, ja tykkäsivät kovasti! Kiitos vetäjille! Mun maastopyörästä onkin aina välillä satula niin alhaalla kuin saa, kun tytöt ovat keskenään olleet pyöräilemässä. Hienoa! 🙂

Uintitekniikkaa tytöille.

Uintitekniikkaa tytöille.

Juoksutekniikkaa leiriläisille.

Juoksutekniikkaa leiriläisille.

8 kommenttia

 1. Heidi kirjoitti:

  Mikä kaunokainen! Mekko on upea ja vautsi, mikä nainen siellä sisällä!

  • Ninni kirjoitti:

   Voi kiitos Heidi!! 🙂 Tulipas hyvä mieli sun kommentista! <3 Mekko on 6 vuotta vanha, kun halusin mennä mahdollisimman vähillä kuluilla nuo juhlat. Frankfurtin reissun auringon polttamat jäljet selässä kyllä näkyi, mutta toisaalta ehkä ne on ansaittu. 😀

 2. Sanna kirjoitti:

  Hienolta näyttää juhlallisuudet.
  Hieno oli myös leiri. Tytöt ovat kyllä niin iloisia ja ahkeria treenaajia, että ihmekkös tuo jos kehittyvät.

  • Ninni kirjoitti:

   Oli kyllä hieno leiri! Juuri tuo iloisuus pitää säilyä menossa, muuten mennään mettään. 😉

 3. anna kirjoitti:

  Ninni! Oot super! <3

 4. Kipa kirjoitti:

  Oli kiva nähdä viimein 🙂 Ja tosiaan, kuten sanoin, täällä on aina melkein hotellitasoista majoitusta tarjolla, tai vähintään hyviä treenimahdollisuuksia lähistöllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.