Hae
Ninnin energianurkkaus

Takaisin baanalle

Tuntuu siltä, että ei oo vieläkään päässyt treenaamaan täysillä. Nyt kun kuvittelin marraskuussa pääseväni suorittamaan täsmälleen ohjelman mukaiset treenit, niin tuli flunssa päälle.

Koko viikon olin nuhainen, kurkkukipuinen ja väsynyt. Viikonloppuna kuitenkin olin jo pirteämpi ja kun kurkkukipukin oli poissa, niin lähdin irroittamaan limaa parin tunnin pyöräilyllä ja kympin juoksulla. Hyvin jaksoi ja piristi kyllä huomattavasti!

Vaikka tuntuu, ettei mitään oo tehnyt, niin lokakuussa tunteja kertyi silti 33. Mutta juoksuhan näistä ehdottomasti on kuormittavinta, ja se on ollu vähäistä. Maastopyörällä tunteja kertyy helposti leppoisilla ajeluilla pitkin maita ja mantuja. Uinnissa sentään välillä sykkeetkin on ollu korkealla. 🙂

Sannan kanssa viimeksi juoksemassa 5 kuukautta sitten.

Sannan kanssa viimeksi juoksemassa 5 kuukautta sitten ja nyt taas.

Lokakuu:
Pyörä 15:13
Uinti 10:55
Juoksu 4:47
Voima 2:44
_____________
Yhteensä 33:40

Syyskuu:
Uinti 14:38
Pyörä 14:22
Juoksu 0:16
Voima 1:28
_____________
Yhteensä 30:45

Kotona tehtäviä keskivartalojumppia ja pakarajuttuja en oo merkannu ylös.


Seurailin Polarin Flowsta mittarin rekisteröimiä päivittäisiä askelia. Polar arvioi askeleet myös pyöräilystä ja uinnista, vaihtaa siis kaikki liikunnat askeleiksi. Nää oli mielenkiintoisia. Huhti-toukokuussa liikuin keskimäärin päivittäin 21000-22000 askeleessa, kesä-heinäkuussa 14000-15000 askelta, elokuussa 7400, syyskuussa 9500 ja nyt pääsin lokakuussa taas kympin toiselle puolelle 11000 askelta. Jos marraskuussa tulis juoksua vähän enemmän, niin eiköhän siitä taas askelmäärät nouse. Kyllä ne ehdottomasti tuon yli 10000 pitää olla. 🙂

Unta näyttää puolestaan tulevan keskimäärin 7,5h per yö. Kesälomalla ja syksyllä määrä nousee näköjään 8 tuntiin, joten ei ihme, että jälleen syksyn pimeys lisää unentarvetta.

Tästä tekstistä piti tulla maastopyöräteksti, kun kuvia kahdelta lenkiltä jo on, mutta lähti teksti rönsyilemään sen verran, että jatketaan maastopyöräaiheesta seuraavassa, koska muuten tästä tulee niin pitkä, ettei kukaan jaksa lukea. 😀

2 kommenttia

 1. Tuulia kirjoitti:

  Jee, kiva että olet taas treenien parissa. Sun viikko- ja kuukausitilastot on jostain syystä mulle aina hyvin kiinnostavaa luettavaa.

  Mulla olisi postaustoive, tosin voi olla haastava aihe. Eli mikä oli eri lajeissa lähtötasosi silloin, kun aloit treenata triathloniin, ja milloin harjoittelusi oikein alkoi? Plussaa olisi myös saada oheen jonkinlainen arvio siitä, missä asioissa erilaisista käymistäsi valmennuksista on ollut kaikkein eniten hyötyä. Tämä olisi mielestäni mahtavaa vertailupohja jokaiselle, joka harkitsee triathlonia. Kun tässä on talven hiihtokelejä odotellessa hyvää aikaa itse kunkin pohtia, mitä hullutuksia ensi vuoden tavoitteiksi ottaa…

  • Ninni kirjoitti:

   Kiitos Tuulia! 🙂 Mä laittelen siis tilastoja jatkossakin, jos niitä joku tykkää lueskella. 😉

   Ja kiitos toiveesta! Tuo on hyvä aihe! Toteutan ehdottomasti ja mahdollisimman pian! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.